Gönderen Konu: Serkan Aydın saç ekimi sürecim  (Okunma sayısı 191 defa)

koper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Serkan Aydın saç ekimi sürecim
« : 05 Mart 2025, 23:15:29 »
24 yaşındayım 18 yaşından beri saç dökülmesi ile uğraşan şanssız gençlerden biriyim. Bu serüvene lise son sınıfta başladım ve önüne geçmek için çeşitli profesörlerle hocalarla görüşüp bir takım operasyonlar müdahaleler uyguladım( Prp , mezoterapi) ama hiç sonuç vermedi sadece çektiğim acılarla kaldım.
Babam ve amcalarımın sadece ense ve kulak üstü bölgelerinde saçları var.
Kısa kesiyorum çok araştırdım ve bir kaç kişiyle konuştuktan sonra bana Serkan Aydını, Acıbadem hastahanesini, Serkan Aygını önerdiler üçü ile de iletişime geçtim ve içime en çok sinen gördüğüm cana yakınlık ve güven hissiyatı ile Serkan Aydını seçtim (diğer iki yeri tercih etmememin nedeni yüksek fiyat ve sanki Türk olduğum için pek önemsenilmiyor gibiydim)
Serkan beyin danışmanları ile birlikte 17/02/2025 saat sabah 07.30 a anlaştık. İstanbulda yaşamamamdan ve kamuda çalıştığımdan dolayı İstirahat raporu da yazılmasını talep etmiştim Serkan Aydının çalışanları 'Burası bir poliknilik elbette yazacağız' deyip 17-27 şubat arası 10 günlük istirahat raporu yazacaklarını söylediler ve opersayonun olduğu günden başlayan 10 günlük bir rapor yazıp kurumuma ilettiler (Teşekkür ederim tekrardan)
Operasyon sabahı kanımı aldılar değerlerimi kontrol edip damar yolumu açtılar ve operasyona aldılar 08.00-17.00 arası süren uzun bir operasyondu 5200 Graft çıktığını söylediler ilk 3 gün dışında bir ağrım sızım olmadı 1. gün ve 10. gün yıkaması hariç bütün yıkamalarımı onların tarif ettiği şekilde evimde biraz yardım alarak kendim yaptım.
Solgar 5000 mcg biotin ve Centrum Energy Multivitamin (bunu zaten günlük hayatımda da kullanıyordum) dışında clinickteki arkadaşların verdiği ilaçları kullandım (Multivitamin ve Solgara hala devam ediyorum ve edicek gibiyimde) benim için biraz acılı ama ağrısız ve sıkıntısız bir süreç geçti.

Siz değerli arkadaşlarımın bu süreç hakkındaki yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum operasyon hakkında sormak istediklerinizi bildiğimce ve başımdan geçtiğince cevaplandırabilirim süreçteki fotoğrafları gün gün aşşağıya koyuyorum yazım yanlışı yaptıysam affola İyi forumlar diliyorum.
1. Fotoğraf ekimden önceki halim
2. Fotoğraf 2. gün yıkamasından sonra
3. Fotoğraf 4. gün
4. Fotoğraf 9. gün
5. Fotoğraf 10. gün kabuk dökümünden sonraki hali
İki adet sorum olacak
1. Bu iki takviye dışında kullanmam gereken bir ilaç takviyesi sizce var mı ?
2. Sizin önerdiğiniz bir şampuan ve bakım seti var mı?

koper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aydın saç ekimi sürecim
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2025, 23:16:49 »
Bu fotoğraf ise 16. gün yani bugün çekildi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2025, 23:39:25 »
hayırlı olsun saç ekiminiz umarım güzel sonuç alırsınız açık alan geniş donör çok güçlü değil bence ekilen saçları medikal ilaçlarla güçlendirin
ekim öncesi var olan saçlarınızda telojen fazda yani incelmiş dökülmende devam eder güçlendirmekte fayda var umarım senin için sonuç mutlu edici olur saç ekimi yapılan alanda sorun görünmüyor geçmiş olsun
Global Moderator

koper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Mart 2025, 15:48:18 »
hayırlı olsun saç ekiminiz umarım güzel sonuç alırsınız açık alan geniş donör çok güçlü değil bence ekilen saçları medikal ilaçlarla güçlendirin
ekim öncesi var olan saçlarınızda telojen fazda yani incelmiş dökülmende devam eder güçlendirmekte fayda var umarım senin için sonuç mutlu edici olur saç ekimi yapılan alanda sorun görünmüyor geçmiş olsun

Teşekkür ederim evet donör bölgesi benimde mutlu etmedi pek ama toparlanacağını söylediler şu anlık kantaron yağı ile akşamları donör bölgeye masaj yapıyorum başka bir şey uygulamıyorum Sizin Medikal ilaç için tavsiyeniz var mı acaba hocam

Kyuubi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 06 Mart 2025, 17:54:30 »
Bu Serkan Aygın donör canavarı resmen

koper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2025, 22:24:12 »
Bu Serkan Aygın donör canavarı resmen
hocam Serkan AYDIN yanlış anlaşılmasın

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 06 Mart 2025, 23:08:07 »
Hayırlı olsun kaç greft ekildi. Ekilenler çıkar Donör bölge biraz zor toplar

koper

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2025, 23:15:27 »
Hayırlı olsun kaç greft ekildi. Ekilenler çıkar Donör bölge biraz zor toplar

Teşekkür ederim 5200 greft ekildiğini söylediler. Donör bölge için sizin bir öneriniz var mı ?

Facebook Twitter Instagram