Gönderen Konu: Dr. Bekir Bek / 27-28 Eylül 2024 3272 Greft  (Okunma sayısı 8435 defa)

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Bekir Bek / 27-28 Eylül 2024 3272 Greft
« Yanıtla #60 : 20 Ocak 2025, 19:42:45 »
Ekim güzel zaten ön taraflar çıkar ve tatmin eder diye düşünüyorum.
Ancak donörün seyrek olduğunu bilerek veya düşünerek (buradan ikinci ekimin olmayacağını anlıyorum) sadece ön bölgeye ekim yaptırmak bana mantıksız geldi.
Çünkü ön taraflar gür olduğunda arka ister istemez çok sırıtacak tabi yine de göreceli bir durum belki de sorun etmiyorsundur.
Şahsı düşüncem eğer tek ekim olacaksa, sadece sık bir ön bölge olmasındansa daha yüksek greft sayısı çalışılarak bütün üst bölgeye önler sık arkalar daha seyrek olacak şekilde homojen bir saç ekimi sağlanabilirdi.

Nikotin-34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 20 Ocak 2025, 20:09:11 »
Hocam ikinci ekimi düşünüyorum. Az kalan donörden biraz, sakal, tedavi vs birleştirip kapatmaya çalışacagım. Canlıda güzel duruyor bu arada o yüzden karamsar değilim

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 20 Ocak 2025, 22:54:39 »
Bence az hocam.
En az 4.000 ve en fazla 4.700 greftlik bir planlama ilk Ekim için daha uygun olurdu.
Bu Ekim merkezinin, kendi uygununu en uygun olarak sunmasını doğru bulmuyorum.
Forumda yüzlerce konu var, görüyoruz yani.
3200 az.
Seni kesinlikle uzun bir sürece itiyor. Sen şimdi 1 sene bekleyeceksin, sonra mecburen bir ekim daha yapacaksın. 2 sene hiç tatmin olamayarak bekleyeceksin. Ancak 4000 - 4500 greftlik bir Ekim olsaydı ikinci ekime kadar en azından tatmin duygusuyla bekleyecektin.

neye göre kime göre az? operasyonu yapan doktor greftlerin alımını kanal açımını greftlerin yerleşimini kendisi yapıyor. adam herhalde kaç saat boyunca yüksek randımanla bu işlemleri yapabileceğini, kaç grefti konsantrasyonu bozulmadan ekebileceğini, kaç greftten sonra iyileşmenin daha zor olacağını biliyordur di mi?

pazardan patates alır gibi 3.5 çok az 1.5 daha koyalım 5e yuvarlayalım demek çok acayip bir mantık. ki bu doktor bildiğim kadarıyla greft başına ücret alıyor. 5 bin yapalım diyip daha fazla ücret almayı da akıl edebilirdi diye düşünüyorum.

çok isteyenler bir seferde 5-6 bin greft ektirebilir, operasyonda bir komplikasyon olursa, ekim patlarsa vs bütün donörü tekte atıp kaybetmiş olur. tercih meselesi tabi.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 20 Ocak 2025, 23:06:54 »
neye göre kime göre az? operasyonu yapan doktor greftlerin alımını kanal açımını greftlerin yerleşimini kendisi yapıyor. adam herhalde kaç saat boyunca yüksek randımanla bu işlemleri yapabileceğini, kaç grefti konsantrasyonu bozulmadan ekebileceğini, kaç greftten sonra iyileşmenin daha zor olacağını biliyordur di mi?

pazardan patates alır gibi 3.5 çok az 1.5 daha koyalım 5e yuvarlayalım demek çok acayip bir mantık. ki bu doktor bildiğim kadarıyla greft başına ücret alıyor. 5 bin yapalım diyip daha fazla ücret almayı da akıl edebilirdi diye düşünüyorum.

çok isteyenler bir seferde 5-6 bin greft ektirebilir, operasyonda bir komplikasyon olursa, ekim patlarsa vs bütün donörü tekte atıp kaybetmiş olur. tercih meselesi tabi.

Yazdığımı okumuyorsun yada okuduğunu anlamıyorsun.
Ben tek seferde 4.500 greft üzeri bir ekim yaptırılmasını zaten önermiyorum.
Bu ekim merkezi, donürün olsa bile sana 4.500 greftlik bir ekim yapmıyor diyorum. 4.500 greftlik bir ekim yapsa belki ikinci ekimi istemeyecek kişiye 3500 greftlik ekim yaptığı için mecburen ikinci ekime yönlendirmiş gibi oluyor diyorum.
İnsanların düşüncelerine biraz saygılı olalım. Bu benim görüşüm. Neden ekim merkezi sahibiymiş gibi saldırıya geçiyorsunuz
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 20 Ocak 2025, 23:08:21 »
Yazdığımı okumuyorsun yada okuduğunu anlamıyorsun.
Ben tek seferde 4.500 greft üzeri bir ekim yaptırılmasını zaten önermiyorum.
Bu ekim merkezi, donürün olsa bile sana 4.500 greftlik bir ekim yapmıyor diyorum. 4.500 greftlik bir ekim yapsa belki ikinci ekimi istemeyecek kişiye 3500 greftlik ekim yaptığı için mecburen ikinci ekime yönlendirmiş gibi oluyor diyorum.
İnsanların düşüncelerine biraz saygılı olalım. Bu benim görüşüm. Neden ekim merkezi sahibiymiş gibi saldırıya geçiyorsunuz

sence neden 3500'den daha fazla ekmiyor olabilir?

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 20 Ocak 2025, 23:18:55 »
sence neden 3500'den daha fazla ekmiyor olabilir?

Dostum, sebepleri kendisini ilgilendirir. Çoğu ekim merkezinde olmayan bir şekilde ekimlerinin her bir detayıyla tek başına ilgileniyor ve bu yüzden bu kadar ekiyor olabilir.
Ben yadırgamıyorum.
Demek istediğim şu, açıklığı çok olanlar için ideal bir seçim olmuyor. Ekimi 2'ye bölsen bile anlamlı olmuyor. İkinci ekimin sonuna kadar sürecin uzuyor. Çünkü az greft çalıştığı için ön tarafta tutsa bile arkaya doğru sert bir geçiş oluyor, çirkin duruyor, bir an önce ikinci ekimi beklemek durumunda kalıyorsun. Ancak en az 4.200 - 4.500 seviyesinde bir ekim olsa geçişler çok sert olmaz.
Velhasıl 4.000 grefte kapanacak bir açıklığım olsa burada ektirirdim. Ancak nw6, nw7 açıklığın varsa burada ektirilmesini tavsiye etmem.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 20 Ocak 2025, 23:26:03 »
Dostum, sebepleri kendisini ilgilendirir. Çoğu ekim merkezinde olmayan bir şekilde ekimlerinin her bir detayıyla tek başına ilgileniyor ve bu yüzden bu kadar ekiyor olabilir.
Ben yadırgamıyorum.
Demek istediğim şu, açıklığı çok olanlar için ideal bir seçim olmuyor. Ekimi 2'ye bölsen bile anlamlı olmuyor. İkinci ekimin sonuna kadar sürecin uzuyor. Çünkü az greft çalıştığı için ön tarafta tutsa bile arkaya doğru sert bir geçiş oluyor, çirkin duruyor, bir an önce ikinci ekimi beklemek durumunda kalıyorsun. Ancak en az 4.200 - 4.500 seviyesinde bir ekim olsa geçişler çok sert olmaz.
Velhasıl 4.000 grefte kapanacak bir açıklığım olsa burada ektirirdim. Ancak nw6, nw7 açıklığın varsa burada ektirilmesini tavsiye etmem.

tam tersine nw6 veya 7 isen böyle bir yerde ektirmelisin. nw2-3 açıklığın varsa donörünü istediğin gibi kullan. ilk ekiminden istediğini alamazsan tekrar yaptır. ekim patlarsa bir daha yaptır nasıl olsa donör açıklığına kıyasla bol miktarda.

esas nw7 isen senin için her greftin önemi var. tek seferde 5k ektirmektense 3.5k + 1.5k şeklinde ektirirsen, hem donörünü daha az yıpratmış olursun, hatta bu yüzden 2. ekimde daha fazla greft çıkar, toplamda 5k yı geçebilirsin, hem greftlerin çıkma yüzdesi artar, hem de ilk ekimde işler yolunda gitmediği durumda en azından durumu kurtarmak için donörde cephanen kalır.

yok ben nw7 yim ama tek seferde ekip kurtulayım zaten ne olabilir ki diyorsan ya saç ekimi konusunda çok bilgili değilsindir, ya da olaylara bakış açın ve mantık yürütme şeklimiz çok farklıdır, ona da yapacak bir şey yok herkesin kendi görüşü diyelim.

blackeagle

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 21 Ocak 2025, 00:21:53 »
Donör çok yeterli değildi hocam. 3200de bile çok yoruldu donörüm. Tek seferde kapatmak tabii ki her açıdan çok daha iyi olurdu ama durumumu bildiğim için buna hazırlanmıştım zaten.
Benim fikrime göre hocam ;tabii birwz yanlı olabilirim Bekir hoca da operasyon yaptırdım ve sonuç mükemmel:) başka yerde bu donör ile operasyon yaptırsaydın muhtemelen hergün donör bölgem toparlayacak mı diye soru soruyor olurdun 

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 21 Ocak 2025, 00:50:01 »
Donör çok yeterli değildi hocam. 3200de bile çok yoruldu donörüm. Tek seferde kapatmak tabii ki her açıdan çok daha iyi olurdu ama durumumu bildiğim için buna hazırlanmıştım zaten.

Tek seferde kapanacak bir açıklık değil zaten sizinki, donör de limitli. iyi bir seçim yapmışsınız planlama da güzel. her şey yolunda giderse zaten bu ekim sizi 5 yaş gençleştirir.

sonrası için de artık o durumda siz karar verirsiniz 2. ekime.

yalnız bence sizin durumunuzda medikal gerekli. hoca donörün en üst tarafından bile almış ki o bölgelerde minyatürleşme başlamış sizde. yani ekilenleri korumanız önemli.

avantajınız ise medikalle tepe bölgeye ekim gerekmeyebilir bile çünkü dökülme tipiniz medikale iyi tepki verebilecek türden.

Nikotin-34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 21 Ocak 2025, 00:53:58 »
Benim fikrime göre hocam ;tabii birwz yanlı olabilirim Bekir hoca da operasyon yaptırdım ve sonuç mükemmel:) başka yerde bu donör ile operasyon yaptırsaydın muhtemelen hergün donör bölgem toparlayacak mı diye soru soruyor olurdun

Evet hocam şimdilik fena gitmiyor. Donör biraz daha toparlarsa daha iyi olacak tabii.

Nikotin-34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 21 Ocak 2025, 00:54:40 »
Tek seferde kapanacak bir açıklık değil zaten sizinki, donör de limitli. iyi bir seçim yapmışsınız planlama da güzel. her şey yolunda giderse zaten bu ekim sizi 5 yaş gençleştirir.

sonrası için de artık o durumda siz karar verirsiniz 2. ekime.

yalnız bence sizin durumunuzda medikal gerekli. hoca donörün en üst tarafından bile almış ki o bölgelerde minyatürleşme başlamış sizde. yani ekilenleri korumanız önemli.

avantajınız ise medikalle tepe bölgeye ekim gerekmeyebilir bile çünkü dökülme tipiniz medikale iyi tepki verebilecek türden.

Tam olarak aynı şekilde düşünüyorum hocam. Bakalım zaman ne gösterecek. Düzenli paylaşım yapacagım.

gozbey06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 21 Ocak 2025, 10:42:08 »
Hocam merhaba Dr Bekir Bek Ankara da hangi hastanede instagram adresini ver bilgisini bulamadım yardımcı olabilir misiniz

Nikotin-34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 21 Ocak 2025, 15:41:46 »
Hocam merhaba Dr Bekir Bek Ankara da hangi hastanede instagram adresini ver bilgisini bulamadım yardımcı olabilir misiniz

Kendi kliniği var hocam. https://drbekhairtransplant.com/

gozbey06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 21 Ocak 2025, 17:25:16 »
Sorry, access to this website is blocked from your country yazıyor hocam sitede

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 21 Ocak 2025, 17:34:48 »
Hocam herkesin saç kalitesi sizinki gibi değil. Siz nerde ektirseniz o saçlar olurdu zaten.
ekim yapan doktor kadar kişinin ekime uygunluğu ve sonuçta ne beklediği de önemli.

Facebook Twitter Instagram