Merhabalar,
Yakın zamanda Serkan Aygın klinikte saç ekimi yaptırdım. 5 bin greft DHI olarak sadece orta/ön bölüme ekim yapıldı. Verilen teklifte, tepe bölgesi de dahil olmak üzere 5 bin greft önerilmişti. Ancak operasyon günü, tepe bölgesi için ekimin yeterli olmayacağı belirtilerek, ayrı bir seans yapmam gerektiği belirtildi. Yurtdışında yaşadığım için, onca planlama ve masraf yapıp geldikten sonra, son dakika iptal edemeyip sürece devam etmek durumumda kaldım. Sonrasında görüştüğüm müşteri temsilcisi, ‘fotoğraflara göre durum bazen belli olmuyor, doktor değerlendirilmesiyle netleşiyor’ gibi bir ifade belirtti. Ancak bu durum da, 3300 Euro ya anlaştığımız operasyonun maliyet yükselmiş oluyor. Sadece maliyet değil, aynı sıkıntılara 2. Kez katlanmam ve ayrı bir izin/ uçak bileti vs ayarlamam gerekli. Ayrıca, saç durumu benden çok daha kötü olan kişilerin, tek operasyonla tepe bölgelerinin de kapandığını görüyorum. Önceden bu durum belirtilseydi belki ona göre değerlendirebilirdim ancak son dakika golü oldu bu durum ve beni zor durumda bıraktı. Henüz ikinci operasyona karar vermedim ama buna benzer bir durum yaşan oldu mu acaba? Ne tavsiye edersiniz.
Teşekkürler