Bir kere konuyu okuman çok iyi olmuş paran cebinde kalacak . Prp saç ekiminden hemen sonra yapılırsa kafandaki ekim yaralarının daha hızlı iyilestiriyor sadece (2 gün gibi bir fark

)
Saç çıkışı yada koruyusu diye birşey asla yok .
Mezoterapide 1 aylık bir sürede geçici bir canlılık verip sonra aynı haline daha hızlı getiriyor
Hatırlatmakta fayda var bu ikiside saç çıkartmıyor . (Geçici ve çok cüz'i bir saça canlılık katması dışında ) Bunun dışında sen zaten kendine iyi bakıyormuşsun. Her gün 1 adet Xpecia ve OMEGA 3 kullanırsan saçın için vitamin anlamında yapman gerekeni yaparsın . Bununda dışında yaptıracağın şeyler bana göre fuzuli . Saç ektirirsen zaten o en net çözümdür. Ama muhakkak iyi bir yere ektirirsen memnun eder , yoksa rezilde olabilirsin
Son olarak Finasteride bence hiç bulaşma . 1 yıl araştırıp kullandım bende jinekomasti yaptı
Bariz bir göğüs buyumesi ve aşırı yağlanma yaptı . Sporcu olmama rağmen aylar sonra vücudum zor kendine geldi . Burada bu ilaci güzelleyen insanlar jinekomasti ameliyatının parasını ödemeyecektir

yuzde 2-3 oluyor diye bir intiba var kesinlikle yalan çok eski araştırmalar onlar
Yan etkileri çok yaygin tehlikeli ve daha yüksek
Ona göre aksiyonunu al