Herkese merhaba, 2017 yılında Dr. Zekeriya KUL'a ön çizgiye ve şakaklara 2500 greft ekimi yaptırmıştım. Genel olarak memnundum ancak hem tepe bölgemin açılması hem de şakalarda boşluklar olması ve özellikle ışık altında kötü görüntü olması dolayısıyla yeniden ekim kararı aldım. 3 ay önce Este Cerrahide eksozom yaptırdım, geçen ay da 2500 saç ekimi yaptırdım. Amacım sıklığı arttırmaktı. Greftler alındıktan sonra doktor kanalları açtı ve 3 hemşire ekimi gerçekleştirdi. Size traş edilmeden önceki, traş edildikten sonraki, ekimden sonraki ve 10.gün kabuk döküldükten sonraki fotolarımı paylaşıyorum. Açıkcası sıkılaştırma ekiminin DHI yani kanal açılmadan direkt ekim yapılmasının daha iyi olacağını ekimden sonra yaptığım araştırmalar sonrası öğrendim. Şu an canımın sıkıldığı nokta, mevcut saçlarımın yanına 2500 greft ekildikten sonra (500 ü tepe olsa tahmini 2000 ön taraflar) çok sık bir görüntü olmasını beklerken şakaklardaki boşluklar bende soru işaretleri oluşturdu. Acaba ekim esnasında mevcut saçlarıma zarar mı verildi? Süreç normal mi? Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.