Gönderen Konu: Cerrahpaşa Nur Eczanesi Oral minoksidil  (Okunma sayısı 280 defa)

İLİZAROV

• Hero Member
Cerrahpaşa Nur Eczanesi Oral minoksidil
« : 31 Ocak 2025, 14:44:52 »
Arkadaşlar bana birçok soru geliyor nur eczanesi oral minoksidil  işe yarıyor mu diye ?Losyonları bilemem fakat oral minoksidil saftır,işe yarar, kullanabilirsiniz.Çamaşır suyunda çok net tup turuncu bir renk alıyor topikalde olduğu gibi,minoksidil saftır sahte değildir kullanabilirsiniz.

Needblum

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Cerrahpaşa Nur Eczanesi Oral minoksidil
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2025, 18:24:35 »
Kesinlikle 👍

prince kassad

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2025, 02:42:30 »
Arkadaşlar bana birçok soru geliyor nur eczanesi oral minoksidil  işe yarıyor mu diye ?Losyonları bilemem fakat oral minoksidil saftır,işe yarar, kullanabilirsiniz.Çamaşır suyunda çok net tup turuncu bir renk alıyor topikalde olduğu gibi,minoksidil saftır sahte değildir kullanabilirsiniz.
Nur eczanesi yazan adamlarla tartışıyordun şimdi bu nur ecza sevgin nerden çıktı ? bu arada losyon fin de var onlarda acaba işe yarıyor mu

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2025, 13:13:08 »
Nur eczanesi yazan adamlarla tartışıyordun şimdi bu nur ecza sevgin nerden çıktı ? bu arada losyon fin de var onlarda acaba işe yarıyor mu
Oral minoksidil mevzusu çok ayrı bişi çünkü oral minoksidi yapmak basit bişi kapsülün içine saf minoksidil tozunu dolduruyorsun gramaja göre oluyor,diğer türlü marka almaya kalksan dünyanın parasını istiyorlar 8 9 k para demek,o sebeple oral minoksidili bu eczaneden temin etmek daha mantıklı,farkettiysen ben zaten losyon alın demedim oral minoksidil kapsül için dedim,aldım test ettim ve gerçekten minoksidil yani sıkıntı yok.

Facebook Twitter Instagram