Gönderen Konu: Asuman hair 2. Ekim 3850 saç 450 sakal greft tepe ve ön bölge yaş 33  (Okunma sayısı 13169 defa)

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Teşwkkür ederim siz kaç gün kullandınız kremi acaba

cihann

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
5 gün

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Benmde 2 gün oldu sizin fotoğrafınıza baktım da ben mi az sürüyorum siz mi çok sürüyorsunuz acaba kremi fucidin i ne kadar sürmeniz gerektiğini sormuşmuydunuz

cihann

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Cok takilmayin hocam bence zaten bisey yok merkez birazda tedbir amacli kullandiriyor gibi, hintell hoca benim duruma da öyle demisti. Parmak ucuyla dokun cek seklinde üstünü örtecek sekilde sürdüm ben, gün asiri özlem hanima resim attiginizda söyler zaten daha fazla sürün yada gerek yoksa birakin diye

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Teşekkür ederim hocam

Profesor-1907TR

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam öncelikle hayırlı olsun. Açıklığın avantajlı olduğunu varsayarsak tatmin edici bir sonuç alacağını düşünüyorum. Sık ve temiz duruyor şuan için, kabuk dökümü sonrası görüntüye bakalım yine
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Finasteride, Xpecia, Omega-3, Vitamin D3K2, Prozinc Plus Şampuan, Konazol Şampuan
ASUMAN HAİR // 3500 GREFT // Saç ekimi sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36716.0

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Teşekkür ederim @profösör1907
 Bugün 5. Günüm yıkama yaptım merkeze gönderdim kafamdaki beyazlıklar fucidin krem kalıntıları sizce varmı bi sıkıntı

Cht05

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekim sonuçları
Teşekkür ederim @profösör1907
 Bugün 5. Günüm yıkama yaptım merkeze gönderdim kafamdaki beyazlıklar fucidin krem kalıntıları sizce varmı bi sıkıntı
Hiç bı sıkıntı yok başkan önlem amaçlı kullandıriyolar herhalde bende kullandım 3.4 intihap abse felanda yoktu ama kullandırdılar sonra bepanthol losyona geçirdiler kabuk dökümü için oda çıkariyo krem kalıntılarını merak etme sürecin yolunda şuan

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Saol dostum bende ne derlerse yapıyorum hsyırlısı artık🙏

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Bugün 6. Günüm takviyelerimi bu şekilde alacağım sizce nasıl?

Profesor-1907TR

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Takviyeler gayet iyi hocam
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Finasteride, Xpecia, Omega-3, Vitamin D3K2, Prozinc Plus Şampuan, Konazol Şampuan
ASUMAN HAİR // 3500 GREFT // Saç ekimi sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36716.0

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Arkadaşlar merhaba bugün 10. Günüm bepantol sürüp yarım saat bekletiyorum kabukların bir kısmı döküldü yarın  tamamını dökmeyi planlıyorum

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Merhaba arkadaşlar 11. Günümdeyim sabah bepantol sürdüm bir saat beklettim kabukların çoğu döküldü çok az bi şey kaldı işaretlediğim yerde biraz bi kızarıklık var sizce nedir

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bendede olmuştu travmayla alakalı sanırım, kabuktan sonra  7-10 gün arası geçiyor.

Facebook Twitter Instagram