Gönderen Konu: Asuman hair 2. Ekim 3850 saç 450 sakal greft tepe ve ön bölge yaş 33  (Okunma sayısı 12978 defa)

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Ben forumun onerdigi ekim yerlerini kaliteli buluyorum onda sorun yok , sorun reklam yaptıklarını kabul etmemeleri . Bazı yerler iyi bile ekse kötü yorum alıyor bunun gibi çok örnek var . Ben yararlandigim kısmı icin teşekkürümü ettim kalanı seni baglamaz . Doğruları duyunca baltalandıgını düsünmen senin sorunun , sen tepeden foto atmaya devam et hadi bak işine  ;)
senin gibi parazitler bitmiyo malesf senni işi çok sevdim gelene geçene salla 😀😀

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin gibi uyanıkları kudurtmayı hobi olarak yapıyorum  8)  bos lakirti yapma hadi bak işine birader

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Senin gibi uyanıkları kudurtmayı hobi olarak yapıyorum  8)  bos lakirti yapma hadi bak işine birader
kimin boş yaptığını herkes biliyo bu forumda hadi uza benim konumdan istikamet fotoğraf koymadığın konuna😀

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Boş adamsın boş yapacan tabi Hakan . Uydudan bir foto atta kafanın tepesini görelim yine ajsjsjs ;) ;) 

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Boş adamsın boş yapacan tabi Hakan . Uydudan bir foto atta kafanın tepesini görelim yine ajsjsjs ;) ;)
sende hayali foto atta yorum yapalım yersen😀😀

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan reis foto çekmeyi beceremedigin gibi laf sokmayıda beceremiyorsun be, hadi daha fazla uzamadan konu sen uza  ;) ;D

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Hakan reis foto çekmeyi beceremedigin gibi laf sokmayıda beceremiyorsun be, hadi daha fazla uzamadan konu sen uza  ;) ;D
yok ya çok iyi sokarım öyle deme

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun güzel görünüyor tepe biraz daha geç çıkar ama sonunda çıkar. Tepe sürecin bitince de bir fotoğraf paylaşırsan seviniriz dostum

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Hayırlı olsun güzel görünüyor tepe biraz daha geç çıkar ama sonunda çıkar. Tepe sürecin bitince de bir fotoğraf paylaşırsan seviniriz dostum
teşekkür ederim tabiki paylaşırım 🙏

Must!

• Full Member
Hocam nedir son durum?

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Hocam merhaba yarın paylaşım yapayım

Musti2984

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tam olarak konuyu anlamadım ama süreç gayet güzel ilerliyor. İncelediğim bir çok 5.ay sonucuna göre çok çok iyi

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
Tam olarak konuyu anlamadım ama süreç gayet güzel ilerliyor. İncelediğim bir çok 5.ay sonucuna göre çok çok iyi
hocam kendini bilmez birisiyle olan tatsız bir tartışmaydı o yorumunuz için teşekkür ederim

Hakan Yılmaz

• Sr. Member
133. Günden merhaba
Takviyelerde hiç bir değişiklik yapmadım hala aynı şekilde kullanıyorum

Facebook Twitter Instagram