Gönderen Konu: Yaklaşan ekime doğru  (Okunma sayısı 126 defa)

Hardy99

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yaklaşan ekime doğru
« : 16 Nisan 2025, 18:36:34 »
Selamünaleyküm arkadaşlar uzun süredir düşündüm artık ekime karar verdim yaşım 26 asuman hair düşünüyorum hem iyi sonuçlar var hemde merkez bana çok yakın şu aciklik için kaç greft gerekir yaşımız genç olduğu icin donör fazla hirpalanmasin tahmini kaç greft gider bu yılın sonuna doğru ekime giricem o zamana kadar herhangi bjr şey de kullanmalı miyim

cengover21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaklaşan ekime doğru
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2025, 02:35:49 »
ekim öncesi bana kalırsa herhangi bir şey kullanmana gerek yok ,sebore benzeri problemlerin varsa ona yönelik ilaç ya da şampuan kullansan iyi olur .dökülmen ise agresif değil ,ekim ile iyi sonuç alma ihtimalin yüksek .tahmini 3500 greft açıklığını fazlasıyla kapatır gibi görünüyor.

Noone35

• Full Member
« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2025, 11:26:27 »
Minyatürleşmiş saçların var dostum bu saçlarında dökülecektir o yüzden bunları korumak için finansterid kullanabilirsin araştırıp ve testlerini yaptırıp.yaşın 26 olduğu için kesinlikle saçlarını koruman lazım yoksa ekim yaptırsan bile mevcut saçların dökülecektir

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Nisan 2025, 12:04:07 »
Reis ekim merkezine karar verdiysen en iyisi bence merkezin önerilerini dikkate alman

Hardy99

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Nisan 2025, 15:55:46 »
ekim öncesi bana kalırsa herhangi bir şey kullanmana gerek yok ,sebore benzeri problemlerin varsa ona yönelik ilaç ya da şampuan kullansan iyi olur .dökülmen ise agresif değil ,ekim ile iyi sonuç alma ihtimalin yüksek .tahmini 3500 greft açıklığını fazlasıyla kapatır gibi görünüyor.
teşekkür ederim dostum

Hardy99

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Nisan 2025, 15:56:54 »
Minyatürleşmiş saçların var dostum bu saçlarında dökülecektir o yüzden bunları korumak için finansterid kullanabilirsin araştırıp ve testlerini yaptırıp.yaşın 26 olduğu için kesinlikle saçlarını koruman lazım yoksa ekim yaptırsan bile mevcut saçların dökülecektir
finasteriden çekiniyorum ama kullanmak lazım gibi duruyor düşük doz başlamayı düşünüyorum vücudum tepkisini ölçmek için

Hardy99

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Nisan 2025, 15:57:09 »
Reis ekim merkezine karar verdiysen en iyisi bence merkezin önerilerini dikkate alman
teşekkür ederim hocam

Facebook Twitter Instagram