2. YIL
Ekimin ikinci senesinden tekrardan herkese merhaba,
Merak eden arkadaşlar vardır diye bir güncelleme yapmak istedim. Ekilen saçlar fotoğraflarda da gözüktüğü geçen seneye göre neredeyse aynı, ekim yapmadığım tepe ve arka taraf ise maalesef dahada açılıyor :/
Takviye edici hiçbir şey kullanmıyorum sadece açılmış kısımlara bazen prozinc plus sprey sürüyorum, onuda çok düzenli yaptığım söylenemez, 2-3 ayda birkaç gün falan. Zaten o şekilde de bir faydası olmuyor.
Ön ve yanlardan görüntüsünden memnunum, tepe ve arka kısım için ise ekim yapmayı düşünüyorum ama donör bölge yetersiz gözüküyor. Saçlar uzadığı için belli olmuyor ama saçları kısaltıp dikkatli bakınca donör bölgeden saç alındığı belli oluyor, ikinci bir operasyondan sonra görüntü daha kötü bir hale gelip , rahatsız edici olabilir , o yüzden cesaret edemiyorum.
Velhasıl genel olarak memnunum. Ben söylemediğim sürece ekim yaptığımı kimse anlamıyor. Açılan kısımları kafaya fazla takmamaya çalışıyor, icabına bir şekilde bakılır diye umut ediyorum

Şampuan olarakta Vichy Dercos ve Sebamed kullanıyorum. Hangisi biterse öbüründen bir kutu kullanmaya başlıyor, bir döngü şeklinde devam ettiriyorum.
Umuyorum ki benim sürecimi takip edip faydasını, hayrını gören arkadaşlar olmuştur.
Herkese bol saçlı vakitler diliyorum .