Gönderen Konu: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018  (Okunma sayısı 73030 defa)

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gry09.... senin ekimi Hakan Doganayin kendisimi yoksa ekibi mi ekti? Emin olmak icin soruyorum... sagolasin....

ortega

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gry09.... senin ekimi Hakan Doganayin kendisimi yoksa ekibi mi ekti? Emin olmak icin soruyorum... sagolasin....
hakan doganayin kendisine ekim yaptırmış olması lazım... okuduğum kadarıyla öyle olmali

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar trafik kazası geçirdim uzun zamandır yatıyorum, saçlara gelince gelişme olmadı normalde bu ay hocanın yanına gidip görüşme yapacaktım, telafi ederim hiç üzülme demişti ama gitme şansım yok şuan. Kırıklar var yatıyorum, hocayı da aramayı düşünüyorum olmadı benim ekim maalesef, bazıları paylaşımı kesenler iyi sonuç almış ondan demiş bir kaç konu okudum, tam tersi paylaşımı kesen ekim patlayınca kesiyor, müsait olunca resim eklerim iyi akşamlar

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar trafik kazası geçirdim uzun zamandır yatıyorum, saçlara gelince gelişme olmadı normalde bu ay hocanın yanına gidip görüşme yapacaktım, telafi ederim hiç üzülme demişti ama gitme şansım yok şuan. Kırıklar var yatıyorum, hocayı da aramayı düşünüyorum olmadı benim ekim maalesef, bazıları paylaşımı kesenler iyi sonuç almış ondan demiş bir kaç konu okudum, tam tersi paylaşımı kesen ekim patlayınca kesiyor, müsait olunca resim eklerim iyi akşamlar

Gecmis olsun...... bizide bilgilendir durumdan.... merakta koyma bizi.....

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Boşver sağlığın, saçtan önemli kazıtıp karizma gezersin.  Tekrar acil şifalar.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun gray09. Ahd clinicin asistanları ekim yaptırmadan önce baya ilgili davrAnıyorlar. Demek ekimden sonra bu şekilde pek ilgilenmiyorlar olumsuz olunca. Beni kapora ve uçak biletimin yanması pahasına ekimimi iptal ettirmiştim. Konunu baştan sona okuyunca doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Ne para ne de başka birşey bizim psikolojik sağlığımızdan önemli değil.
 Geçmiş olsun tekrar tekrar, umarım maddi telafisi olur ve doğru yere tekrardan güzel ekim yaptırabilirsin

gomis0835

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun. Arkadaşım. Ücret telavisini yaparlar herhalde.
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2018, 22:39:45 Gönderen: gomis0835 »

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilenlerin 1000'i ancak çıkmış. Dürüst bir doktorsa en azından aldığı parayı iade etmeli.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Doktor bey gereken neyse yapıcam demiş zaten o yüzden gereksiz mesajlara gerek yok çok geçmiş olsun oluyor böyle malesef her doktorun olumsuz sonuçları.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle trafik kazası için geçmiş olsun Allah şifa versin. Doktor gereken neyse yapacağım demiş ama giden greftlerin telafisi yok maalesef ...  Alınan ücret ciddi bir rakam ... Geçmiş olsun
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim hepinize, hoca gerekeni yaparım demişti, zaten aksini düşünmüyorum hocayı tanıdığım kadarıyla

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018
« Yanıtla #328 : 20 Aralık 2018, 11:07:47 »
Son durumunuz nedir 1 yıl olmak üzere

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Hakan Doğanay 2348 greft saç+ 1020 greft sakal.. 22-23 ocak 2018
« Yanıtla #329 : 27 Aralık 2018, 02:49:22 »
Şuan ki durum nedir acaba hocam ? Fotoğraf yükleyebilir misiniz ?

Facebook Twitter Instagram