Gönderen Konu: Dudasterid, finasterid, minoxil ve Agresif  (Okunma sayısı 171 defa)

Lawine

• Jr. Member
  • **
Dudasterid, finasterid, minoxil ve Agresif
« : 15 Ocak 2025, 17:02:16 »
Çok uzun süredir forum ile alakam yok sebebi;
 Trafik kazası sonrası, kalça kırığı, kol felci derken 2 yıldır fiziki problemler var ama konu yine agresif saç dökülmesine geldi.. 🙂‍↔️😅

Saç ekimi operasyonu gerçekleşti herşey yolunda ilerlerken kaza sonrası DHT baskısı ve  vitamin eksikliği için kullandıklarımı kullanamadığım için agresif dökülme tekrar başladı.

Tekrardan araştırma ve ne kullanacağımı tekrardan hatırlamadığım için size ve yapay zekaya danışacağım..

Hintell abi dediğim kişi vardı, bilgili birçok arkadaş vardı bana yardımcı olursanız sevinirim ne kullanmamı önerirsiniz.. (dudasterid finasterid minoksil expecia her şeye tekrar yeniden başladık)

Lauri

• Hero Member
Ynt: Dudasterid, finasterid, minoxil ve Agresif
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2025, 19:43:23 »
Dutasterid en sıkı dht baskılayıcı. Kimisi çok rahat kullanırken kimisi çok yanetki görebiliyor. Misal ben.

Kimisi hiç yanetki görmüyor hiç fayda da görmüyor. Kişiden kişiye çok çok değişiyor.

O sebeple hiç tecrüben olmadıysa, hafiften başlayıp, ay ay duruma göre dozaj arttırmak.

Finasterid görece daha güvenlidir.

Ben olsam gün aşırı 1mg gibi başlayıp, birkaç hafta sonra veya ay sonra hiç yanetki görmediğimi görürsem, daha sıkı etki istersem günlük 1 moduna alırdım. Tabi günaşırı giderken saçın da hızlı toparlar dökülmem hızlı durursa, fayda gördüğüne kanaat getirirsen belki aylarca günaşırı devam edebilirsin. Veya hiç yavaşlatmadı diyelim, o zaman yine günlük 1 e geçilebilir.

Haa hiç bu aşamaya gelemeden, daha başlarda yanetki görürsen, o zaman hiç devam etmemek gerek belki de. O kısım da senin inisiyatifin olacak.

Lawine

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2025, 19:51:14 »
Propecia kullanıyorum gün sonu 1 mg minoxil ile birlikte herhangi gelişim veya durdurma söz konusu değil..
Dudasterid geçsem haftalık ne kadar avodart kullanmalıyım. Birlikte Xpecia, propecia ve minoxil ilaçlarını nasıl Bir düzende kullanmalıyım
  • Ekim Tarihi: 11.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Op.Dr.Bilgehan Aydın
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Propecia 1mg, Redoxon effs, kerozan, coraspirin 3 ay, gıda takviyeleri kabak çekirdeği-karafut ve keçiboynuzu pekmezi
Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish HWI | 4500 Greft | 11.02.2021 | 26 |Damla Hanım Ekibi

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19999.0

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2025, 13:33:21 »
Propecia kullanıyorsan xpeciaya gerek yok. Vitamin niyetine illa ki kullanmak istiyorsam multivitamin gibi bir şey atarsın.

Facebook Twitter Instagram