Gönderen Konu: AHMET TOSUN - THE HAİR CLİNİCC - 17/03/2025 - 4.400 GREFT  (Okunma sayısı 7953 defa)

yusufff.1990

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AHMET TOSUN - THE HAİR CLİNİCC - 17/03/2025 - 4.400 GREFT
« Yanıtla #91 : 28 Kasım 2025, 16:24:18 »
Hiç bir takviye kullanmadan bence çok güzel bir sonuç elde etmişsin. Maşallah

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 29 Kasım 2025, 06:34:04 »
Selamlar, öncelikle hayırlı olsun.
Forumda araştırma yapıp doğru ve başarılı bir merkez seçtikten sonra sürecini ay ay, gün gün detaylı şekilde paylaşan; deneyimlerini özenle aktaran ve harika bir sonuç elde eden kişiler, saç ektirmeyi düşünenler için gerçekten bulunmaz bir nimet. Bu paylaşımlar sayesinde insanlar araştırma yaparken büyük bir avantaj elde ediyor.

Bu yüzden, bu süreçlerini paylaşan herkese minnet duygularını iletmek gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta onların emeği, deneyimleri ve şeffaflığı sayesinde birçok kişi doğru karar verebiliyor.

8 ayda harika bir sonuç almışsın, gerçekten tebrik ederim. Senin adına çok mutlu oldum. Sürecin bitmedi; 12. aya kadar, hatta 18. aya kadar saçların daha da yumuşayıp doğallığı artacaktır.

Hintell Hocam zaman ayırıp konuya yorum yazdığın için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın. Sana ve ekibine çok teşekkür ederim. İyi ki bu site var. Bu site sayesinde Ahmet Tosun hocam ve ekibi ile tanıştım, iyi ki de yollarımız kesişti, bu site sayesinde bir çok şey öğrendim, çok tecrübe kazandım. Konu bir kişiye bile faydalı olursa ne mutlu bana. Süreç tamamlanana kadar paylaşımlara devam edicem. Tekrar çok çok teşekkür ederim

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 29 Kasım 2025, 16:29:03 »
Hiç bir takviye kullanmadan bu kadar olduysa, Maşallah. Ahmet Hocamın eline emeğine sağlık o zaman :)

Çok teşekkür ederim. Darısı yeni ektirenlere inşallah :)

tmrözdmr

• https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36520.0
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 01 Aralık 2025, 06:13:35 »
Maşallah. Biraz destek verseydin reis saçlar daha güzel olurdu bence ama şu hali bile çok güzel. Daha da gelişme olacaktır diye düşünüyorum
  • Ekim Tarihi: 19.10.2024
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam harika bir sonuç almışsınız, güle güle kullanın darısı başımıza 😄🧿

Çok teşekkür ederim. Bende sonuçtan çok memnunum. İnşallah herkes istediği güzel saçlara kavuşur

Facebook Twitter Instagram