Gönderen Konu: AHD Clinic Hakan Doğanay ekibi 2500 greft ekımı yaş 35  (Okunma sayısı 912 defa)

Aldolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaslar.

Sac dökülmemim başladıgı sürecten beri tesadüfen bulmuş olduğum bu formun takipçilerindenim.
Hem formdaki arkadaslara hemde form kurucularına bu imkanı sağlayarak devam ettirdikleri için ayrıca tesekkur ederım.

Uzun süren bir sürec sonunda Hakan doğanay AHD clınıc ekıbıne ektirmeye karar verdim.Randevu alarak ön görüşmeye gittim.
ilk ön görüşmede Hakan Hoca yaklasık  3000-3200 kök ekimin  uygun olabılecegını ve 2 gün seklinde yapılacağını ama sac kesımı yapıldıktan sonra tekrar bakacagını söylemişti ve öylede oldu.
Greftler sayısı ilgilide ekim günü sac kesımı yapıldıktan sonra tekrar kontrol edıldı ve 2500 olarak tekrar değerlendirildi.İlk ekim Sabahı saat 09:30 Gibi anestezi ile kök alım işlemlerine başlandı .
Kök alım işlemi sırasında cıkan Köklerin genel itibari ile tekli olduğunu söylediler.Diğer yarısınında 2'li ve 3'iü greftler şeklinde olduğunu söylendi.
Ama coğunluk tekli greftler.Greft alamı beni bıraz zorladı.Bazı bölgelerde özellikle anestezi etkili olmadığı oldu ve tekrardan takviye yapılarak ilerlendi.
Ve kanamım olduğunu ve ayrıca kolay pıhtılaşmadığını belirttiler.Ama genel itibari ile bişey hisstemedim.Alım işlemleri sonrası Ön çizgi planlamasını hakan hoca yaptı.Ekım başladıktan sonra 1 kişi ekim yaparken diğer bir kişide eksik ,boşluk ve geçişler konusunda diğer kişiye 2. bir göz olarak destek oluyordu.Hakan Hoca bi kaç sefer gelerek ön cizgi kısmında degerlendirmeler yaparak eksik ve asimetri gördüğü yerler konusunda tekrar ekıbıne bilgi verdi.Bu şekilde kontrollerin yapılarak 1. gün  ekımım tamamlandı.

2.gün ekım benım talebım ile saat 09:00 'da anestezi ile beraber kök alımına  baslandı.benzer sürecleri ordada yasadım hatta dünkü alımdan sonra agrı eşiğim iyice düşmüştü. Greft alımı tamamlandıktan sonra ekıme gecıldı .Hakan hoca hem greft alımları hem de sac ekımınde aralıklı olarak kontrole geldi ve ön çizginin son halini  kontrol ettik ve süreci tamamladık.Genel itibari ile sürec bu sekılde ilerledi.Ekım öncesı sonrası donör bölge ön çizgi ve benzeri değerli görüşlerinizi rica ederim.

merkezden verilenler

cefaks antibiyotik 500 mg
dekort 0,75 mg
Sabah akşam 1 tane

Mie şampuan
alldermo losyon
Hakan hoca tarafından hazırlanan sac solisyonu(45 gün sonra kullanmam söylendi)

Ekım öncesi saclı -tıraslı
ekım sonrası resimleri paylaşıyorum.

Aldolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hakan Doğanay ekibi 2500 greft ekımı yaş 35
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2025, 17:28:24 »
tıras sonrası

Aldolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2025, 17:30:33 »
EKIM VE KOK ALIMI SONRASI

Aldolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2025, 17:38:41 »
Önden 2 gün
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2025, 23:27:44 Gönderen: Aldolf »

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AHD Clinic Hakan Doğanay ekibi 2500 greft ekımı yaş 35
« Yanıtla #4 : 15 Ocak 2025, 22:52:57 »
çizgi dizaynı gayet güzel yüz hatlarınız ile uyumlu olmuş ,donör bölge için ise şu an için yorum yapmak doğru olmaz en erken 1. ay sonundaki durumuna bakmak lazım .ekiminiz genel olarak şu ana kadarki süreç sağlıklı ilerlemiş gibi görünüyor ilerleyen zamanlarda daha sağlıklı yorum yapılabilir kanımca.
bu arada ekim maliyeti ne kadar oldu acaba sakıncası yoksa bu konudada bilgi verebilirmisiniz hocam.

Aldolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2025, 00:39:41 »
Değerli yorumunuz için tesekkür ederim.Ben anlaşmayı 2024 yılında kasım zamanı yapmıstım ve bir miktar ödeme ön ödeme yaptım.Fiyat maliyeti 75 bin olarak anlaşma yapılmıştı.Fakat istenilen greft sayısı oluşmadığından güncelleme yapılarak 65 bin olarak ödeme yaptım.2025 için zam geleceği söyleniyordu.Güncel fiyat nedir bilmiyorum.

Aldolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Ocak 2025, 23:20:20 »
Ekim sonrası 4. Gün donor ve ekim alani.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2025, 23:32:02 Gönderen: Aldolf »

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2025, 00:05:38 »
Guzel ekim. Ekilenler tutarsa cok iyi kapatici olur. Sacin diffuse dokulme yalniz. Olanlari finas la korumalisin

Aldolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Ocak 2025, 13:07:07 »
Guzel ekim. Ekilenler tutarsa cok iyi kapatici olur. Sacin diffuse dokulme yalniz. Olanlari finas la korumalisin

Yaklaşık 6 yıldır dökülme var ama yavas hareket edıyor.Elimden geleni yapmaya calısıyorum ama en fazla bu kadar koruyabıldım.Ekımden önce Dutasterid kapsul kullanılıyordum.Kapsül içindeki sıvıyı sacıma dökerek masajla yediriyorum ve  erkesı sabah yıkıyorum.Bu şekilde baya faydasını görmüştüm.DÖkülmem durdu ve mınık saclarım cıkmaya baslamıstı.Devam edıcem bu uygulamaya.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Ocak 2025, 01:06:40 »
hayırlı olsun güzel bir saç ekimi yapmış hakan hoca sık ve kafa yapınıza uyumlu bir saç ekimi
umarım çok güzel sonuç alırsınız detek olarak ne kullanıyoruz ?
Global Moderator

Aldolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Ocak 2025, 01:14:02 »
Değerli Yorumun için teşekkür ederim hintel başkan.sadece görselde paylaştığım 2 ürünü kullanıyorum günde 1 er defa alıyorum

Aldolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Ocak 2025, 01:20:11 »
Donor ve Ekim bölgesinin son hali.Bugun merkezin tavsiyesi üzerine yıkarken hafif parmak uçları ile ovmaya başladım.Bi günde baya döküldü sanırım.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 22 Ocak 2025, 16:04:55 »
Donor ve Ekim bölgesinin son hali.Bugun merkezin tavsiyesi üzerine yıkarken hafif parmak uçları ile ovmaya başladım.Bi günde baya döküldü sanırım.
hakan hocanin guncel ucreti ne dostum? Bu ekimi kendisimi ekibimi yapti?

Aldolf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 22 Ocak 2025, 23:37:56 »
Hakan Hocanın ekıbıne yaptırmıstırdım.Hocanın güncel fiyatını bilmiyorum.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 23 Ocak 2025, 03:01:41 »
Hakan Hocanın ekıbıne yaptırmıstırdım.Hocanın güncel fiyatını bilmiyorum.
ekibinin ucreti nedir?

Facebook Twitter Instagram