Gönderen Konu: 2. Saç ekimi ve donör  (Okunma sayısı 199 defa)

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
2. Saç ekimi ve donör
« : 07 Ocak 2025, 22:55:33 »
Merhaba arkadaşlar 22 yaşındayım 2-3 sene önce kel kalıp saç ektirdim zamanla dökülmelerin devam etmesiyle seyreldi son 2 aydır finasteride kullanıyorum fin kalınlaştırıp yeni çıkış yaparsa 3-4 sene ilaca devam edip sonra 2. Ekimi düşünüyorum dönor alanımı yorumlamanız için kısa ve uzun halini ekliyorum nasıl bir yol izlemem lazım

Edgar X

• Hero Member
Ynt: 2. Saç ekimi ve donör
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2025, 23:05:43 »
Saçlarının şu anda ne kadarı ekim saçı? Bunu bilmeden fin kullanımı ne kadar mantıklı ?

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2025, 23:10:39 »
Saçlarının şu anda ne kadarı ekim saçı? Bunu bilmeden fin kullanımı ne kadar mantıklı ?
şakakların olduğu kısım ekim orta taraf ekim ve kendi saçım karışık tepe kendi saçım fin ile ince saçlar kalınlaşsa ve birazda çıkış yakalasam uzun süre saç sorunum olmaz yabancı sitede çok saç çıkışı yakalayana denk geldim.

cengover21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Ocak 2025, 23:22:32 »
şakakların olduğu kısım ekim orta taraf ekim ve kendi saçım karışık tepe kendi saçım fin ile ince saçlar kalınlaşsa ve birazda çıkış yakalasam uzun süre saç sorunum olmaz yabancı sitede çok saç çıkışı yakalayana denk geldim.

bence yüzde 10 bile ekim saçı değil kendini kandırmaya gerek yok her nerde ektirdiysen ekim başarısız olmuş ekim saçını nerde görsem tanırım.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Ocak 2025, 23:28:26 »
Bu saç ekime ihtiyaç duymadan toparlar ve birkaç sene götürür seni. Zaten şu anda ve 1-2 sene içerisinde ekim yaptırsan da kesin çözüm olmayacak, birkaç sene içinde yine gidebilir saçlar. Enseyi karartacak bir şey yok. Finas + biotin yap bir süre, sonra biotini çıkarıp finasa devam edersin. Yaptırdığın ekime gelirsek, ekim öncesi ve sonrası fotoların duruyorsa onları da değerlendirebiliriz. Saç yapın kötü durmuyor, ancak tek ekim yapılmış bir kafaya göre donör biraz yıpranmış. 

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2025, 23:30:52 »
bence yüzde 10 bile ekim saçı değil kendini kandırmaya gerek yok her nerde ektirdiysen ekim başarısız olmuş ekim saçını nerde görsem tanırım.
ön hattım keldi tek bi dal kalmıştı ortalarda biraz kendi saçım vardı ekim saçıda az çok anlaşılıyor benim sizlere sormak istediğim donör ve ikinci ekim için nasıl bir yol izlemem gerek?

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 07 Ocak 2025, 23:33:48 »
Bu saç ekime ihtiyaç duymadan toparlar ve birkaç sene götürür seni. Zaten şu anda ve 1-2 sene içerisinde ekim yaptırsan da kesin çözüm olmayacak, birkaç sene içinde yine gidebilir saçlar. Enseyi karartacak bir şey yok. Finas + biotin yap bir süre, sonra biotini çıkarıp finasa devam edersin. Yaptırdığın ekime gelirsek, ekim öncesi ve sonrası fotoların duruyorsa onları da değerlendirebiliriz. Saç yapın kötü durmuyor, ancak tek ekim yapılmış bir kafaya göre donör biraz yıpranmış.
eyvallah abim 2. Ekimi kaç yaşında düşünmeliyim vekaç greft çıkar?30 larda tepede açılmalar olursa 3. Ekime sakal destekli yapsak yeterli donör çıkarmı ne düşünüyorsun? Ekim öncesi başka telefonda kaldı 5000 civari ekilmişti zamanında
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2025, 23:43:03 Gönderen: Furkdm22 »

Furkdm22

• Yeni üye
  • *

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 07 Ocak 2025, 23:39:50 »
.

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 07 Ocak 2025, 23:41:03 »
Hintell cevaplarmısın senin yorumunda benim için önemli

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 08 Ocak 2025, 00:23:35 »
Üst tarafta hala küçük minyatür saçlar var ve kalınlaşması gereken saçlarda var bu yüzden fin'i bırakmadan devam et. Ekim gerçekten de pek iyi olmamış yani başarısız olmuş diyebilirim. Finasteridi kullandıktan 6-7 ay sonra tekrar saçınızın durumuna göre 2.ekime karar verirsiniz eğer gerek duymazsanız hiç ekime bile gerek kalmaz fakat 2. ekimde iyi bir yeri tercih edin.
Ekim yaptırdığınız yerin ismi nedir bu arada?
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 08 Ocak 2025, 00:29:18 »
Üst tarafta hala küçük minyatür saçlar var ve kalınlaşması gereken saçlarda var bu yüzden fin'i bırakmadan devam et. Ekim gerçekten de pek iyi olmamış yani başarısız olmuş diyebilirim. Finasteridi kullandıktan 6-7 ay sonra tekrar saçınızın durumuna göre 2.ekime karar verirsiniz eğer gerek duymazsanız hiç ekime bile gerek kalmaz fakat 2. ekimde iyi bir yeri tercih edin.
Ekim yaptırdığınız yerin ismi nedir bu arada?
dostum başka bi merkezle görüşmeye gittiğimde ekilenlerin çoğu çıkmış demişti sence bu kafada ne kadar greft çıktıki ?donör hakkında ne düşünüyorsun 2. Veya 3. Ekimi kaldırırmı ?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 08 Ocak 2025, 19:31:33 »
eyvallah abim 2. Ekimi kaç yaşında düşünmeliyim vekaç greft çıkar?30 larda tepede açılmalar olursa 3. Ekime sakal destekli yapsak yeterli donör çıkarmı ne düşünüyorsun? Ekim öncesi başka telefonda kaldı 5000 civari ekilmişti zamanında
5000 yüksek bir rakam. Ekim fotolarını ve öncesini görmeden de başarısını konuşmamız pek mümkün değil. Donörden 4 bin greft daha çıkar. O konuda rahat ol. 2. ekimi yaptırmadan 3. ekimi konuşmanın da pek manası yok. :)

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 08 Ocak 2025, 19:35:24 »
5000 yüksek bir rakam. Ekim fotolarını ve öncesini görmeden de başarısını konuşmamız pek mümkün değil. Donörden 4 bin greft daha çıkar. O konuda rahat ol. 2. ekimi yaptırmadan 3. ekimi konuşmanın da pek manası yok. :)
Valla  finasteride ile toparlarsa yan etki olmazsa bi kaç sene kullanırım ilerde  güzel bi yerde ektiririm  yorumun için sağolasın abim

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Ocak 2025, 19:53:08 »
Yan etki olur ama ne kadar olur bilmem ben 2 sene kullandım mesela.

Facebook Twitter Instagram