Saç Ekimi Sonuçları
Ekimin hayırlı olsun dostum. Sen zaten burada rütbeli bir kelmişsin yani ne yapacağını nasıl bir yol izleyeceğini biliyorsun. Ekimin kaliteli olmuş süreçte güzel gidiyor görülüyor. Herşeyin yolunda geçmesini dilerim
4. ay fotosu yarın öbür gün gelir sanırım hadi hayırlısı
Sedasyon,Asuman Hanım da ekim parasinin içinde mi yoksa ekstra ücret mi veriyoruz?
5. ayı doldurduk dostum. Görüntü gayet iyi. Yeni çıkışlar için bir ayımız daha var sanırım, sonrası da çıkanın güçlenip kalınlaşması, inşallah tatmin edici sonuçlarımız olur sonunda.Xpecia'ya günde 2 olarak mı devam ediyorsun?
merhaba üstad. Gelişim güzel. Benim ekimin zamanlarında bizim süreç biraz daha geriden gelir demişriniz. Sanırım haklıymışsınız. Sizin çıkışlar baya güzel bence. Çoğunluğun bana da dediği gibi 7. ay civarı çok farklı bir noktaya gelirisiniz. PRP falan durumlarınız nedir? Saç fırçasıyla masaj falan yapıyor musunuz? Kolay gelsin.
Peki niye böyle oluyor üstad. Açıkçası böyle demene üzüldüm. Herkes çok iyi çok iyi diyordu ben o birkaç ayda işi bitirenleri istisna sanıyordum. Geç çıkması bir şey değil de, hepsinin bu kadar olması sıkıntı biraz. Umarım dediğin gibi olur?
Minox, Proscar falan kullanmadık. Bunların etkisi çok fazla
Merhabalar, Bence yaş ve dökülme itibari ile proscar kullansanız daha iyi olurdu gibime geliyor