Gönderen Konu: Finasterid 2 aylık sonuç  (Okunma sayısı 2140 defa)

Kurtarma ekibi

• Full Member
Ynt: Finasterid 2 aylık sonuç
« Yanıtla #16 : 05 Kasım 2024, 22:21:24 »
maşallah bizim 3 ay olacak sanırım hala tüylenmeden başka birşey yok çok iyi gelişim göstermişsin

Samcro

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 15 Aralık 2024, 11:40:18 »
5 buçuk ay oldu yanlarda da birazcık saç kazandım galiba. Alnımda olan lekeden bu sonuca vardım. İlk foto yaklaşık 1 yıl öncesine ait.
Tepe taç bölgesindeki saç tellerim hala daha ince, dokunduğumda hissedebiliyorum.Bunlar kalınlaşacak mı?

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 15 Aralık 2024, 17:07:49 »
5 buçuk ay oldu yanlarda da birazcık saç kazandım galiba. Alnımda olan lekeden bu sonuca vardım. İlk foto yaklaşık 1 yıl öncesine ait.
Tepe taç bölgesindeki saç tellerim hala daha ince, dokunduğumda hissedebiliyorum.Bunlar kalınlaşacak mı?

Dostum senin ilaçlardan aldığın faydayı düşünürsek, ben oldukça olumlu düşünüyorum. Haaa belki ensedekiler gibi kalın, gür, canlı olmaz ama saç derin neredeyse gözükmeyecek kadar güzel kararmış.

Disiplini bozma, keyfine bak. Sana uyarımız olsun, bırakırsan göçersin. Psiklokjik olarak da çok yıpratır. Tedavi devam.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 15 Aralık 2024, 23:44:11 »
Finasterid normalde şakakları çok zor toparlar ama bildiğin oradan yeni saçlar çıkmış gayet mükemmel ilerliyor süreç. Çok şanslısın. Tepedekiler de yavaş yavaş kalınlaşıyordur fakat sen hissetmiyorsundur sadece zamana bırak. Şakakta saç çıkartan finasterid tepeyi coşturur.

Facebook Twitter Instagram