Gönderen Konu: Asuman hair 2. Ekim 3850 saç 450 sakal greft tepe ve ön bölge yaş 33  (Okunma sayısı 12986 defa)

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Sürece göre saç gelişimi çok başarılı devam ediyor
teşekkür ediyorum  ek önerin varsa duymak isterim 🙏

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Güzel giden bşr süreç be yapıyorsan devam et :)
Global Moderator

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açılar hep aynı gibi . Önden saç kökleri gözükecek şekilde çeker misiniz ?

cengover21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hızlı gelişiyor saçlar maşallah diyelim.

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
hızlı gelişiyor saçlar maşallah diyelim.
teşekkür ederim

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açılar yanıltıcı ,düzgün foto atın

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam Ekim iyi görünüyor fiyat ne kadar verdiniz acaba

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Açılar yanıltıcı ,düzgün foto atın
Aragon ben fotoğraf atıyorum en azından senin gönderinde fotoğraf bile yok silip duruyorsun yorum yapmazsan sevinirim

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğraflar bir süre sonra hiçbir zaman silinemeyecek şekilde kalıyor . Konu sahibi süreci paylassa dahi bir gün silmek istese öyle bir seçenek yok .Bu sebeple fotoğrafları sildim . Belliki 2 açı hariç ekimin yetersiz yanıltıcı pozlar çekmeye devam et , hadi eyvalalh  ;)

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Fotoğraflar bir süre sonra hiçbir zaman silinemeyecek şekilde kalıyor . Konu sahibi süreci paylassa dahi bir gün silmek istese öyle bir seçenek yok .Bu sebeple fotoğrafları sildim . Belliki 2 açı hariç ekimin yetersiz yanıltıcı pozlar çekmeye devam et , hadi eyvalalh  ;)
Polemik yaratmaktan başka bi amacın olduğunu düşünmüyorum belliki sorunlusun o yüzden hiç seninle uğraşamam sen kendi küçük dünyanda takıl.

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Zoruna gidince saçmalamaya başladın . Sen kendi  küçük  dünyanda takıl .Kişi kendinden bilir işi , bak işine

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Zoruna gidince saçmalamaya başladın . Sen kendi  küçük  dünyanda takıl .Kişi kendinden bilir işi , bak işine
kimin zoruna gittiği belli özelden yorum yap diye yalvardığın günleri unuttun galiba😀neyse bak işine daha fotoğraf atmaktan bile korkuyorsun sonrada bana hep aynı açıdan fotoğraf atıyorsun diyorsun madem bu platformdasın o zaman ona göre davran daha ne yapman gerekeni bile idrak edemiyorsun

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ne kadar basit biri oldugun belli oluyor  :)
Yorum istemek kadar doğal bişey yok ama bunu yalvarmak olarak görecek kadar zavallısın
Ayrıca bu formun bu özelliği hukuka aykırı ,bunu bircok kullanıcı da dile getirdi. Ne demek silememek müdahale edememek ? Adam konusunu paylaştı bitti belki silecek sanane ? Forum bazı yerlerden fonlandigi için konuların silinmesini tabiki istemiyorlar , bizde bu yüzden foto bırakmadık. Bide iyi birşey yapmış gibi övünüyorsun ne garip adamsin ya  ;D ;D

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Ne kadar basit biri oldugun belli oluyor  :)
Yorum istemek kadar doğal bişey yok ama bunu yalvarmak olarak görecek kadar zavallısın
Ayrıca bu formun bu özelliği hukuka aykırı ,bunu bircok kullanıcı da dile getirdi. Ne demek silememek müdahale edememek ? Adam konusunu paylaştı bitti belki silecek sanane ? Forum bazı yerlerden fonlandigi için konuların silinmesini tabiki istemiyorlar , bizde bu yüzden foto bırakmadık. Bide iyi birşey yapmış gibi övünüyorsun ne garip adamsin ya  ;D ;D
o zaman devam etme bu foruma hem yararlanıyorsun hemde üste çıkıyosun asıl senin yaptığın basitlik bellliki işsizsin sağa sola insanların göndersini baltalıyosun valla iyi iş ya

Facebook Twitter Instagram