Evet kesinlikle karşı çıktığım bir durum; sırf ekim yapılan merkezin adı var diye, daha 5. günde, 20. günde, vay şöyle güzel vay bu ekim merkezi işi biliyor naralarını anlamıyorum. Gidişat hakkında yorum yap eyvallah ta, sonuç hakkında bu kadar erken yargıda bulunmak insanları sonrasında hüsrana uğratıyor.
Hepimiz araştırdık, okuduk, inceledik, süreci iyi kötü biliyoruz, herkeste gelişim ve sonuç farklı olabilir,ama şu var arkadaş; ben bir ekime bu günün parasıyla yaklaşık 400 bin lira veriyorsam, gerekirse doktorun kendi kafasından kök alıp benim kafaya ekmesini isterim. Hadi onu da geçtim bu kadar parayı verdikten sonra gece 3 te arasam doktorun cevap vermesini beklerim, hadi abarttım diyelim, sabah ilk işe başladığında beni aramalı.
yav ne alakası var insanlar gelmiş konuya açıklık için düşüncelerini yazmış yorumcuların düşünceleri kendini bağlar burası resmi bir kurum mu ? kişinin beklentisi çok üst düzey olabilir bu yüzden bu durumdan memnun olmayabilir ama bu yapılan saç ekiminin başarısız olduğu anlamına gelmez
uzaktan kumandalı robotlar gibi yorum yapmayın şurada adam beklentim bu değil dedi diye hepimiz evet bu saç ekimi kötü mü oldu diyelim yav? asıl baskı sizin gibiler tarafından yapılıyor bu forumda ektiren mutlu değilim dedi hepimiz bunu desteklemek zorundayız gibi bir durum yok dostum herkes saç ektirmeden önce kendi açıklığının donör durumunun kalitesinin farkına varacak öyle ektirecek
gayet de bu açıklık için iyi sonuç
10 milyon dolar versede 1 ekimle bu yani
bu açıklığa bundan daha iyi sonuç alınır demek için o iyi sonuç alanın donör durumunun analinizi ortaya koyman gerek
saç ortalaması nedir çoklu greft sayısı nedir ? saç kalınlığı nedir
gelişi güzel yorum yapıp duruyorsunuz böyle bir açıklıpğa adam 5000 greft almış donör de zerre sorun bırakmadan bu sonucu almış
gözünüz sırma saç arıyorsa bu açıklık değil o sonuç ektiren insanda biraz durumunun farkına varsın
bu açıklık için bu sonuç yetmiyorsa bir daha ektirir biter daha iyi olur
bende Alessandra Ambrosio evlenmek isterdim ama malum işte durumun farkındayız