Merhaba ismim veli 25 yasindayim antalyada yasiyorum,
Finasterid kullaniyorum 3 aydir 3 ay sonra bir ekim planliyorum ancak bu mecra para tuzagi dolu oldugu icin bu siteye bi danismak istedim tarafsiz kisilere yardimci olursaniz sevinirim.
Benim sacimin onu cok seyrek ust kisimda cok az bi seyrelme var ama genetigimiz boyle dokulmuyor babamin dedemin dayilarimin hepsinin saci var ustte on kisim benimki gibi ciliz cikiyor
Simdi ben bu kisma bi yerle gorustum ekim guzel olur alan kucuk ustler iyi dediler ama cok onemsemediler gibi geldi kucumsediler acikligi
Acaba bu ciliz cikan yere ekim yaptirinca orasi su halinden kotu olabilir mi yani olan da dokulur gibi birsey olur mu veya bu kadar kucuk bir alana sadece kafanin on 1/4 kismina yapilan ekim orjinal sac gibi durur mu boyle seyrek olmadan, yoksa bu cok hayali mi olur?
Su an saclarimi one yatirinca hic sacim dokulmemis gibi gozukuyor ustundeki saclar cok oldugundan ama on kisim ciliz olunca sekillendiremiyorsun bi anlami yok koyun gibi sacim oluyor kabarik cok gur ama onde uzamayinca sekil veremeyince hic anlami kalmiyor ekim tatmin eder mi sizce bi kac sacli yere ekime baktim kiminde cok guzel sonuclar cikmis kimi cok kotu seyrek gozukuyor deger mi sizce yani ugrastigima sonuc alabilir miyim
Resimler yaniltmasin ondeki saclar 1 uzarken usttekiler yanlar 5 uzuyor yani yok gibi ondeki kisim kel olmasiyla bir farki yok