Merhaba, 26 yaşındayım 5 senedir saç dökülmem var ama son 2 senedir ilk senelere göre daha yavaş ilerliyor. İlk başladığı zaman yağlı egzama da vardı belki de bu yüzden hızlı dökülmüştü bu kendi yorumum tabii.
İlk sorum, 2 haftadır yoğun şekilde saç ekim merkezi araştırıyorum çok fazla yerle görüştüm kimi saçlı bölge olduğu için dhi öneriyor kimi de dhi tekniğini eleştirip sapphire fue öneriyor. Dhi önerenler sapphir fuenin mevcut köklere zarar vereceğini söyledi. Bana anlatılanlara göre dhi daha mantıklı geldi ama karar vermeye yaklaştığım bir yer hakkında en ufak kötü bir yorum görünce vazgeçiyorum. Ekim yaptıracağım yere neye göre karar verebilirim hiç bilmiyorum çünkü klinik aynı olsa da ekim yapan ekip değişik olabiliyor burda iş şansa mı kalıyor çok tedirgin edici.
İkinci sorum olarak da yaşım daha genç olduğu için belli ki bu saçlar dökülecek zaten görüştüğüm yerlerin çoğu bunu söyledi. Ben bu nokta da ne yapmalıyım karar veremedim. Beklemeli miyim yoksa dhi + kök hücre ile başarılı bir sonuç elde edip, ikinci ekim saçlarım çok hızlı bir şekilde dökülmezse 5-6 sene sonra mı olur. Ekim ne kadar başarılı olur olan saçlarıma bir zararı olur mu korkuyorum Finanstreid minoxil gibi ilaçlara yan etkilerinden dolayı yanaşmadım.
Fotoğrafları ekran ışığı altında çektim açıklıklar tamamen belli olsun diye. Normalde bu kadar açık durmuyor haliyle.