Gönderen Konu: İZMİR BAYRAKLI LİKYA ESTETİK VE SAÇ EKİM MERKEZİ. YAŞ 31 3600 GREFT SAÇ EKİMİ  (Okunma sayısı 5338 defa)

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
2 hemşire yaptı saç ekimi mi Nevin hanım ve Reyhan hanım,   
1 aya yavaş yavaş kararmalar başlar artık. Operasyonunuzda kimler vardı hatırlıyor musunuz. ? Likyada birden fazla ekip var diye duydum
kanalları Nevin hanım açtı alınan gerftleride genellikle o yerleştirdi. Donör bölge greft alma işlemlerinde de reyhan hanım ve Nevin hanım 2 si yaptı hocam
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2025, 15:44:26 Gönderen: Mustypk34 »

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 69.gün son durum bu şekilde Xpecia harici normalde de düzenli kullandığım omega3 e devam ediyorum aklıma geldikçe parmaklarla masaj yapıyorum tavsiyesi görüşü olanlardan yorum bekliyorum herkese sağlıklı günler diliyorum

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç yıkama sıklığı nasıl olmalı, her gün yıkamak mantıklı mı yoksa 2-3 günde bir mi yıkamak gerekir bu süreçte, bilgisi olan yorumlarsa iyi olur

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
şimdilik gidişat normal gibi görünüyor 1 aya kadar az çok kendini belli etmeye başlar çıkışlar.
yıkama sıklığı için ise bence haftada 2 yi çok geçme aşırı şampuanlamak hem saça hemde saç derisine zarar veriyor.
geri kalan zamanlarda sadece durulama şeklinde şampuansız yıkamalar yap.

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
şimdilik gidişat normal gibi görünüyor 1 aya kadar az çok kendini belli etmeye başlar çıkışlar.
yıkama sıklığı için ise bence haftada 2 yi çok geçme aşırı şampuanlamak hem saça hemde saç derisine zarar veriyor.
teşekkürler tamamdır bunu uygulamaya başlarım hocam

asilhan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör güzel toplamış maşallah saç kaliteniz güzel.inşallah ekim alanı da süreç sonucunda gürleşir ekim fotoları bana biraz seyrek gibi göründü ama

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Donör güzel toplamış maşallah saç kaliteniz güzel.inşallah ekim alanı da süreç sonucunda gürleşir ekim fotoları bana biraz seyrek gibi göründü ama
inşaallah güzel çıkışlar olur yorum için teşekkürler hocam

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 31.gün bitiyor son durum bu şekilde sanırım şok dökülme bitmek üzere 2-3 anca geliyor duşta saç teli ve donör bölgem toparlanıyor gibi saç ekilen yerde küçük yeni çıkan saç var gibi yoksa yanılıyor muyum
32. gündeyim şuan senin ekilen bölgede de hiçbir şey kalmamış benimde öyle ekilen bir şey kalmadı kabuk dökümünden sora mis gibiydi şimdi yine kel oldum. Kökleri duruyor sadece ama çoğu insanda şok dökülmede bu kadar dökülmüyor aynı benim kafam gibi saçların hayırlısı olsun umarım sonuç mükemmel olur.

dogukan25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2 günde 1 kez şampuanlıyorum şampuanlarken 2 kere masaj yaparak şampuanlıyorum köpürtmeye enseden başlıyorum. Haftada 2 kez olursa çok kaşıntı yapmaz mı 3. günü beklersem kaşınır haliyle ve benim kafam donör bölgesi hariç hiç kaşınmıyor ensemde de sivilceler çıktı o yüzden kaşınıyor donör alanı sivilceli. Şampuan önerir misiniz seba med 5.5 ph bebek şampuanı kullanıyorum.

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
32. gündeyim şuan senin ekilen bölgede de hiçbir şey kalmamış benimde öyle ekilen bir şey kalmadı kabuk dökümünden sora mis gibiydi şimdi yine kel oldum. Kökleri duruyor sadece ama çoğu insanda şok dökülmede bu kadar dökülmüyor aynı benim kafam gibi saçların hayırlısı olsun umarım sonuç mükemmel olur.
herkesin sonuçlar farklı demek ki hocam benim şok dökülmede kendi var olan saçlarımda gitti inceldi diğer yerler, bekleyip göreceğiz 4-5 ay olsun bi bakalım

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
2 günde 1 kez şampuanlıyorum şampuanlarken 2 kere masaj yaparak şampuanlıyorum köpürtmeye enseden başlıyorum. Haftada 2 kez olursa çok kaşıntı yapmaz mı 3. günü beklersem kaşınır haliyle ve benim kafam donör bölgesi hariç hiç kaşınmıyor ensemde de sivilceler çıktı o yüzden kaşınıyor donör alanı sivilceli. Şampuan önerir misiniz seba med 5.5 ph bebek şampuanı kullanıyorum.
şampuan benimde sebamed baby varsa önerisi olan bakalım onlarada

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 83.gün Güneş ışığı altında çektim son durum bu şekilde 4. ve 5. Ayı sabırsızlıkla bekliyorum genelde 5. Ay için güzel yorumlar yapılıyor umarım benimde öyle olur 😊

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 91. Gün ufak ufak kararmalar başladı gibi hissediyorum veya yanılıyor olabilirim donör bölgeyi sıfır makine ile iyice kazıdım son durumlar bu şekilde şuan için xpecia biotin ve normalde de kullandığım omega3 ü kullanmaya devam ediyorum geçen hafta 1 prp yaptırdım tavsiyesi olanları dinlerim şimdiden herkese sağlıklı günler hayırlı ramazanlar diliyorum

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 97. Gün ekim alanı son durumu ve donör bölge bu şekilde

Facebook Twitter Instagram