Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN & DİLEK ÇAKIR / 5060 GREFT / YAŞ 35 / AÇIK ALAN / 19.06.2024  (Okunma sayısı 24799 defa)

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonucun böyle olacağını ekim merkezi en başında belirtmesi lazımdı. Bence Asmed'in tek suçu bu eğer belirtmediyse.. Bu açıklığa 5000 greft de olsa anca bu kadar olurdu hocam. İkinci ekimi yaptırsanda hayal ettiğin o görüntü hiç bir zaman olmayacak maalesef. İkinci hatta üçüncü ekimi yaptıranlarda bile saç derisi ışıkta ve güneşte gözükür. Sadece öne 2-3 parmak mesafede ekim yaptıran saçı az dökülmüş olanlar var, onların saçları istisna. Ama onlardaki sorunda ileriki zamanlar. :) 5000-6000 greft saçı 2-3 cm alana ektirenler var. İleride arkaya ektirecek saç bulamıcaklar.. Birde öyle düşünmek lazım..

Ayrıca ikinci bir ekimle sıklaştırma yaptırabilirsin hocam. Yine o istediğin olmaz ama en azından daha memnun kalırsın.

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Planlama yanlış.

Ön alanda sıkı çalışılması.hatta tepeye hiç ekim yapılması lazımdı.çünkü açık alan çok büyük.

Ön tarafta sıklık olsaydı belki 2. Ekimi bile düşünmeyecektiniz.

Şimdi 2. Ekim şart gözüküyor.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu kadar geniş alan için daha ne olsun bence güzel sonuç 1 ekimle hakkı bu değil diyenler donör ortalaması saç kalınlığı hakkında bilgisi var mı ?

Erkaneren34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok da kötü değil aslında

hasanhair

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ben seni anlıyorum galiba kardeşim,

Sen şu ekimi ve şu geri dönüşü piyasada fazlaca olan bir yerde 30/40k ya yapsaydın, bu kadar çok için acimazdi.

Fakat sen bunun 10 katını verip 40k lik hizmet alınca,

Hakkın olarak mükemmelligi arıyorsun.

Başarıya  ve paraya doymusluk ilgisizlik getirir,

Baştan sona süreci takip etmeleri gerekirken parayı alıp arkalarına bile bakmıyorlar.

ARS

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu form  bilgi edinmek için yeterli bence..sonradan ah vah demenin anlami yok..çok para verdin diye sonucun cok iyi olacak diye birsey de yok artılarını eksilerini görüp dogru karari vermek lazim.

keltosadayadayi

• Full Member
Merhaba dostlar tek tek cevap yazamadım ilgi ve alakanız için temennileriniz için çok çok teşekkür ederim. Süreç için moral motivasyon olarak çok yardımcı oldunuz.
 Şahsi yorumum kapatıcılıktan memnun değilim fotoğrafta güzel gözüküyor ama malesef manuel olarak tarama şekliyle vs ben kapatıcı hale getiriyorum. Tepeden ışık vurduğun da, sabah uyandığım da, açık alanlar da, asansör gibi yerler de ya da tepeden ışık vuran kapalı bir alanda inanılmaz bariz kafa derim belli oluyor. Bir kaç arkadaş vasıtasıyla tanıştığım, başka ekim işi yapan doktorlar ile görüştüğümde malum Asmed'in ekimlerine ücret dolayısıyla çok düşkünler özellikle incelemek istiyorlar, kesinlikle 5000 kök olmadığını 3500 - 4000 kadar başarılı sonuç alındığını belirtiyorlar öyle göz kararı değil yoğun bir inceleme sürecinden sonra bunu söylediler yani ortada ekilen ve çıkmayan başarısız 1500 adete yakın saç kökü mevcut bu da operasyonu yaklaşık %65-70 oranında başarılı olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu operasyonun Asmed'in ekimi olduğuna inanmak istemediler.
 Tabi şunu da belirttiler donör bölgeden mükemmel bir şekilde alım yapıldığını ve kendilerinin bile bu homojenliği sağlayamacaklarını da belirttiler 2 bilinen saç ekim doktoru bunu söyledi. Bu konuda Asmed'in hakkını yemek istemem galiba operasyon ile %100 memnum olduğum tek konu homojen alım yapılması doğallık konusuna gelince de tarama işlemi vs yaparsam doğal durduğunu düşünüyorum.
 Bunun haricin de yine bildiğiniz üzere markete dahi girsem herkesin ortak yorumu abi neden bu kadar yukarıdan ekim yapıldı şeklinde oluyor.
 Gelelim merak edenlere verdiğim paraya değdi mi diye soracak olursanız kesinlikle çok daha iyisi olmalıydı. Hala sindiremediğim konu ise bu kadar ücret ödeyip Koray Hocanın 8 ay da bir kere bile merak edip sonuçları istememesi parayı Asmed'e ödedim ama başka ekim merkezlerinin doktorları ekim sonuçlarına Koray Hoca'dan daha ilgili davranıyor. Muhtemelen kendisi şu an yatında dünya turu falan yapıyordur.
 Ekimi merak eden arkadaşlar için 8 ay 10 günlük sonuçları aşağı bırakıyorum.

5000 greft ile 8 ayda bu sonucu başarılı bir ekim olarak görmüyorum hocam. Yani sizi üzmek ya da moral bozmak istemem baştacısınız ama objektif olmakta fayda var. Başınızın üst kısmında 5.000 değil 3000 greft bile yoktur. Yani alınan köylerden tekli çiftli ve üçlü olarak saç telleri olduğunu varsaysak olmamış bu ekim.

Asmed in başarılı ekimleri forumda var tanımam etmem fakat anlamadığım şey başarısız bir ekime de şu zamanda böyle iyi olacak bu zamanda böyle olacak diye diye 8 ay devrilmiş.

Bundan sonrası için mucize gerekir. Olanı korumak yapılacak en iyi şey diye düşünüyorum. Fanatikliğin anlamı yoktur foruma reklam verildiğini kişilerin buralara yönlendirildiğini zaten hepimiz biliyoruz. Fakat eğriye eğri doğruya doğru diyecek omurga herkese lazım diye düşünüyorum arkadaşlar.

Ekim merkezinin bile kabul edeceği başarısızlığı zorbalayarak daha neyi beğenmiyorsun diyerek adama baskı yapılıyor 😂 Açıklık geniş fakat bu kafada 5.000 greftin anca yarısı var.

O kadar para bu o kadar sıkıntı stres o kadar uykusuz geçen geceler o kadar psikolojik baskı sonuç ortada el insaf beyler el insaf.

Yok çok para verdin diye sonuçta iyi olacak değil felan felan. Birader reklamı olmayan bir yerde yapılmış olsaydı bu ekim araştırsaydın forumda o kadar yer var senin hatan derdiniz. Sabun gibisiniz. Bu merkezlerin çalışanları mı troll ordusu gibi bu merkezlerine altına yorum atıyor anlamıyorum.
« Son Düzenleme: 17 Mart 2025, 03:02:49 Gönderen: keltosadayadayi »
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

keltosadayadayi

• Full Member
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Son halini paylaşmak istedim. Bugün ekimin tam 20. günü durum bu şekilde bilmiyorum açıkçası gidişat iyi mi kötü mü ama tam böyle ön tarafta sivilce gibi bir şey çıktı o rahatsız ediyor. Umarım büyümez. Bir de bana merkezden bilgi vermediler yıkama talimatı olarak sanırım bir gol yedim ordan.

Simetri konusunda helal olsun valla iyi yakaladın. Ekim yapılmadan önce Koray Hoca 10 saniye de çizdi hatta asistana sordum simetrik değil dedim. Koray Hoca dünya da hiç bir şey simetrik değil der hep dedi konuyu kapattı. Açıkçası simetri olayı benimde içime sinmedi

Son durum nasıl gidiyor arkadaşlar sizce

Bana cevap vermeden önce 20.gün fotoğraflarına bakın.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
5000 greft ile 8 ayda bu sonucu başarılı bir ekim olarak görmüyorum hocam. Yani sizi üzmek ya da moral bozmak istemem baştacısınız ama objektif olmakta fayda var. Başınızın üst kısmında 5.000 değil 3000 greft bile yoktur. Yani alınan köylerden tekli çiftli ve üçlü olarak saç telleri olduğunu varsaysak olmamış bu ekim.

Asmed in başarılı ekimleri forumda var tanımam etmem fakat anlamadığım şey başarısız bir ekime de şu zamanda böyle iyi olacak bu zamanda böyle olacak diye diye 8 ay devrilmiş.

Bundan sonrası için mucize gerekir. Olanı korumak yapılacak en iyi şey diye düşünüyorum. Fanatikliğin anlamı yoktur foruma reklam verildiğini kişilerin buralara yönlendirildiğini zaten hepimiz biliyoruz. Fakat eğriye eğri doğruya doğru diyecek omurga herkese lazım diye düşünüyorum arkadaşlar.

Ekim merkezinin bile kabul edeceği başarısızlığı zorbalayarak daha neyi beğenmiyorsun diyerek adama baskı yapılıyor 😂 Açıklık geniş fakat bu kafada 5.000 greftin anca yarısı var.

O kadar para bu o kadar sıkıntı stres o kadar uykusuz geçen geceler o kadar psikolojik baskı sonuç ortada el insaf beyler el insaf.

Yok çok para verdin diye sonuçta iyi olacak değil felan felan. Birader reklamı olmayan bir yerde yapılmış olsaydı bu ekim araştırsaydın forumda o kadar yer var senin hatan derdiniz. Sabun gibisiniz. Bu merkezlerin çalışanları mı troll ordusu gibi bu merkezlerine altına yorum atıyor anlamıyorum.

Evet kesinlikle karşı çıktığım bir durum; sırf ekim yapılan merkezin adı var diye, daha 5. günde, 20. günde, vay şöyle güzel vay bu ekim merkezi işi biliyor naralarını anlamıyorum. Gidişat hakkında yorum yap eyvallah ta, sonuç hakkında bu kadar erken yargıda bulunmak insanları sonrasında hüsrana uğratıyor.

Hepimiz araştırdık, okuduk, inceledik, süreci iyi kötü biliyoruz, herkeste gelişim ve sonuç farklı olabilir,ama şu var arkadaş; ben bir ekime bu günün parasıyla yaklaşık 400 bin lira veriyorsam, gerekirse doktorun kendi kafasından kök alıp benim kafaya ekmesini isterim. Hadi onu da geçtim bu kadar parayı verdikten sonra gece 3 te arasam doktorun cevap vermesini beklerim, hadi abarttım diyelim, sabah ilk işe başladığında beni aramalı.

spokesperson

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonucun böyle olacağını ekim merkezi en başında belirtmesi lazımdı. Bence Asmed'in tek suçu bu eğer belirtmediyse.. Bu açıklığa 5000 greft de olsa anca bu kadar olurdu hocam. İkinci ekimi yaptırsanda hayal ettiğin o görüntü hiç bir zaman olmayacak maalesef. İkinci hatta üçüncü ekimi yaptıranlarda bile saç derisi ışıkta ve güneşte gözükür. Sadece öne 2-3 parmak mesafede ekim yaptıran saçı az dökülmüş olanlar var, onların saçları istisna. Ama onlardaki sorunda ileriki zamanlar. :) 5000-6000 greft saçı 2-3 cm alana ektirenler var. İleride arkaya ektirecek saç bulamıcaklar.. Birde öyle düşünmek lazım..

Ayrıca ikinci bir ekimle sıklaştırma yaptırabilirsin hocam. Yine o istediğin olmaz ama en azından daha memnun kalırsın.
yorumuna katılıyorum kesinlikle sadece  asmed belirtmesi hariç kısmına kardeşim
asmed 5000 greft e anadan doğma saç mı yaparım sana diyecek hali yok bu açıklık ,için zaten öncesinde  sana yapabileceğim bu diye örnek olarak gösteriyor her hastasına belirtilmiştir zaten

adamlar beklentin ne diye sormadan hasta almıyorlar

sana yapabileceğim bu diye belirtiyorlar
saç analizini en ufak ayrıntısına kadar ortaya koyup eline veriyorlar

ben açıklık için bu sonucun iyi bir sonuç olduğuna inanıyorum daha iyiside olabilirdi ama bu kötü değil bunun için donör tolejen durumundan tut saç ortalaması saç kalınlığı çoklu greft sayısına kadar bakmak gerekir
« Son Düzenleme: 17 Mart 2025, 23:24:52 Gönderen: spokesperson »

spokesperson

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet kesinlikle karşı çıktığım bir durum; sırf ekim yapılan merkezin adı var diye, daha 5. günde, 20. günde, vay şöyle güzel vay bu ekim merkezi işi biliyor naralarını anlamıyorum. Gidişat hakkında yorum yap eyvallah ta, sonuç hakkında bu kadar erken yargıda bulunmak insanları sonrasında hüsrana uğratıyor.

Hepimiz araştırdık, okuduk, inceledik, süreci iyi kötü biliyoruz, herkeste gelişim ve sonuç farklı olabilir,ama şu var arkadaş; ben bir ekime bu günün parasıyla yaklaşık 400 bin lira veriyorsam, gerekirse doktorun kendi kafasından kök alıp benim kafaya ekmesini isterim. Hadi onu da geçtim bu kadar parayı verdikten sonra gece 3 te arasam doktorun cevap vermesini beklerim, hadi abarttım diyelim, sabah ilk işe başladığında beni aramalı.

yav ne alakası var insanlar gelmiş konuya açıklık için düşüncelerini yazmış yorumcuların düşünceleri kendini bağlar burası resmi bir kurum mu ?  kişinin beklentisi çok üst düzey olabilir bu yüzden bu durumdan memnun olmayabilir ama bu yapılan saç ekiminin başarısız olduğu anlamına gelmez

uzaktan kumandalı robotlar gibi yorum yapmayın şurada adam beklentim bu değil dedi diye hepimiz evet bu saç ekimi kötü mü oldu diyelim yav? asıl baskı sizin gibiler tarafından yapılıyor bu forumda  ektiren mutlu değilim dedi hepimiz bunu desteklemek zorundayız gibi bir durum yok dostum herkes saç ektirmeden önce kendi açıklığının donör durumunun kalitesinin farkına varacak öyle ektirecek

gayet de bu açıklık için iyi sonuç

10 milyon dolar versede 1 ekimle bu yani

bu açıklığa bundan daha iyi sonuç alınır demek için o iyi sonuç alanın donör durumunun analinizi ortaya koyman gerek
saç ortalaması nedir çoklu greft sayısı nedir ? saç kalınlığı nedir

gelişi güzel yorum yapıp duruyorsunuz böyle bir açıklıpğa adam 5000 greft almış donör de zerre sorun bırakmadan bu sonucu almış
gözünüz sırma saç arıyorsa bu açıklık değil o sonuç ektiren insanda biraz durumunun farkına varsın

bu açıklık için bu sonuç yetmiyorsa bir daha ektirir biter daha iyi olur

bende Alessandra Ambrosio evlenmek isterdim ama malum işte durumun farkındayız :)
« Son Düzenleme: 17 Mart 2025, 23:30:47 Gönderen: spokesperson »

ARS

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok para verdin çok iyi sonuç alamazsın evet ben dedim.. ben olsam bu açıklıgımla asmedde ektirmezdim gider asumanda ektirirdim ha onun dezavantajı varmı var donuru daha kotu gozukebilirdi ama onde daha iyi sonuç alabilirdi diye dusunuyorum bu site dogru karar vermek icin gayet yeterli diyorum her merkezin artıları eksileri var herşeyiyle degerlendirirsek yoksa kimse benim babamın evladı degil..insan yaptıgı eylerimlerin sonuçlarını kendinde de arasın demek istedigim buydu

keltosadayadayi

• Full Member
Çok para verdin çok iyi sonuç alamazsın evet ben dedim.. ben olsam bu açıklıgımla asmedde ektirmezdim gider asumanda ektirirdim ha onun dezavantajı varmı var donuru daha kotu gozukebilirdi ama onde daha iyi sonuç alabilirdi diye dusunuyorum bu site dogru karar vermek icin gayet yeterli diyorum her merkezin artıları eksileri var herşeyiyle degerlendirirsek yoksa kimse benim babamın evladı degil..insan yaptıgı eylerimlerin sonuçlarını kendinde de arasın demek istedigim buydu

Bu adamın yapmış olduğu eylemlerden hangisini hatalı buluyorsunuz çok merak ettim lütfen aydınlatın.

Asmed e gitmesini mi hatalı buluyorsunuz?

Yoksa forumda üyelik açıp bu işin içerisinde olan saç ekimi yaptığını söyleyen kişilerden ve saç ektiren kişilerden gidişat hakkında objektif bir bilgi almak istemesini mi hatalı buluyorsunuz?

Yine gitti geldi hatayı eylemlerinin sonucuna getirdik ama cevabınızı bekliyorum.

Tabii delikanlı gibi net evirip çevirmeden.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

ARS

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkes bilgi edinmek icin burda niye hatalı bulayım ama herkesin çıkarımı farklıdır..benim demek istedigim cogu merkezin sonuclarını görüyoruz burda başarı ortalamalarinida saç ekimine bir bütün baktıgımızda herkesin artılarıda var eksileride mesela asuman hairin saç cıkıs oranları  geniş açıklıklarda başarı ortalaması daha yuksek ama donör alımı olsun ondeki dogallık olsun benim için yeterli degil asmed daha dogal ekiyor temple ekimleri,donor alimi daha iyi ama çıkışları güçlü olamayabiliyor..mesela bekir bek sıklaştırma yapsam o adamda yaptırırım ekim yontemindenmidir bilemiyorum sonuçlarını o yonden daha iyi gördüm bunların yanında daha etkenler var tabi donor ilaç kullanımı(ekimden once ve sonra) uzatmak
istemiyorum burda cok sonuc gorduk ben iyi çıkarım yapıp nerde ektirebilecigime karar verebilirim..bu adam burda olumsuz durumla karsilastiysa sonraki ektirecekler bunu dikkate alır bundan önce oldugu gibi ben trol degilim eleştirmeyi de severim  ama boş eleştirme degil

keltosadayadayi

• Full Member
Aslında hızlı cevap yazdığımı düşünüyorum ama cevap gelmediği için direkt şunları yazıp konuyu takipten bırakıp ekim yaptıran arkadaşımıza da sonraki süreçte başarılar diliyorum. Ekim yaptıran arkadaşa bir not öncelikle sevgili dostum sürecin ne kadar sancılı, uykusuz, stresli geçtiğini biliyoruz. Ekim yaptıran herkes bu durumu yaşadı amacım senin konunda tartışma çıkarmak değildi bunu bilmeni isterim. Zoruma giden şey şuydu ortahalli bir araba parası vermişsin. Bunu belki dişinden tırnağından hatta belki de çocuklarının rızkından arttırmışsın daha mutlu hissedebilmek için ekim kararı almışsın. Ve bu kararı almanı en başından beridir herkes takdir etmiş sana büyük umutlar verip hiç bir sorun yok diyerek sürekli oyalanmışsın. Üstüne üstelik sonrasında seni takdir eden kişiler eleştirmeye ve tekrar seni zorbalamaya başlamış. Vicdanım el vermedi öfkelendim ve söylemem gerekenleri söyledim. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır malum ramazan ayındayız. Allah sizi iki ayaklı şeytanlardan korusun. Ben kendi adıma senden özür dilerim.

Son olarak ARS adlı kullanıcıya diyeceğim şudur.

Asmed e gitmesini hatalı buluyorsanız en baştan bunu bu şekilde söylemeniz gerekirdi. Dostum asmed senin kafa yapını ve saç stilini halledebilecek kabiliyette personele sahip değil derdin.

Çok para verdin diye çok iyi başarı bekleyemezsin benzeri sözlerin doğru olmamış.

Ve dahilinde, çıkar burda mertçe bu adamın hakkı yenmiş alınan köklerin yerine bir daha saç çıkmayacak ekim de tutmamış deyip tepkini koyman gerekirdi.

Bu güne kadar çoğu kimse pofpoflamış adam memnuniyetsizliğini dile getirdiğinde dahi asmed işini bilir tarzında cevaplar almış.

Hiçbir ekim merkezinin kusursuz işi yoktur. Çünkü insanoğlu olarak biz kusursuz değiliz. Fakat forumda reklamı yapılıyor yöneticisi tarafından millet oralara yöneltiliyor diye yalakalık yapmak düşüne tekme atmak adam olana yakışmaz.

Ben beklerdim ki arkasında durduğunuz bu ekim merkezinin bu dostumuzun mağduriyetini gidermesini sağlamanız için dik duruş sergilemeniz.

O zaman biz de derdik ki forum yöneticisi veya halkı gerçekten hakkaniyetli kişiler. Ekim merkezi de adam gibi adam hatasını kabul etti ve ikinci ekimi ücretsiz olarak yapıp temiz bir işçilik çıkardı.

Fakat görüyoruz ki üzülerek söylüyorum şu mübarek ayda şeytana ayakkabısını ters giydirecek kimseler var.

Selametle kırıcı olduğum herkesten özür diler iyi geceler dilerim.
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Facebook Twitter Instagram