Gönderen Konu: Post Finasteride Syndrome  (Okunma sayısı 4213 defa)

norrinradd

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Post Finasteride Syndrome
« Yanıtla #46 : 09 Ekim 2025, 17:01:18 »
Bide çok bilmiş insanlar var ne kadar az DHT o kadar saç sanıyor sığırlar kardeşim dht ne kadar çoksa doğru dökülme yapar ama DHT azsa yine saç dökülmesi yapar standart bir şekilde tutmak lazım size yıllarca yalan söylediler kullanın kanser ilacını deli gibi

bu bence de dogru. cunku dutası ilk kullandıgım 6 ay dokulmem azalmıs ve sac yogunlugu kalınlıgı artmıstı. fakat dht ne zaman sıfır derecesine indi bu kazanımlar yavas yavas geriledi ve dokulme arttı. bence dht'yi sıfırlamak degil de dusuk ama stabil bir seviyede tutmak cok daha dogru bir yontem gibi geliyor bana. bunun icinde dozu dogru ayarlamak gerekli sanırım. herkes dht sıfır olursa en iyisi olur zannediyor ama oyle bir sey yok. denge onemli.
  • Yaşınız 34

norrinradd

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 09 Ekim 2025, 17:06:09 »
su cinsellikle olan yan etki bir tek bende mi ters etki yaptı ya. herkesin korktugu ilaclar bende tam tersi etki yarattı ne hikmetse sansa bak. dutas kullanmama ragmen bu kadar yuksek bir libidoyu hayatımın hicbir doneminde yasadıgımı hatırlamıyorum.
  • Yaşınız 34

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 09 Ekim 2025, 21:05:24 »
su cinsellikle olan yan etki bir tek bende mi ters etki yaptı ya. herkesin korktugu ilaclar bende tam tersi etki yarattı ne hikmetse sansa bak. dutas kullanmama ragmen bu kadar yuksek bir libidoyu hayatımın hicbir doneminde yasadıgımı hatırlamıyorum.
dutasterid dhtyi cok düsürmesine rağmen testoyu cok arttiriyor sanırım libido ondan kaynaklı kiminde testo %200 falan artıyor
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

norrinradd

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 10 Ekim 2025, 00:52:07 »
dutasterid dhtyi cok düsürmesine rağmen testoyu cok arttiriyor sanırım libido ondan kaynaklı kiminde testo %200 falan artıyor

evet sanırım serbest testosteronu arttırıyor bu yuzden olabilir. finasda aynı etki oluyor mu peki? sırf bu yuzden dutasın ya dozunu azaltıcam ya da finasa gecmeyi dusunucem. kararsızım hala.
  • Yaşınız 34

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 10 Ekim 2025, 00:55:08 »
evet sanırım serbest testosteronu arttırıyor bu yuzden olabilir. finasda aynı etki oluyor mu peki? sırf bu yuzden dutasın ya dozunu azaltıcam ya da finasa gecmeyi dusunucem. kararsızım hala.
finas dutas kadar testo arttıramaz
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

deniz bertan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 21 Kasım 2025, 18:39:41 »
evet maalesef dogru bu durumu yasayan bınlerce ınsan var ve bı dernek kurmuslar seslerını duyurmaya calısıyorlar.

süprem

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 22 Kasım 2025, 14:24:29 »
Bütün kanıtlanmış makalelerin bilimsel veriler dip bucak kazıdım bunları finasterid in kesinlikle özellikle anksiyete yatkın olan kişilerde ruhsal bozukluğu alevlendirdiği gece ereksiyonlarını kesip penise yeterli kan gitmeyince gece elastik yetini bozduğu doku skarlaşması yapıp küçülme yaptığı sorun ilacı bıraktığınızda Dht normal seviyelerine dönüyor ama alıcıları artık eskisi gibi çalışmıyor kendine de gelebilir ömür boyu böyle de kalabilir yukarıda insan doğasına aykırı diyen arkadaş önce güzel bir araştırma yapsın ki bunlar kanıtlandı ondan sonra buralara yazsın isteyen kullanır isteyen kullanmaz orası ayrı şu bir gerçek istediği kadar sağlam genetiği olsun bu ilaçta iki seneyi deviren eskisi gibi olmaz hayatında pek bir şey değişmeyebilir ama kesinlikle eskisi gibi olmayacaktır elinizde yapay zeka var güvenilir kaynakları çıkarmasın söyleyin o yüzden bu başlığı açan arkadaşa katılıyorum Topikal olarak da minimum da olsa riski sıfır değil hala bu riskler mevcut
  • Ekim Merkezi ismi medeks saç ekim merkezi
MEDEKS HAİR saç ekim merkezi

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 23 Kasım 2025, 03:11:30 »
Post finasteride syndrome oluşabilmesi için üç temel vardır ;
Ergenlik çağında kullanımı,(cinselliğin oluşmaması)
Yaşlılıkta uzun süre kullanımı (recovery çok zor)
Yada vücutta meyilli ise finasteridle körüklenen bir beyin yada cinsel bir hasar ki kalıcı olabilme potansiyelleri vardır ama altını çizerek söylüyorum vücutta meyilli ise

Adeta şey gibi düşünün minoxidil ile körüklenen bir kalp ritmi bozukluğu hastalığı , kişinin kendisinin var olan kalp sorunlaru yüzünden

Gibisinden
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

deniz bertan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 23 Kasım 2025, 12:56:17 »
tamam bizim icin kalıcılık rıskı tasıyor mu tasımıyor mu bu risk binde bir de olsa her ne kadar da olsa bunun onemı yok onemli olan böylee bir risk var mı olduguna gore maalsef kımseye oneremeyız kendım de kullanamam cunku rısk ıhtımalı kucuk olsa da rıskın boyutu çok büyük sac kazanacagım derken erkeklık gıdıyor. bu yolda yürürken kafamıza klima dusmesı gıbı bı sey degıl klime duser ölmezsin ama bu baska bı sey yasarken ölürsün sacsız olmak daha iyi erkeklık gıdecegınwe

Kuzgun

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #55 : 28 Kasım 2025, 07:20:30 »
aaaah nicky kardeş ah seni o kadar iyi anlıyorum ki.Bu forumda bas bas bağırdım resmen hayatımı kaydırdı bu ilaç diye benimle o kadar alay edildi öyle linçlendim ki .
yok bir yaşayan benmişim yok ben aktarcıymışım vs vs
sen 4 yıl kullanmışsın ben sadece 5 hafta kullandım ve 19 YAŞIMDA. 4-5 yıl falan neler çektim bir ben bir allah bilir sanah ereksiyonları gece boşalmaları tarihe karışmıştı.Depresyon hat safhadaydı intihar etmek istiyordum bu süreçte askeri öğrenciydim ve okulu bıraktım belkide finasterid yüzünden kim bilir çünkü psikolojim gerçekten iyi değildi
Birden 14 kg aldım.saç dökülmem dehşet agresifleşti.tek tek yazmak istemiyorum ama yan etkilerin %95 ini yaşadım.Tek pozitif yanı jinekomasti yaşamadım.
11 yıllık kickboks sporcusuydum.Her antremana üşenmeden koşarak giden ben,koltuktan kalkıp kumandayı almaya üşenen bir adam oldum.enerjim 0 landı.
Ama bu süreçte halimden anlayan bir doktor buldum ve bana mesterolon tedavisine başladı.Gerçekten çok iyi geldi .Tabiki hiçbirşey eskisi gibi değil ve maalesef olmayacak fakat en azından bazı şeyler düzeldi
Nicky senin halinden emin ol bu forumda benim kadar anlayan biri yoktur.Üroloji uzmanından s*ktiri yemediğim mi kalmadı burdaki aptal finasteridin son muhafılzarından nasihat yemediğim mi kalmadı... Bir sürü şey yaşadım.Bana ulaş. Sana bu süreçte bir nebze de olsa nasıl etkileri azalttığımı teker teker anlatayım.
Hayatım resmen finasterid öncesi ve sonrası olmak üzere 2 ye ayrılıyor.Gerçekten korkunç bir durum.Yaşı benim gibi genç olan arkadaşlar,gerekirse kfanız yere düşsün ama bu ilacı sakın ama sakın kullanmayın.

deniz bertan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 28 Kasım 2025, 10:44:16 »
ya bu forumda zaten amac ılacı kullananın yan etkıyı bıze soylemesı bu baskasında olur mu olmaz mı bunu kımse bılemez sımdı bu arkadasımızda durduk yere nıye yalan yanlıs soylesın fınasterıd hakkında zaten ulkemızde satılmayan bı ılac pazarı yok bı seyı yok ne amacı olacak da arkadasımız boyle bı uydurma yapacka herkes sagolsun yan etkısını raporluyor bende de mınoxdıl ılk surmemde sarı sarı kabuklar olusturuyor mesela bu bılgı de bırının ısıne yarar okudugunda sımdı cıkıpta yok olusturmuyor mınox kral ılac dıye haykırmanın anlamı yok

süprem

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #57 : 28 Kasım 2025, 23:52:03 »
aaaah nicky kardeş ah seni o kadar iyi anlıyorum ki.Bu forumda bas bas bağırdım resmen hayatımı kaydırdı bu ilaç diye benimle o kadar alay edildi öyle linçlendim ki .
yok bir yaşayan benmişim yok ben aktarcıymışım vs vs
sen 4 yıl kullanmışsın ben sadece 5 hafta kullandım ve 19 YAŞIMDA. 4-5 yıl falan neler çektim bir ben bir allah bilir sanah ereksiyonları gece boşalmaları tarihe karışmıştı.Depresyon hat safhadaydı intihar etmek istiyordum bu süreçte askeri öğrenciydim ve okulu bıraktım belkide finasterid yüzünden kim bilir çünkü psikolojim gerçekten iyi değildi
Birden 14 kg aldım.saç dökülmem dehşet agresifleşti.tek tek yazmak istemiyorum ama yan etkilerin %95 ini yaşadım.Tek pozitif yanı jinekomasti yaşamadım.
11 yıllık kickboks sporcusuydum.Her antremana üşenmeden koşarak giden ben,koltuktan kalkıp kumandayı almaya üşenen bir adam oldum.enerjim 0 landı.
Ama bu süreçte halimden anlayan bir doktor buldum ve bana mesterolon tedavisine başladı.Gerçekten çok iyi geldi .Tabiki hiçbirşey eskisi gibi değil ve maalesef olmayacak fakat en azından bazı şeyler düzeldi
Nicky senin halinden emin ol bu forumda benim kadar anlayan biri yoktur.Üroloji uzmanından s*ktiri yemediğim mi kalmadı burdaki aptal finasteridin son muhafılzarından nasihat yemediğim mi kalmadı... Bir sürü şey yaşadım.Bana ulaş. Sana bu süreçte bir nebze de olsa nasıl etkileri azalttığımı teker teker anlatayım.
Hayatım resmen finasterid öncesi ve sonrası olmak üzere 2 ye ayrılıyor.Gerçekten korkunç bir durum.Yaşı benim gibi genç olan arkadaşlar,gerekirse kfanız yere düşsün ama bu ilacı sakın ama sakın kullanmayın.
Kardeşim okul olayın üzücü olmuş gerçekten kimse senin o stresli geçen yıllarını telafi edemez bende ilaca başlamayı düşünüyorum zaten hassas bünyem var sorun şuki bunu test edecek mekanizma yok atıyorum ilacı bırakınca herkesin hormonları eskiye dönüyor ama reseptörler artık dht ye duyarsızlaşıyor bu kimisinde geçiyor kimisinde uzun zaman alıyor keşke direk topikal deneseydin bu arada sigara veya alkol varmıydı
  • Ekim Merkezi ismi medeks saç ekim merkezi
MEDEKS HAİR saç ekim merkezi

Fjorn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 29 Kasım 2025, 00:41:43 »
Bünye zaten hassassa başlamanı önermem

Facebook Twitter Instagram