Gönderen Konu: Asmed KORAY ERDOĞAN 4600 greft 21-24.07.2023  (Okunma sayısı 27014 defa)

yabulahan

• Full Member
Ynt: Asmed KORAY ERDOĞAN 4600 greft 21-24.07.2023
« Yanıtla #165 : 16 Ocak 2026, 01:49:58 »
Arkadaslar yorumlar icin tesekkur ederim. Bu arada Hintel sanirim konulari karistirdi, normaldir farkeder buyuk ihtimal. Bu arada sacimi uzatip vertexin uzatmayla cok kapanmayacagini ve saclarin biraz zayifladigini hissedince Kasim sonu gibi Asmed den 2. Ekim icin gun aldim, hatta kaporada yatirdim. İkinci ekime karar verip gun de alinca, Aralik sonu saclarimi biraz kisalttim ve de tahmin ettigim gibi sacin baya seyreldigini gordum. Koray hocayla ilk ekimden 14 ay sonra gorustugum icin ve de bunun uzerinden de yaklasik yine 14 ay gectigi icin tekrar bir randevu talep ettim, haftaya gorusmeye gidicem. Acaba hala 4000 cikar dicek mi donor alanimdan cunku cok ilginc finas kullanmiyla vucudumda cok azalan ve simdi sanki eskisinden bir tik fazlalasan kil durumu, dogru orantida kafada azalan sac. Yoksa bu kadar erken bir sac kaybinda, ikinci bir ekim yine cok kisa sureli bir sonuc mu, ya da kesinlikle hic istemedigim saclari korumak icin finansteride bagli bir yasam mi benim icin. Bir de ilk ekimimi Koray hoca yaptigi icin merkez bana B secenegini sunmuyor, mecbur Koray hoca secenegi var sadece. Ben zaten secenek olarak Koray hocayi tercih ederim ama, ekilenin ve cikanin bu kadar kisa surede finansteridsiz kaybetme riskinin buyuk oldugunu dusunursek benim durumumda oldugu gibi, degil Koray hoca gokten biri inip eksede sonucu pek degistirmez gibi gorunuyor. O yuzden A secenegine zorunlu olmak benim icin su asamada operasyonun maliyetini yukseltmekten baska cok farklilik yaratmiyor gibi. Acaba bu durumu gorup Koray hoca ekim yapmaktan vaz gecebilir mi durumu gormek icin bir sure daha ya da kapora da verdim son dakika iptal durumu vs ne olur hic bilemiyorum. Bu arada amacim vaz gecmek de degil kesinlikle, cunku basindan beri ikinci ekimi istiyordum, isteyerek de gunumu vs aldim ama, son zamanlarda sacin baya dokulmesi ve zayiflamasi aciksasi kafami cok karistiriyor ve de aldigim kendimce harika sonucdan duydugum mutlulugun yerini uzuntuye birakti. Ama su bir gercek ki sac icin Finansteride dayali bir yasam istemiyorum bu saclarim dokulur eskisi gibi tras ederim sifir, uc numara takilirim ama ekim icin kullanilan 6 ay max kullanim suresi uzerine finansterid kesinlikle kullanmam. Bu arada ekim tarihide aldigim icin yaklasik 10 gundur 1/2 propecia ve 1 xpecia almaya basladim. Bakalim nasil bir gorusmek gerceklesecek Koray hoca ne dicek durumuma, umarim etik, sac sagligim yani sira ruh ve beden sagligimin da gozetilecegi bir yaklasim sergilenir.

mavruti

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #166 : 16 Ocak 2026, 13:42:29 »
kardeş sen sıklaştırma yaptır dönörün sağlam seyrek duruyor saçların

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #167 : 16 Ocak 2026, 14:31:23 »
Mavruti kardesim zaten siklastirmayi 2. Ekimi hep dusunuyordum, ama onlar da 2,5 sene sonunda dokulmeye mi baslicak benim endisem bu. Az degil 10-15 bin euro veriyorsun 3-5 seneye basa donuyorsun o kadar emek, para, finas vs…
Kaptan123 kardesim benim olayim bir merkezi yuceltmek, digerini yermek degil. Ama bu ise kafa yoran bir cok insan gormustur internnete, aradim bulamadim o videoyu ama, muhakkak gormusunuzdur. Beyaz doktor onluklu biri, beyaz bir tahta onunde sac ekimi tekniklerini anlatiyor. Erken sonuc alinan 5 ay gibi sonuclarin, koklerin yuzeye daha yakin ekimlerin sonucu oldugunu ve de aynen erken dokulur, kayip yasanir tarzi bir teknik aciklama yapiyordu, bu da kafami kurcalamiyor degil. Video yu izlemis olup teknik bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. Cunku benim yasim 50 dht hormonunun zaten zayiflamis olmasi lazim aslinda yani bu ekilen saclarin bu kadar cabuk dokulmemesi gerek diye dusunuyorum. Bu durum beni hayal kirikligina ugratti ve de hakkaten bu sac ekim isinin buyuk bir illuzyon ve kumar oldugunu dusunduruyor. Bu kadar memnunken ekimimden, biraz sukut u hayal oldu.
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2026, 17:48:32 Gönderen: yabulahan »
  • Ekim Tarihi: 21-24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48
  • Medikal Tedavi Finansteridi ekim oncesi sonrasi 20 ser gun kullanip 45. Gunde 1/2 procea olarak tekrar basladim solgar vm2000 biotin5000 omega3 kolajen tıp1-3

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 16 Ocak 2026, 14:42:50 »
Evet yeni fark ettim linkleri karıştırmışım :)

Konuyada
Şunu ekliyim saldırmak amaçlı forumdan hesap alan merkezler ifşalanmak istemiyorsanız bu tarz saçma yollara başvurmayın..

İkinci ekim kararın hayırlı olsun hocam.

Dökülme durmuna gelirsek bu kişiden kişiye değişen bir durum bazı insanlarda bu çok hızlı oluyor bazı insanlarda yavaş finasteridi bırakınca  ama bunun yaş faktörü de var. Hormonlar malun 30 yaşında gibi çalışmıyor bizim o yüzünden sizin yaş durmunuza eklersek duruma bence çok hissedilir bir durm olmayacaktır sizin için.

Ön çizgi aynı mı kalacak yoksa üzerinde değişiklik düşünüyormusun ?
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2026, 14:50:11 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

mavruti

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 16 Ocak 2026, 14:55:00 »
Mavruti kardesim zaten siklastirmayi 2. Ekimi hep dusunuyordum, ama onlar da 2,5 sene sonunda dokulmeye mi baslicak benim endisem bu. Az degil 10-15 bin euro veriyorsun 3-5 seneye basa donuyorsun o kadar emek, para, finas vs…
Kaptan123 kardesim benim olayim bir merkezi yuceltmek, digerini yermek degil. Ama bu ise kafa yoran bir cok insan gormustur internnete, aradim bulamadim o videoyu ama, muhakkak gormusunuzdur. Beyaz doktor onluklu biri, beyaz bir tahta onunde sac ekimi tekniklerini anlatiyor. Erken sonuc alinan 5 ay gibi sonuclarin, koklerin yuzeye daha yakin ekimlerin sonucu oldugunu ve de aynen erken dokulur, kayip yasanir tarzi bir teknik aciklama yapiyordu, bu da kafami kurcalamiyor degil. Video yu izlemis olup teknik bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim. Cunku benim yasim 50 dht hormonunun zaten zayiflamis olmasi lazim aslinda yani bu ekilen saclarin bu kadar cabuk dokulmemesi gerek diye dusunuyorum. Bu durum beni hayal kirikligina ugratti ve de hakkaten bi sac ekim isi buyuk bir illuzyon ve kumar oldugunu dusunduruyor. Bu kadar memnunken ekimimden, biraz sukut u hayal oldu.
kardeş ekilen saçın garantisi yok ekim yapılan yerde saç dökülmesi olabiliyor bunun önüne geçmenin   tek yolu finasteride oda kesin çözüm değil süreci yavaşlatır ama bayağı iş görür karar sesin

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #170 : 16 Ocak 2026, 17:46:31 »

Konuyada
Şunu ekliyim saldırmak amaçlı forumdan hesap alan merkezler ifşalanmak istemiyorsanız bu tarz saçma yollara başvurmayın..

Dökülme durmuna gelirsek bu kişiden kişiye değişen bir durum bazı insanlarda bu çok hızlı oluyor bazı insanlarda yavaş finasteridi bırakınca  ama bunun yaş faktörü de var. Hormonlar malun 30 yaşında gibi çalışmıyor bizim o yüzünden sizin yaş durmunuza eklersek duruma bence çok hissedilir bir durm olmayacaktır sizin için.

[/

• Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48
  • Medikal Tedavi Finansteridi ekim oncesi sonrasi 20 ser gun kullanip 45. Gunde 1/2 procea olarak tekrar basladim solgar vm2000 biotin5000 omega3 kolajen tıp1-3

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #171 : 16 Ocak 2026, 17:51:36 »

Konuyada

[/

İlk ekim sonrasinda on cizgiye takilmistim baya, ama su anda cizgi ile tek yaklasimim, daha sik bir goruntu uzerine olabilir anca. Tamamiyle Koray hocanin ongorulerine gore hareket etmeyi daha dogru buluyorum, daha bir doluluk saglanmak icin cizgi bir tik asagiya alinmasi gerekiyorsa ok tabi ama cizgi farkli olsun ya da daha asagida olsun diye degil sanki. Tabi donor durumum, orta ve vertex durumu neye ne olcude izin verir bunu gorucez tabi ki. Ama dedigim gibi su anda benim kafami karistiran, ekim yaptirinca yine bu hizla ekilen saclar dokulup, yine ilk sonuctan seyrek bir goruntuye tekrardan cabuk bir donusum mu yasanacak, bu acikcasi sonucsuz bir dongu. Bu durumda benim icin ikinci bir ekim cok anlamli degil gibi de gorunuyor, on cizgiden ote. Bakalim nasil olur gorusme ve gelismeler. Durumdan haberdar ederim sizleri, yanitin ve iyi dileklerin icin sana da tesekkur ederim Hintel.

• Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48

Kaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 16 Ocak 2026, 19:35:03 »
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2026, 11:39:02 Gönderen: Kaptan123 »

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #173 : 17 Ocak 2026, 04:40:32 »
Soledigin hikayede tek dogru soz einsteinin sozu benim durumumla alakali, ama simdi ne alaka burda asuman falan reklami yapiyorsun ki ? Bak o kadar arastirip buralarda Asmede ektirmisiz demek ki biraz fikir sahibiyiz, ama benim dikkat cekmek istedigim, genel olarak sac ekiminlerinin basarisi hakkinda ki durumdan bahsediyorum, ve ne kadar okusan da, yasamadan tam olarak degerlendirip anliyamiyorsun, cunku buyuk bir illuzyon ve kumar genel olarak bu olay. Sunu da soliyim madem Asuman deyip duruyorsun, Asumanin ektigi bir saca bizzat sahidim, forum vs de bilmeyen bir arkadas magdur arkadas, bu cocugun sacinin cikmamasini birak, donorunu mahvetmis patates tarlasi, konuyu sacma sapan yerlere cekme, git baska konulari bulandir. Trolsun belli …
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2026, 14:26:23 Gönderen: yabulahan »
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48

Kaptan123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 17 Ocak 2026, 13:26:50 »
….
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2026, 00:26:09 Gönderen: Kaptan123 »

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #175 : 21 Ocak 2026, 17:58:23 »
Asmed le gorustum, ekim tarihimi degistirmeyip onumuzdeki hafta ekim yaptiricam. Normalde ilk ekimi Koray hoca yapinca, ikinci ekim otomatik yine Koray bey secenegini zorunlu kilmislardi bana ilk etapta. Ama son gorusmemde istersem B secenegini de alabilecegimi solediler, yani Dilek hanim ve Melissa hanim. Eski hasta oldugum icin Koray bey seceneginde 3 euro uzerinden yuzde 15 inidirimim vardi, 2,55 euroya geliyor yani greft basi, B seceneginde de sabit 2 euro. Yani B secenegi secersem genel maliyet bana bir yuzde 15 daha ucuza gelecek. Ama A ve B secmek arasindaki fark sadece yuzde 15 yani  2,5 degil de 2 euro greft basi. Yani ekimde aralara da girileceginden, bir de ilk etapta acilan kanallar sonrasinda her halikarda finalde kanal acmak gerektiginde nasilsa Melissa hanim acacagindan, bir de bence hepsinin iyi oldugunu da dusundugumden, acikcasi biraz kararsizim A ve ya B arasinda. Benim icin en hesaplisini mi secmeliyim, yoksa yine riskleri minimalize edip tecrube farki deyip Koray hoca opsiyonunu mu ? Ozellikle Dilek hanima ekim yaptirmis ya da siklastime ve verteks agirlikli ekim yaptirmis arkadaslarin fikirleri degerli.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2026, 18:05:10 Gönderen: yabulahan »
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #176 : 21 Ocak 2026, 18:18:19 »
Saçlarınız dokulmemis ki.uzatmissiniz ve ışık altında gayet yerinde eskisi gibi...

yabulahan

• Full Member
« Yanıtla #177 : 21 Ocak 2026, 20:34:00 »
Saçlarınız dokulmemis ki.uzatmissiniz ve ışık altında gayet yerinde eskisi gibi...

Yoo cok farkindayim, orta bolge acayip bosaldi, genel olarak onlerde de var saclar da incelme ve dokulme, hissediyorum ben arkaya taradigin zaman ortuyor tabi bir miktar fotodaki gibi.
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48

mavruti

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 21 Ocak 2026, 20:40:13 »
kardeş sen ektir ensende durana kadar tepende dursun

Ferhatgurbuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #179 : 22 Ocak 2026, 00:09:46 »

Konuyada

Abicim merhaba uzun süredir sana ulaşmaya çalışıyorum müsait bir vaktin olursa yardımcı olabilir misin

Facebook Twitter Instagram