Saç Ekimi Sonuçları
1 aya yavaş yavaş kararmalar başlar artık. Operasyonunuzda kimler vardı hatırlıyor musunuz. ? Likyada birden fazla ekip var diye duydum
şimdilik gidişat normal gibi görünüyor 1 aya kadar az çok kendini belli etmeye başlar çıkışlar.yıkama sıklığı için ise bence haftada 2 yi çok geçme aşırı şampuanlamak hem saça hemde saç derisine zarar veriyor.geri kalan zamanlarda sadece durulama şeklinde şampuansız yıkamalar yap.
Donör güzel toplamış maşallah saç kaliteniz güzel.inşallah ekim alanı da süreç sonucunda gürleşir ekim fotoları bana biraz seyrek gibi göründü ama
Bugün 31.gün bitiyor son durum bu şekilde sanırım şok dökülme bitmek üzere 2-3 anca geliyor duşta saç teli ve donör bölgem toparlanıyor gibi saç ekilen yerde küçük yeni çıkan saç var gibi yoksa yanılıyor muyum
32. gündeyim şuan senin ekilen bölgede de hiçbir şey kalmamış benimde öyle ekilen bir şey kalmadı kabuk dökümünden sora mis gibiydi şimdi yine kel oldum. Kökleri duruyor sadece ama çoğu insanda şok dökülmede bu kadar dökülmüyor aynı benim kafam gibi saçların hayırlısı olsun umarım sonuç mükemmel olur.
2 günde 1 kez şampuanlıyorum şampuanlarken 2 kere masaj yaparak şampuanlıyorum köpürtmeye enseden başlıyorum. Haftada 2 kez olursa çok kaşıntı yapmaz mı 3. günü beklersem kaşınır haliyle ve benim kafam donör bölgesi hariç hiç kaşınmıyor ensemde de sivilceler çıktı o yüzden kaşınıyor donör alanı sivilceli. Şampuan önerir misiniz seba med 5.5 ph bebek şampuanı kullanıyorum.