Arkadaslar yorumlar icin tesekkur ederim. Bu arada Hintel sanirim konulari karistirdi, normaldir farkeder buyuk ihtimal. Bu arada sacimi uzatip vertexin uzatmayla cok kapanmayacagini ve saclarin biraz zayifladigini hissedince Kasim sonu gibi Asmed den 2. Ekim icin gun aldim, hatta kaporada yatirdim. İkinci ekime karar verip gun de alinca, Aralik sonu saclarimi biraz kisalttim ve de tahmin ettigim gibi sacin baya seyreldigini gordum. Koray hocayla ilk ekimden 14 ay sonra gorustugum icin ve de bunun uzerinden de yaklasik yine 14 ay gectigi icin tekrar bir randevu talep ettim, haftaya gorusmeye gidicem. Acaba hala 4000 cikar dicek mi donor alanimdan cunku cok ilginc finas kullanmiyla vucudumda cok azalan ve simdi sanki eskisinden bir tik fazlalasan kil durumu, dogru orantida kafada azalan sac. Yoksa bu kadar erken bir sac kaybinda, ikinci bir ekim yine cok kisa sureli bir sonuc mu, ya da kesinlikle hic istemedigim saclari korumak icin finansteride bagli bir yasam mi benim icin. Bir de ilk ekimimi Koray hoca yaptigi icin merkez bana B secenegini sunmuyor, mecbur Koray hoca secenegi var sadece. Ben zaten secenek olarak Koray hocayi tercih ederim ama, ekilenin ve cikanin bu kadar kisa surede finansteridsiz kaybetme riskinin buyuk oldugunu dusunursek benim durumumda oldugu gibi, degil Koray hoca gokten biri inip eksede sonucu pek degistirmez gibi gorunuyor. O yuzden A secenegine zorunlu olmak benim icin su asamada operasyonun maliyetini yukseltmekten baska cok farklilik yaratmiyor gibi. Acaba bu durumu gorup Koray hoca ekim yapmaktan vaz gecebilir mi durumu gormek icin bir sure daha ya da kapora da verdim son dakika iptal durumu vs ne olur hic bilemiyorum. Bu arada amacim vaz gecmek de degil kesinlikle, cunku basindan beri ikinci ekimi istiyordum, isteyerek de gunumu vs aldim ama, son zamanlarda sacin baya dokulmesi ve zayiflamasi aciksasi kafami cok karistiriyor ve de aldigim kendimce harika sonucdan duydugum mutlulugun yerini uzuntuye birakti. Ama su bir gercek ki sac icin Finansteride dayali bir yasam istemiyorum bu saclarim dokulur eskisi gibi tras ederim sifir, uc numara takilirim ama ekim icin kullanilan 6 ay max kullanim suresi uzerine finansterid kesinlikle kullanmam. Bu arada ekim tarihide aldigim icin yaklasik 10 gundur 1/2 propecia ve 1 xpecia almaya basladim. Bakalim nasil bir gorusmek gerceklesecek Koray hoca ne dicek durumuma, umarim etik, sac sagligim yani sira ruh ve beden sagligimin da gozetilecegi bir yaklasim sergilenir.