Gönderen Konu: Saç ekiminde öneriniz ve fikirleriniz  (Okunma sayısı 316 defa)

Oğulcann

• Yeni üye
  • *
Saç ekiminde öneriniz ve fikirleriniz
« : 19 Ocak 2024, 20:10:33 »
Merhabalar;

28 yaşındayım saç ektirmeyi düşünüyorum forumu uzun zamandır takip ediyorum ve fiyat performans açısından “MEDEKS” düşünüyorum ayrıca “Serkan Aydın” da ihtimallerim arasında. Forumda genelde “Murat Makasçı” çok önerilmiyor yakın çevremde birkaç tane orada operasyon geçirip 2. Ayını geçirenler var ama emin olamadım.
Bekir Bek ve Asuman Hair içinde hem çift seans diyorlar hemde fiyat olarak yüksek geliyor. Sizden ricam mümkün oldukça değerlendirip yeni fikir ve öneri vermeniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Beyazbere

• Full Member
  • 😎👍
    • Serkan AYGIN 4200 Fue+DHI
Ynt: Saç ekiminde öneriniz ve fikirleriniz
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2025, 14:58:41 »
Kardeşim dr Serkan Aygın ı tek geçerim. Ben 2 Ekim yaptırdım. Beyazbere olarak arat gör da görürsün aşamalarımı

F_86

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2025, 21:45:26 »
Bahsettiğin yerlere yüz yüze görüşmeye git yaklaşımlarını gör. İlk görüşmede zaten büyük bir olumsuzluk hissedersen ele.

Forumda ve çevrende zaten oralarda işlem yaptıranlar olmuş kararını ona göre ver. Bütçe önemli ise bazıları pahalı kaçabilir İstanbul Anadolu yakası düşünürsen history ile de yüz yüze görüş derim.

borella01

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2025, 17:31:19 »
saç telleri güçlü ,donör bölgede maşallahı var iyi bir yerde oldukça güzel sonuç alma olasılığın bence düşük değil bu yüzden doğru karar vermelisin dostum ,aydın ı ele o aydın değil serkan aygın olması lazım ,medeks olabilir ama bütçe olarak onlara yakın ahmet tosun , hakanklinik gibi yerlerde var onlarada bak istersen dhi ekim yapıyorlar ve sonuçlarda hem instadan hemde forumdan baktığım kadarıyla gayet iyi görünüyor.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 13 Ocak 2025, 03:27:56 »
Seçeneklerine bakılırsa murat makasçı ,serkan aydın falan bu konularda çok donanımlı biri değilsin daha doğrusu bilgili olan biri değilsin yanlış anlama dostum ama saç ekimi mağduru olabilirsin bu seçeneklerinle sana tavsiyem bu işe biraz eğil ve özellikle forumdaki ekim konularını iyi incele.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Ocak 2025, 11:34:30 »
Medeks
Asuman
Bekir bek

Hakan klinik te eklenebilir.

Bu 3 merkez olabilir bütçene göre verdiğin para
Karşılığını alacsğım merkezler

Fiyata göre performans. Kısaca

2 ekim gerekiyor evet bu kafa tek ekimle istenilen kapatıcılık sağlanması zor
Global Moderator

Kocadağ

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 15 Ocak 2025, 22:33:08 »
iki ekim planlıyorsan drhakan kliniği tavsiye ederim çünkü ön hatta çok iyiler.ama fiyat performansta medeks ahmet tosun iyi ekimler yapıyorlar onlarıda mutlaka değerlendir.

Facebook Twitter Instagram