Gönderen Konu: HairOfDiyarbakır 4550 greft vertex hariç saç ekim operasyonu / yaş:30  (Okunma sayısı 6350 defa)

Eminacil

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha şimdiden tüylenmeler başlamış çok güzel bir sonuç olacak erken sonuç alacağını düşünüyorum

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler dostum yorumun için inş.

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi - 76ıncı günlük durum.

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Hocam saçlarınız çok iyi duruyor güzel bi sonuç alırsınız bnce 5000 biotin ve günde 2 xpecia kullanıyormuşsunuz sivilce veya başka etki yaptı mı

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnş. / ve minoxil kullanıyorum 1i bitti 2nci kutuya geçtim bitirip bırakacam. Herhangi olumsuz bir etkiyle karşılaşmadım şimdiye kadar xpeciayı 60ıncı günden sonra 1e indirdim bu arada

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
87inci gün. Makasla ekim alanını kısalttım. Yorumlarınızı beklerim

İkarus77

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet iyi gözüküyor 87. güne göre

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
kararmalar başlamış olumlu devam ediyor saç ekimi sürecin
Global Moderator

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet iyi gözüküyor 87. güne göre
Çok teşekkürler yorumun için dostum

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
kararmalar başlamış olumlu devam ediyor saç ekimi sürecin

Çok teşekkürler dönüş için hintell. Kararmalar dışında ekim alanının her yerinde iki aydır uç veren çok sert saç uçları var. Ne uzuyor ne dökülüyor hiç bir hareket yok bunların akıbeti ne olacak? forumda cımbızla çekin ölü onlar felan deniyorda denemek istemedim. Hem çekilecek gibide değil çok güçlü görünüyorlar bir taraftanda ne dersin ?

fkndmr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam merhaba ekiminiz hayırlı olsun bende sizden 1 ay sonra ekim yaptırdım 14 aralıkta maşallah bana göre saçlarınız çok iyi durumda görünüyor. Size sorum şu bugün benim nerdeyse 2 ay oldu bethantax set dışında hiç birşey kullanmadım şimdiden sonra xpecia minoxil ve biotin kullanmalımıyım. Cevaplarsanız memnun olurum
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2025, 18:43:03 Gönderen: fkandemir »

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam merhaba ekiminiz hayırlı olsun bende sizden 1 ay sonra ekim yaptırdım 14 aralıkta maşallah bana göre saçlarınız çok iyi durumda görünüyor. Size sorum şu bugün benim nerdeyse 2 ay oldu bethantax set dışında hiç birşey kullanmadım şimdiden sonra xpecia minoxil ve biotin kullanmalımıyım. Cevaplarsanız memnun olurum
Teşekkür ederim seninde hayırlı olsun dostum. Bence kullanmaman için hiç bir sebep yok minoxil döngü yapıyor diyorlar ama senin ekimi inceledim ekilen alanda kendi saçın olmadığından bu kötü senaryoyu yaşama ihtimalinde yok. O sebeple minoxil dahil diğer takviyeleride kullanmanı öneririm. Sonucun gönlünce olur umarım

fkndmr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah hocam teşekkürler.

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba cümleten. Arkadaşlar işaretlediğim alan epey geriden geliyor tüylenme var gibi ama ne hareket var ne uzama ne kararma ekimin 60-65günü nohut büyüklüğünde sivilce çıkmıştı iğne ucuyla deldim sadece kan geldi (sıktım biraz) sonra pirinç büyüklüğünde kaldı 30-35 gün 5-10 gündürde tamamen gitti. 3 4 gündür advanten krem kullanıyorum o bölgeye bu görüntünün onla ilgisi var mıdır? Görüntü problemli görünüyor mu? yorumlarınızı ve tedaviyle ilgili varsa önerilerinizi alırım. Flashlı ve flashsız bir kaç görsel ekliyorum. Son üç dört gündür grefte benzer bir kaç çoklu genelde dökülmem de oldu ekim alanının farklı bölümlerinde grefte benziyor ama eminde olamadım. Bu günlerde (ekim sonrası 95- 100 günleri) tutmayan greftin dökülme ihtimali var mıdır? ( ekimin 103üncü günündeyim)

Facebook Twitter Instagram