Gönderen Konu: bana bi yol gösterin lütfen  (Okunma sayısı 1379 defa)

Harbi Getto

• Full Member
Ynt: bana bi yol gösterin lütfen
« Yanıtla #15 : 26 Nisan 2025, 01:31:45 »

hocam sizin gönderilere baktım da baya bi dökülüyor sanırım.6 ayda falan etki görmeye başlıyor o biraz çekince yaratıyor bende. Minox'la da desteklenmeli mi peki sizce tek proscar etkili olmaz gibi siz de kullanmışsınız çünkü dökülme durmayınca .

Senin saçın için minoxidile gerek yok bence fin yeterli. 6 ay da etki gösteriyor diye çekince yapma çünkü kullanacaksan zaten ömür boyu kullanacaksın ya da bırakmak istediğin yere kadar kullacaksın. 6 ay çok çabuk geçiyor emin ol.

user00147

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 05 Mayıs 2025, 15:33:22 »
Senin saçın için minoxidile gerek yok bence fin yeterli. 6 ay da etki gösteriyor diye çekince yapma çünkü kullanacaksan zaten ömür boyu kullanacaksın ya da bırakmak istediğin yere kadar kullacaksın. 6 ay çok çabuk geçiyor emin ol.

10 güne dahiliyeye gidip kan vericem sonuçlara göre vitamin takviyesi alıcam sonrasında da fin ve minox'a başlamayı düşünüyorum .Yanlarım çok açık çünkü baya kötü hissettiriyor.Oraları biraz toparlasa çok iyi olur

user00147

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 31 Mayıs 2025, 21:04:47 »
10 güne dahiliyeye gidip kan vericem sonuçlara göre vitamin takviyesi alıcam sonrasında da fin ve minox'a başlamayı düşünüyorum .Yanlarım çok açık çünkü baya kötü hissettiriyor.Oraları biraz toparlasa çok iyi olur

Evet arkadaşlar güncelleme yapayım dedim.
Doktora gittim tahlilleri yaptırdım .Sonuçlar gayet iyi ,herhangi bir vitamin eksikliği vb. yok .Eczaneye gittim fin almak için fakat alamadım çünkü fin artık reçetesiz satılmıyormuş.Ürolojiden randevu mu almalıyım?
Kafamda minox ve fin kullanmak var şu an .Siz ne önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum.Saçımın fotoğraflarını atmıştım bakabilirsiniz ilk yorumlarda .Teşekkürler

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 01 Haziran 2025, 00:42:01 »
Minox kullanmak bana göre yorucu. Finasterid reçete olayına şaşırdım. Bütçe yetiyorsa Propecia al derim. Propecia ile yan bakım tedavisi olarak eczanedeki muhteşem üçlüyü dermoroller ile kullan ve özel saç vitaminlerini oral yolla alman. Doktora keşke sorsaydınız saçları korumak ve güçlendirmek için neler yapabilirim bakım programı hazırlar mısınız diye
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

sacalog

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 01 Haziran 2025, 01:45:30 »
Yaşın genç olduğu için eczacı vermeye çekinmiş galiba normalde problemsiz alırsın

user00147

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 02 Haziran 2025, 21:12:01 »
Minox kullanmak bana göre yorucu. Finasterid reçete olayına şaşırdım. Bütçe yetiyorsa Propecia al derim. Propecia ile yan bakım tedavisi olarak eczanedeki muhteşem üçlüyü dermoroller ile kullan ve özel saç vitaminlerini oral yolla alman. Doktora keşke sorsaydınız saçları korumak ve güçlendirmek için neler yapabilirim bakım programı hazırlar mısınız diye

evet minox biraz zahmetli ama yapmak zorundayım. propecia biraz tuzluymuş .proscar alıcam .muhteşem üçlü derken bepant bemiks evigen diyosunuz sanırım o da var kullanıcam onları da dermarollerla destekleyip.Doktora sormayı düşünmedim bana yardım edebileceğinden şüpheliydim o konuda.

user00147

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 02 Haziran 2025, 21:13:08 »
Yaşın genç olduğu için eczacı vermeye çekinmiş galiba normalde problemsiz alırsın
hayır aslında sanmıyorum.1 ay önce girmiş bu düzenlemeye öyle söylediler bana.Çevresinde son zamanlarda gidip de böyle bir cevap alan varsa yazsa aslında anlaşılır öyle mi değil mi

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 02 Haziran 2025, 23:07:45 »
evet minox biraz zahmetli ama yapmak zorundayım. propecia biraz tuzluymuş .proscar alıcam .muhteşem üçlü derken bepant bemiks evigen diyosunuz sanırım o da var kullanıcam onları da dermarollerla destekleyip.Doktora sormayı düşünmedim bana yardım edebileceğinden şüpheliydim o konuda.

Yapay zekaya bunlari anlatip program cikarmasini isteyin istrseniz. Danisabileceginiz doktor bulmaya calisin oncesinde tabi. Prosar dusuk dozda kullanin halen arastirmaya devam ediyorum ama 2 gunde 1 mg finasterid kullanmak yetiyor gibi gordum. Siz lutfen Proscar konusunda 1 mliligrami gecmeyin.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

user00147

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 03 Haziran 2025, 19:00:09 »
Yapay zekaya bunlari anlatip program cikarmasini isteyin istrseniz. Danisabileceginiz doktor bulmaya calisin oncesinde tabi. Prosar dusuk dozda kullanin halen arastirmaya devam ediyorum ama 2 gunde 1 mg finasterid kullanmak yetiyor gibi gordum. Siz lutfen Proscar konusunda 1 mliligrami gecmeyin.

tamamdır dikkat edicem. Bu arada başka bi eczaneye proscar sorduğumda direkt verdiler . 2 günde 1 mg finas'a başlıyorum o zaman .

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 03 Haziran 2025, 23:26:36 »
tamamdır dikkat edicem. Bu arada başka bi eczaneye proscar sorduğumda direkt verdiler . 2 günde 1 mg finas'a başlıyorum o zaman .

Hormon değişikliği olabiiyor diye evet fazla yormadan başlayın kendinizi ve şu anlık düşük doz gidin 5 eşit parçaya bölün netteki videoları izleyin bölme konusunda. Eczanede hap kesici alabilirsiniz.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

muhtarr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 05 Haziran 2025, 15:03:26 »
Hocam fotoğraflarınıza baktığımda 4 sene önceki halimi görüyorum ve şuan senin yerinde olsam uygun bir dozda kendime çok vesvese vermeden finasterid kullanımına başlayıp hayatıma entegre ederdim. Açık konuşmak gerekirse saçların incelmiş ve dhtden dolayı olduğu aşikar. Eğer finasterid kullanıp bunun önüne geçmezsen incelen saçlar minyatürleşmeye başlayacak. Fakat şunuda göz önünde bulundur bir doktora gözüküp 3 ay 6 ayda bir değerlerini kontrol ettirerek ilerlemeni tavsiye ediyorum.
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Proscar 1.25 mg, Ketoral Şampuan, Solgar VM75, Neptune Krill Oil, D2K2 Vitamin, Ducray anaphase anti hair loss Şampuan

user00147

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 05 Haziran 2025, 19:49:44 »
Hocam fotoğraflarınıza baktığımda 4 sene önceki halimi görüyorum ve şuan senin yerinde olsam uygun bir dozda kendime çok vesvese vermeden finasterid kullanımına başlayıp hayatıma entegre ederdim. Açık konuşmak gerekirse saçların incelmiş ve dhtden dolayı olduğu aşikar. Eğer finasterid kullanıp bunun önüne geçmezsen incelen saçlar minyatürleşmeye başlayacak. Fakat şunuda göz önünde bulundur bir doktora gözüküp 3 ay 6 ayda bir değerlerini kontrol ettirerek ilerlemeni tavsiye ediyorum.

Teşekkürler tavsiye için. 2 günde 1mg olarak düşünüyorum şu an. Bir de minox kullanmayı düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram