Gönderen Konu: Nerede saç ekimi yaptırmalıyım  (Okunma sayısı 263 defa)

chemist08

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Nerede saç ekimi yaptırmalıyım
« : 14 Aralık 2024, 21:56:34 »
Merhabalar arkadaşlar,

Ocak ayında saç ektirmeyi düşünüyorum. Şu ana kadar aşağıdaki kliniklerle ile whattsap üzerinden görüştüm. Açıklık çok fazla (Norwood 6 seviyesi) Görüştüğüm kliniklerin hepsi 2 seans ekim yapılması gerektiğini söylediler. Karasız bir yapım var ve karar vermekte zorlanıyorum. Sizlerin tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var.
Dr. hakan Clinic ten Koray bey göndermiş olduğum fotoları değerlendiren ses kaydı gönderdi. Hakan hoca saç tellerimin ara formda olduğunu (çok kalın veya çok ince olmadığını)  ekim için uygun olduğunu söyledi. Görselleri de aşağıda paylaşıyorum.

Asuman Hair,
Dr.Hakan Clinic
Elegance Clinic
Erc Clinic
Este Marley
Şule Saç Ekim

hope1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Nerede saç ekimi yaptırmalıyım 2024
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2024, 22:16:47 »
Forumdaki ekimlere bakacak olursak açık alanlarda Medeks ekimleri başarılı gözüküyor.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2024, 22:23:35 Gönderen: hope1 »

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2024, 23:42:23 »
asuman hair bence sana ekime uygun olmadığını söyleyecektir açıklığın çok fazla olduğu için ,onları elersek saydığın yerler arasında en profesyonel yer hakan clinik olur sanırım.

chemist08

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Aralık 2024, 00:17:21 »
asuman hair bence sana ekime uygun olmadığını söyleyecektir açıklığın çok fazla olduğu için ,onları elersek saydığın yerler arasında en profesyonel yer hakan clinik olur sanırım.
Yukarıda yazmış olduğum kliniklerin hepsi ekim için uygun olduğumu söylediler. Asuman hanımla görüştüm, ekime uygun olduğumu ve 2 seansta başarılı sonuç alabileceğimizi söyledi.

chemist08

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2024, 00:23:21 »
Forumdaki ekimlere bakacak olursak açık alanlarda Medeks ekimleri başarılı gözüküyor.
Geniş alanlarda evet medeksin çok iyi sonuçları var. Ama nedense ekimleri çok kanlı oluyor. Bu beni biraz ürkütüyor.

CONTRA

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2024, 13:32:42 »
Merhaba hayırlısı olsun donor bölgeniz 2 seansı kaldırır 1 yıl arayla sonucunuzda güzel olur inşallah ben ers clinicte 8 ay önce ekim yaptırdım forumda konum var ilgi alaka seviyesi oldukca yüksek merkez sonuçları güzel geliyor şuan fiyat nedir bilmiyorum ben 35 bine ektirmistim fiyat/performans harika
  • Ekim Tarihi: 7 Mart 2024
  • Ekim Merkezi ismi Ers Clinic
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Bakım seti 6 aylık

chemist08

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Nerede saç ekimi yaptırmalıyım
« Yanıtla #6 : 18 Aralık 2024, 02:33:30 »
Hintell hocam saç çizgisi konusunda yardımcı olabilir misiniz. Sizce nasıl olmalı

Sinsinati

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Aralık 2024, 13:22:33 »
Bütçene göre

Asuman
Hakan
Ers

Bunlar güzel bunları tercih edenilirsiniz

Açıklık geniş iki saç ekimine ihtiyacınız var

Kocadağ

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Aralık 2024, 16:31:05 »
açık alan fazla.bu büyüklükte bir açıklık için forumdaki ekim süreçlerini değerlendirince medeks ilk sırada görünüyor.medeks hem geniş alanlarda hemde maksimum greft sayısında oldukça iyi.ancak iki aşamalı bir ekim planlamakta uygun olur eğer iki aşamalı ekim düşünürsen dr hakan klinikten şaşma çünkü ön alanda hiç saç yok doğal bir görüntüye ihtiyacın var.

Facebook Twitter Instagram