Gönderen Konu: Nasıl bir ön saç çizgisi yakışır?  (Okunma sayısı 221 defa)

Volky35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Nasıl bir ön saç çizgisi yakışır?
« : 18 Ocak 2025, 21:00:08 »
Selamlar, saçlarımı jiletle sıfır olacak şekilde kazıttığım için 1 haftalık saç uzunluğu biraz olsun fikir verir diye düşünüyorum. Ön saç çizgisi haricinde fotoğraflar flashlı çekim olduğu için parlama yapmış olabilir. Görüşme yaptığım kliniklerde donörlerimin iyi olduğunu çoklu köklere sahip olduğum söylendi.

Sizce nasıl bir ön çizgi yaptırmalıyım? (Yaş 40, ailemde hiçkimsede dökülme yok, 7-8 senedir en son bu durumda)

cengover21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Nasıl bir ön saç çizgisi yakışır?
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2025, 04:24:49 »
saçlarının uzun halini paylaşmalısın dostum ve birde ön profilden olması gerekiyor .genelde ekimciler kaşları yukarı kaldırıp alın gerdirilmiş haldeyken kas dokusunu tespit edip en olası aşağı sınırı o noktadan belirliyorlar.

Volky35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2025, 10:58:56 »
Yıllardır sıfıra vurduğum için eski fotoğraflarımdan bulamadım. Ama önden görünüm şöyle;

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2025, 16:20:17 »
Açıklığınız fazla olduğu için ekimcilerin çoğu ön çizginizi geriye doğru V şeklinde tasarlayacaktır fakat önde konumlanmasını istiyorsanız tepeden biraz feragat edilip M şeklindede tasarlanabilir yani bu durumda biraz yan şakaklarada ekim yapılır .Bana kalırsa biraz önde ve M şeklinde tasarlamak estetik  olarak size daha çok şey kazandırır fakat bunu yapabilecek klinik sayısı da malesef çok az çünkü profesyonellik isteyen bir tasarım,hem saç çıkış oranı yüksek olmalı hemde doğal bir sonuç olmalı.

Volky35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2025, 16:33:06 »
@romanadam; görüşme yaptığım bütün kliniklerde donör bölgemin çok iyi olduğu söylendi. Çoklu kıl köklerine sahip bir yapım varmış.

Şakak kısmının doldurulmasını ben de istiyorum, ulusan klinikte yaptırmayı düşünüyorum ama 1500euroluk pakette zafer bey sadece ön çizgi tasarımını yapıp kalan operasyon kısmını ekibine devrediyormuş.

Nasıl bir sonuç alırım bilemiyorum. İlla sibel ulusan’ın kendisine mi yaptırmalıyım acaba?

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2025, 19:45:47 »
çizgi mümkün olduğu kadar önde olsun çok fazla geride çizmelerine bence müsade etmeyin.

Volky35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Ocak 2025, 20:10:13 »
çizgi mümkün olduğu kadar önde olsun çok fazla geride çizmelerine bence müsade etmeyin.

Bugün berberim şöyle bir çizgiyi tavsiyede bulundu. Benim içime sindi şahsen;

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Ocak 2025, 23:58:00 »
vay be berber ekimcilerden daha iyi işi biliyor yeminle  :) süper çizmiş

Noone35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 21 Ocak 2025, 22:17:21 »