Gönderen Konu: Serkan Aygın Klinik - Ekim planı değişikliği  (Okunma sayısı 163 defa)

proteus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Serkan Aygın Klinik - Ekim planı değişikliği
« : 07 Mart 2025, 23:15:52 »
Merhabalar,

Yakın zamanda Serkan Aygın klinikte saç ekimi yaptırdım. 5 bin greft DHI olarak sadece orta/ön bölüme ekim yapıldı. Verilen teklifte, tepe bölgesi de dahil olmak üzere 5 bin greft önerilmişti. Ancak operasyon günü, tepe bölgesi için ekimin yeterli olmayacağı belirtilerek, ayrı bir seans yapmam gerektiği belirtildi. Yurtdışında yaşadığım için, onca planlama ve masraf yapıp geldikten sonra, son dakika iptal edemeyip sürece devam etmek durumumda kaldım. Sonrasında görüştüğüm müşteri temsilcisi, ‘fotoğraflara göre durum bazen belli olmuyor, doktor değerlendirilmesiyle netleşiyor’ gibi bir ifade belirtti.  Ancak bu durum da, 3300 Euro ya anlaştığımız operasyonun maliyet yükselmiş oluyor. Sadece maliyet değil, aynı sıkıntılara 2. Kez katlanmam ve ayrı bir izin/ uçak bileti vs ayarlamam gerekli. Ayrıca, saç durumu benden çok daha kötü olan kişilerin, tek operasyonla tepe bölgelerinin de kapandığını görüyorum. Önceden bu durum belirtilseydi belki ona göre değerlendirebilirdim ancak son dakika golü oldu bu durum ve beni zor durumda bıraktı. Henüz ikinci operasyona karar vermedim ama buna benzer bir durum yaşan oldu mu acaba? Ne tavsiye edersiniz.

Teşekkürler

sacekim123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aygın Klinik - Ekim planı değişikliği
« Yanıtla #1 : 10 Mart 2025, 10:54:37 »
Fotoğraflar ekimden önce mi? 3300 euro sadece yurt dışından gelenler için mi Türkiye'den olanlar içinde fiyat aynı mı? Tepe bölgesinde açıklık kalsa bile saçları uzatınca kapanır önler ve ortalar kapansın sıkıntı olmaz.

proteus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Mart 2025, 11:46:06 »
Teşekkürler. Evet , ekim öncesi . Yurtiçi fiyatı değişiyor mu bilmiyorum. Benim merak ettiğim, fotoğraf üzerinden verilen teklifte tamamen kapatacağız demişlerdir, sonradan kapatamayız dediler ve bu bana muhtemelen ek maliyet getirecek. Kandırılmış olduk yani. Başına benzer durum gelen var mı acaba?

sacekim123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2025, 12:35:21 »
Fotoğraf üzerinden telefonla görüşme yapanlar hiçbir işten anlamayan müşteri temsilcileri oluyor. Müşteri kapmak içinde yalan yanlış bilgi verdikleri oluyor. Gidince farklı bir durum ortaya çıkması gayet normal. Ekime karar vermeden önce gidip doktorla yüzyüze görüşme yapmak şart.

proteus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2025, 13:21:25 »
Evet haklısınız. Ama şirketin sunduğu resmî teklifte bu bilgiler mevcut. Doktorun analizi üzerine oluşturdukları bir döküman yani. Yapılan ekim ile ilgili bir şikayetim yok, henüz 1. Ay bitmesine rağmen çok iyi görünüyor diyebilirim . Ancak maliyet ve süreç konusunda yapılan yanlış bilgilendirme can sıktı. Oradayken bir İtalyan hastadan ekstra 2K ücret talep ettiklerini duydum. Hasta çok şaşırmıştı ancak o da son dakika planını değiştiremedi. Ayrıca fatura vs kesilmiyor bu alınan ücretlere. Biraz başlarını ağrıtacağım.

İstanbullu1905

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2025, 02:49:56 »
Gerçekten çok yüksek ücretler abi nedir bu ya 3 bin Euro diyorsun

proteus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2025, 13:13:11 »
Aynen, tavsiye edilen saç bakım seti 360 Euro (2 set). Ekstra ilaçları alamadım. Sonuçlar iyi görünüyor şimdilik , benim şikayetçim bilgilendirmeden dolayı maliyetler değişti . Yani on ve tepe bölgesini ettirdiğınizde Serkan Aygin maliyeti 6 bin euro toplam. Ancak size 3200 civarı bir rakam çıkarıp, hepsini yapıcaz diyorlar ve yanıltıyorlar . Türkiye’den randevu alındığında belki daha uygundur. Vaktim çok olmadığı için araştıramadım öncesinden. Tavsiye olarak şunu söyleyebilirim, yerinde muayene yaptırın ve ona göre maliyetinizi belirleyin.

İstanbullu1905

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Mart 2025, 13:40:47 »
Aynen, tavsiye edilen saç bakım seti 360 Euro (2 set). Ekstra ilaçları alamadım. Sonuçlar iyi görünüyor şimdilik , benim şikayetçim bilgilendirmeden dolayı maliyetler değişti . Yani on ve tepe bölgesini ettirdiğınizde Serkan Aygin maliyeti 6 bin euro toplam. Ancak size 3200 civarı bir rakam çıkarıp, hepsini yapıcaz diyorlar ve yanıltıyorlar . Türkiye’den randevu alındığında belki daha uygundur. Vaktim çok olmadığı için araştıramadım öncesinden. Tavsiye olarak şunu söyleyebilirim, yerinde muayene yaptırın ve ona göre maliyetinizi belirleyin.

Yurtdışında yaşıyorum dediğinde X3 fiyat veriyor bütün merkezler 🤣

Facebook Twitter Instagram