Gönderen Konu: Saç Ekimi Yaptırmalı mıyım?  (Okunma sayısı 272 defa)

enesss07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi Yaptırmalı mıyım?
« : 30 Ocak 2025, 12:32:00 »
Yaş 29
Saç dökülmem son 4-5 yıldır devam ediyor
Saç dökülme tipim yavaş-stabil
Saç dökülmem tepeden ve önlerden başladı
İlaç kullanmıyorum
Fotoğrafları ekliyorum
Çevremde ekim yaptır diyenler de var yaptırma diyenler de var. Siz ne önerirsiniz, ekim yaptırmalı mıyım yoksa farklı tedavilere mi yönelmeliyim?

drbora kutay

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Ekimi Yaptırmalı mıyım?
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2025, 12:59:14 »
ye paranı bilader . Bu işin sonu yok . Bataklık gibi.

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2025, 13:29:01 »
Merhaba öncelikle ekimi kendin istiyorsan bu durumdan memnun değilsen yaptır birilerinin önerisi veya önermemesi için değil. Donör kısıtlı ekim alanı geniş var olan saçların dökülmeye meyilli ekim esnasında dahi çıkmayanlar olabilir. 2 aşamalı saç ekimi düşünürdüm yerinde olsam ikincisi sakal destekli ama kurtarır mı, sayı kaç olur? bu sonuç seni memnun eder mi( Maddi manevi kayıplar sonrası görüntü) bunları iyi yerlerle görüşüp tartıp hesaplayıp ona göre karar verirdim.

enesss07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2025, 18:21:11 »
Cevabın için teşekkürler Hocam. Evet çok kararsızım, burada da baya konuya baktım ama o kararsızlık geçmedi maalesef. Maddi/manevi katlanılacak külfete rağmen günün sonunda sonuçtan memnun kalmama ihtimali korkutuyor. Burada çok övülen kliniklerin dahi olumsuz vakaları ile karşılaşıyoruz biraz dikkatli inceleyince. Örneğin burada Asuman Hair dikkatimi çekmişti, ama bir kişi (İsmi Donatello) ilaç vs kullanmasına rağmen saçlar dökülmüş. O kadar uğraşıp böyle bir sonuçla da karşılaşılabiliyor yani.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 30 Ocak 2025, 21:25:59 »
Saç, ektirilecek kadar dökülmüş dostum. Sana kalmış.
Yalnız, saç ektirmeyeceksen;
demir, çinko, d vitamini durumlarını kontrol ettir. Vitamin eksikliğin varsa tamamlamanı öneririm.
Her gün prozinc şampuan ve losyon
Haftada iki kere ketokonal şampuan
Hafta iki kere dermoreller
kullanmanı tavsiye ederim.
Xpecia tableti de araştırmanı öneririm.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia (Başlangıçtan itibaren günde 2 defa). Demir vitamini (3. aydan itibaren günde 1 defa). B12 vitamini (3. aydan itibaren 2 günde 1 defa). D vitamini, (3. aydan itibaren haftada 1 defa).

cengover21

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 30 Ocak 2025, 22:01:48 »
ekim olur ama vertekse ektirme bence .önden güzel bir saç çizgisi arkası 4,5 cm ortaya kadar ektirsen yeterli olur önemli olan ön profil görüntüsü .tepe işine girersen bu donörle işin zorlaşır.

yılmaz71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Şubat 2025, 06:51:52 »
Reis başkalarına değil, kendine sor. Sen bu halinden memnunsan hiç bulaşma, ama yok ekim yaptırmayı düşünüyorum sadece zamanı şu an mı değil mi diye soruyorsan da, ekim yapılacak kadar açıklığın var. Beklemek sana bişey kazandırmaz. Ben ekim yaptıran biri olarak pişmanmıyım, asla değilim. Keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum.

Kocadağ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2025, 22:28:34 »
yerinde olsam ektiririm.iyi bir klinikte ektirirsen süreç çok kolay geçiyor.ben 3 gün geriye doğru uzandım ayağa hiç kalkmadım.6. gün eski hayatıma döndüm.dökülen alan ve donöre bakınca ön hatta yoğunlaşmak mantıklı gibi.

enesss07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Şubat 2025, 16:37:36 »
Kocadağ ve yılmaz 71 teşekkürler hocam yorumlar için. Siz nerede ektirdiniz? Asuman Hanım iyi bir seçim olur mu sizce ?

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Şubat 2025, 22:13:25 »
Kocadağ ve yılmaz 71 teşekkürler hocam yorumlar için. Siz nerede ektirdiniz? Asuman Hanım iyi bir seçim olur mu sizce ?

resimlerini kliniğe at dostum bakalım ne diyecekler belkide uygun  bulmazlar seni ekime çünkü donör alanın çok zayıf.

Kocadağ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2025, 00:02:06 »
Ben dr hakan klinikte ektirdim ve memnun kaldım.asuman hanımda iyi ve tecrübeli bir klinik.önce beklentin ne ona karar ver ve beklentine göre en iyi sonuç alacağın kliniğe karar ver.benim için en önemli kriter doğal ön çizgiydi.

Sihem çakmak

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Nisan 2025, 07:22:09 »
Merhabalar kesinlikle Ekim yaptırmalısınız. Detaylı bilgi için bize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
.

Facebook Twitter Instagram