Gönderen Konu: Büşra Can Saç Ekim Merkezi(Batman), 5200 Greft, Yaş 30, 26.09.2024  (Okunma sayısı 6229 defa)

Eminacil

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet güzel duruyor hocam, inşallah daha da güzelleşecek.
Teşekkürler sizin ekim de çok güzel gidiyor maşallah

Eminacil

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
başarılı ekim olmuş.daha da gelişir.hayırlı olsun.
Teşekkürler bakalım benim de temennim o yönde

Narkozcu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba Emin kardeşim saçlar harika olmuş klinikte zaten görmüştüm şuan dökülme oluyor mu saç hala gür mü müsait olduğunda resim atar mısın sana zahmet
  • Ekim Tarihi: 15.07.23
  • Ekim Merkezi ismi Büşra Can Saç Ekim Kliniği
  • Greft Miktarı 6000
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Mezo, Prp

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum nedir acaba güncel fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba rica etsek.

Eminacil

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum nedir acaba güncel fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba rica etsek.
Şuan 231. Gündeyim duştan sonra yoğun güneş ışığı ve oda ışığında fotolar çekmeye çalıştim Gün aşırı saçımı yikadigim için yıkamadigim gün saçımin ince telli olmasından sanırım seyrek alanlar yaglanmadan ötürü daha görünür hale geliyor. Mevcut durumda doğallıktan kesinlikle çok memnunum saç yönleri, saç çizgisi ve donor bölge çok iyi görünüyor Ekim olduğu nerdeyse hiç belli olmuyor. Yoğunluk için emin değilim aynadan bakınca çok memnunum ama yoğun ışıkta üstten foto çekince orta alanlar seyrek görünüyor o yüzden yoğunluk konusunda yüzde 60-70 arasi memnun olmadan yanayım. Samimi yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim

Kullanıcı2333001

• Full Member
Çok iyi olmuş hayırlı olsun hangi takviyeleri kullandın acaba kaç defa prp yaptırdın bende o merkezde ektirmeyi düşünüyorum

Eminacil

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba Emin kardeşim saçlar harika olmuş klinikte zaten görmüştüm şuan dökülme oluyor mu saç hala gür mü müsait olduğunda resim atar mısın sana zahmet
Sağol dostum seninki de çok güzel olmuş son halini attım :)

Eminacil

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok iyi olmuş hayırlı olsun hangi takviyeleri kullandın acaba kaç defa prp yaptırdın bende o merkezde ektirmeyi düşünüyorum
Teşekkürler 5000 mg biotin ve v2000 Solgar kullandım ilk 5 ay prp yaptım prpnin faydasını gördüm diyebilirim

Eminacil

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
270.gunden selamlar herkese her ay yoğunluk artmaya devam ediyor fotolari duştan sonra çektim saçım ince telli olduğu için yaglandigi zaman daha seyrek görünüyor ama aşağı yukarı durum bu şekilde

Beyonder

• Hero Member
Merhaba maşallah şu an için iyi duruyor bazı kişilerin saçların 1 seneden sonra atağa geçebiliyor daha gelişecektir saçlarınız ama vertex boş duruyor şu anda
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Eminacil

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba maşallah şu an için iyi duruyor bazı kişilerin saçların 1 seneden sonra atağa geçebiliyor daha gelişecektir saçlarınız ama vertex boş duruyor şu anda
Vertexe ekilmediği için orayı ekimden saymıyorum ekilen alandan ise genel olarak memnunum daha iyi olursa tadından yenmez

Beyonder

• Hero Member
Vertexe ekilmediği için orayı ekimden saymıyorum ekilen alandan ise genel olarak memnunum daha iyi olursa tadından yenmez
O zaman sorun yok süreç normal güzel gidiyor.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Eminacil

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar 10.ay durum bu şekilde

Kvothe

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah, harika bir sonuç.

Facebook Twitter Instagram