Gönderen Konu: Saç ekimi için Tecrübeli Fikirler Çok Değerli  (Okunma sayısı 514 defa)

noyet

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi için Tecrübeli Fikirler Çok Değerli
« : 12 Şubat 2025, 15:32:49 »
Herkese selamlar,
Ben bir süredir saç ekimini düşünüyorum ve bir arkadaşım vasıtasıyla bu siteyle tanıştım. Biraz araştırma yaptım burada ve işlem yapılmadan tecrübeli dostların fikirlerine başvurmak istedim. Fotoğragları ekleyeceğim konuya.
14.02.2025 Cuma gününe bu forumda fazla konusu olmayan ama referans ile yönlendiğim bir arkadaşa randevu aldım işlem için ama kafamdaki soru işaretlerini bu konuda sormak istiyorum.
Öncelikle yaşım henüz 30 oldu. Ana amacım ön köşelere volume kazandırmak.
Arkadaş ile 3000 greft konusunda hen fikir olduk ancak şimdi saçlar biraz uzayınca 3000 greft fazla mı olur diye bir tereddüt ettim. Donör alan gayet iyi diye düşünüyorum saçlarım da ince değil aşırı kalın olmasa da.
Fikirlerinizi ektra eklyeceğiniz taraflar varsa çekinmemenizi rica ediyorum.

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Tecrübeli Fikirler Çok Değerli
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2025, 16:07:48 »
Çok güzel saç ekimi olur ama profösyonel bir yere ektirmelisin kolay bir ekim değil ciddi estetik gerekir bunu yapan yerlerde az

Koray erdoğan
Asmed Dilek çakır
Asuman hanım
Hakan klinik
Hakan doğanay

noyet

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Tecrübeli Fikirler Çok Değerli
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2025, 16:13:55 »
Çok güzel saç ekimi olur ama profösyonel bir yere ektirmelisin kolay bir ekim değil ciddi estetik gerekir bunu yapan yerlerde az

Koray erdoğan
Asmed Dilek çakır
Asuman hanım
Hakan klinik
Hakan doğanay

Çok teşekkürler yanıtınız için. Hakan klinik ile bir temasım oldu. Ahmet Tosun ile de şu an temas halindeyim. Diğer kişilerle de bir temas kuracağım

DeliKurt

• Sr. Member
Ynt: Saç ekimi için Tecrübeli Fikirler Çok Değerli
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2025, 16:16:50 »
İmkan varsa dilek çakır ya da Hakan klinik daha düşük bütçen varsa Ahmet tosunda okey

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2025, 16:18:34 »
Doğru bir saç ekimi ile harika bir sonuç alırsın ama senin saç ekiminin normal geniş açıklığı olan birine göre daha zor çünkü hem kendi saç yönlerine uygun olacak hem kendi saç sıklığın yakalanacak hem de çok tatlı bir ön çizgi olması lazım doğal duran arkadaşlarının önerilerine katılıyorum merkez olarak bu saçı en iyi kim yapar diyorsan asmed Asuman hanım Hakan klinik Hakan Doğanay bunlara yetecek param yok diyorsan da diğer arkadaşımızın dediği gibi evet AHMET TOSUN da fiyatına göre iyi bir işçilik çıkartır diye düşünüyorum
Global Moderator

noyet

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2025, 16:28:50 »
İmkan varsa dilek çakır ya da Hakan klinik daha düşük bütçen varsa Ahmet tosunda okey

Doğru bir saç ekimi ile harika bir sonuç alırsın ama senin saç ekiminin normal geniş açıklığı olan birine göre daha zor çünkü hem kendi saç yönlerine uygun olacak hem kendi saç sıklığın yakalanacak hem de çok tatlı bir ön çizgi olması lazım doğal duran arkadaşlarının önerilerine katılıyorum merkez olarak bu saçı en iyi kim yapar diyorsan asmed Asuman hanım Hakan klinik Hakan Doğanay bunlara yetecek param yok diyorsan da diğer arkadaşımızın dediği gibi evet AHMET TOSUN da fiyatına göre iyi bir işçilik çıkartır diye düşünüyorum

Çok çok teşekkür ederim değerli cevaplarınız için. İletişim halindeyim önerdiğiniz kişilerle

yılmaz71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2025, 17:06:04 »
Herkese selamlar,
Ben bir süredir saç ekimini düşünüyorum ve bir arkadaşım vasıtasıyla bu siteyle tanıştım. Biraz araştırma yaptım burada ve işlem yapılmadan tecrübeli dostların fikirlerine başvurmak istedim. Fotoğragları ekleyeceğim konuya.
14.02.2025 Cuma gününe bu forumda fazla konusu olmayan ama referans ile yönlendiğim bir arkadaşa randevu aldım işlem için ama kafamdaki soru işaretlerini bu konuda sormak istiyorum.
Öncelikle yaşım henüz 30 oldu. Ana amacım ön köşelere volume kazandırmak.
Arkadaş ile 3000 greft konusunda hen fikir olduk ancak şimdi saçlar biraz uzayınca 3000 greft fazla mı olur diye bir tereddüt ettim. Donör alan gayet iyi diye düşünüyorum saçlarım da ince değil aşırı kalın olmasa da.
Fikirlerinizi ektra eklyeceğiniz taraflar varsa çekinmemenizi rica ediyorum.

Kral 3.000 greft çok değil. Ekilecek greft sayısına değil de, işlemini yaptıracağın iyi bir kliniğe harca tüm enerjini. Gerisini de kliniğe bırak. Arkadaşın saydığı klinikler hepsi çok iyi, bunlara ek bende Ahmet Tosunla da bir görüş derim. Hangisini tercih edersen de pişman olmazsın. Hakkında hayırlısı

Facebook Twitter Instagram