Gönderen Konu: Şampuan önerileri  (Okunma sayısı 143 defa)

Safder Altuntaş

• Yeni üye
  • *
Şampuan önerileri
« : 05 Ocak 2025, 14:43:39 »
Arkadaşlar merhaba
Şampuan konusunda birçok şampuan denememe rağmen uygun şampuanı maalesef bulamadım. Önerileriniz benim için çok önemli farlı deneyimler illaki vardır fakat aynı
özelliklere sahip arkadaşların önerilerini bekliyorum..
Saç derim yağlı çabuk yağlanıyor fakat uçları kuru ondan ötürü günlük yıkıyorum. Günlük yıkmadığım zamanlarda oldu denedim fakat nafile yağlanma ve kaşınma oluyor.
Günlük saç yıkadığımdan günlük yıkamaya uygun saçı güzel temizleyecek kaşıntı vs gibi durumları engelleyecek ve  benim gibi bu durumdan muzdarip olup çözüm bulan arkadaşların önerilerini bekliyorum
Teşekkürler.. 

Nokel

• Jr. Member
  • **
Ynt: Şampuan önerileri
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2025, 10:42:22 »
Ben de seninle aynı durumdayım uzun zamandır araştırmama rağmen uygun şampuanı bulamadım ne yazık ki. Ben uzun zamandır prozinc plus kullanıyorum genel olarak memnunum saçı kurutması dışında, bu sebeple kafamda çok bekletmiyorum. Birde saçlarım günlük olarak yağlandığı için yıkamam gerekiyor. Araştırdığım kadarıyla günlük yıkama için nazik şampuan kullanmak gerekiyormuş. Yakın zamanda dalin bebek şampuanı aldım, bir gün dalin ertesi gün prozinc ile yıkıyorum. Ertesi gün ise şampuansız yıkıyorum bunun sebebi şu: saçlar günlük olarak şampuanla yıkandığı zaman yağ dengesi bozuluyormuş, günlük yıkamadığın zaman 6 hafta kadar bir zamanda düzelme oluyormuş. Günlük yıkamamak zor biliyorum ama bir süre dişimizi sıkmamız gerekiyor.

Safder Altuntaş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2025, 14:45:55 »
işte bu süreçte öyle bir illet ki ertesi gün yıkamasan kaşıntı aşırı yağlı saç vs rahatsız ediyor mecbur yıkmak durumunda kalıyorsun.
prozinc plus ağır bir şampuan ya denemiştim ve saçıda çok kurutuyor.

hope1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Ocak 2025, 15:13:54 »
Babé Laboratorios Babé Ekstra Yumuşak Şampuan ile Prozinc i dönüşmlü kullanabilirsiniz. 250ml lik boyunu alıp bir deneyin isterseniz.

Facebook Twitter Instagram