Gönderen Konu: 1 yıldır Avodart kullanıyorum ancak dökülmem...  (Okunma sayısı 196 defa)

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 1 yıldır Avodart kullanıyorum ancak dökülmem...
« Yanıtla #1 : 08 Mart 2025, 03:38:39 »
1 sene önceki hali ile güncel hali varsa atar mısın

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Mart 2025, 11:43:58 »
Agresif dökülmelerde ilaçlar çaresiz kalıyor ve kişiye göre değişiyor dostum başkası finasla toplar digeri yan etki görür öbürü başka bir sorunla karşılaşır standart bir çare olmuyor
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Fjorn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2025, 22:45:22 »
Avadort kullanmaya başlamadan önce ve şuanki fotoğrafları karşılaştırmadan bir şey söylemek zor

lyforeid

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2025, 22:41:33 »
Arkadaşlar önceki ve sonraki fotoğrafı sizin görmeniz bir şeyi değiştirmeyecek ki? Ben zaten size sorunun ne olduğunu söylemişim. DHT bloke eden Avodart 0.5 kullanıyorum ancak dökülme devam ediyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim diye soruyorum. Yok mu bilgisi veya deneyimi olan biri?

Fjorn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Mart 2025, 01:21:00 »
Herkesin dökülme devam ediyor tanımı oldukça farklı fin kullanıp savah yastıkta 15-20 saç teli görünce fin işe yaramıyor diye düşünüp konu açıyor insanlar.
O yüzden objektif olabilmek için fotoğraf şart.

Ensar1.

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Mart 2025, 05:09:44 »
Arkadaşlar önceki ve sonraki fotoğrafı sizin görmeniz bir şeyi değiştirmeyecek ki? Ben zaten size sorunun ne olduğunu söylemişim. DHT bloke eden Avodart 0.5 kullanıyorum ancak dökülme devam ediyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim diye soruyorum. Yok mu bilgisi veya deneyimi olan biri?
Kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim belki başka bir nedenden artıyodur dökülmen

Bir de yapma demeyle olmuyor biliyorum ama buradan elden başka birşey gelmiyor. Stresi azaltmaya çalış
23 yaş
Diffuse thinning tipi dökülme

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Mart 2025, 05:20:59 »
redditte senin dediğinin birebir aynısı dutasteride sonrası kötüleştiğini söyleyen tonlarca gönderi var ve ortak nokta ne mi? hiçbirinin öncesi ve sonrası fotoğrafı yok.,
dökülme ise genetik dökülme ölçütü değil herkesin günlük saçı dökülüyor. önemli olan zaman içerisinde seyrelmenin olup olmaması. arada hiçbir fark yoksa ilaç zaten seyrelmeyi önleyerek görevini yapıyor demektir

Facebook Twitter Instagram