Gönderen Konu: İkinci Ekim için hazırlık  (Okunma sayısı 663 defa)

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İkinci Ekim için hazırlık
« : 13 Şubat 2025, 15:36:21 »
Herkese selam.2017 senesinde yaklaşık 3500 greft dhi ekim yapılmıştı..hatta süreci bu form üzerinden paylaştım.ama zamanla dökülme ve saçlarımın çok ince telli olması nedeni ile artık 2. Ekimi planlamaya başladım.Kafamda iki ekim yeri vardı. Biri asuman hanım diğeri ahmet tosun .ikisi ile gidip yüzyüze görüşmeler yaptım.işin doğrusu ikisinden olumlu elektrik aldım.tabiki sakal destekli olacağı için kısıtlı tercihlerim oldu.yoksa aklımdaki isim koray hoca idi.gerçi bugün yine bi form üzerinden foto göndereceğim.Ama söylenenler ince telli ce doonörün kullanılmış olması  dezavantaj.mart ayında bir ekim düşünüyorum.öğretmen olduğum için mart tatiline denk getiriyorum. Ve şimdilikten proscar ve donör bölge için minoxil ve prozinc sprey kullanmaya başladım.sakalın ağrılı olması beni düşündüyor .değerli yorumlarınızı bekliyorum.

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İkinci Ekim için hazırlık
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2025, 16:17:39 »

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Şubat 2025, 17:18:17 »
.

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 13 Şubat 2025, 19:35:34 »
bence llk ekim oldukça başarısız olmuş şu anda kafanızdaki saçların en yarısı ekim saçı değil kendi saçlarınız .ekim konunuzu inceledim .ekimin verdiği kanlanma kullanılan takviyeler vs yalancı bir sonuç ortaya çıkarmış aslında gerçekte olan kendi saçlarınızın güçlenmesi olmuş .sadece sizde değil çoğu başarısız ekim merkezinde aslında olaylar bu şekilde canlanıyor amatör yerleride  bu durumlar kurtarıyor işin gerçeği .çoğunu kapısına mührü koyup kapatmalı aslında  .ne yazıkki ülkede ekim merkezlerinin en az yüzde 90 böyle .greft katili dersek yeridir .
şimdiden sonra ise bahsini etttiğiniz ekim merkezleri profesyonel yerler ama sıklaştırma ekimi olduğu için kullanacağızın takviyeler bu durumda çok önemli bana göre özellikle minoxil desteği bence şart .çoğu kişi ikinci ekimlerin neden zor olduğunu anlamıyor malesef en büyük sebebi ilk ekimden kalan kafadaki skar dokusu yani yaralı bir deriye ekim yaptığını düşün ikinci ekimlerde aynen böyle aslında.

CanPolat

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2025, 02:39:34 »
Minoxil kesinlikle bırakın. Var olan saçınızı bile dokersiniz

yılmaz71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2025, 17:18:11 »
Hocam öncelikle Asuman Hair'de, Ahmet Tosun da çok baarılı ekimciler. Hangisini tercih edersen memnun olursun diye düşünüyorum. Sakal alımına gelince bende çok ağrılı olduğunu duydum ama sedasyon var onun için de. Sedasyonlu ekim tercih et hocam, hiç bir ağrı hissetmezsin

Facebook Twitter Instagram