Gönderen Konu: Minoksil başlamalı mıyım yardım  (Okunma sayısı 679 defa)

Sayokan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Minoksil başlamalı mıyım yardım
« Yanıtla #15 : 09 Mayıs 2025, 22:39:41 »
Asuman hanıma saç ektireceğim iki ay sonraya tarih aldık ancak bu süreçte xpecia ve donör bölgeye minoxil kullanmamı istedi. Bir ay oldu donöre minoxil kullanalı ama ilk bir iki ay saçın zayıf olanlarını döktüğü biliniyor. Bende de şu an dökülmeler devam ediyor. Bu benim donör bölgemi seyreltmez mi ayrıca greft alımını dökülmelerden kaynaklı zorlaştırmaz mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

ensklm

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 09 Mayıs 2025, 22:41:39 »
Asuman hanıma saç ektireceğim iki ay sonraya tarih aldık ancak bu süreçte xpecia ve donör bölgeye minoxil kullanmamı istedi. Bir ay oldu donöre minoxil kullanalı ama ilk bir iki ay saçın zayıf olanlarını döktüğü biliniyor. Bende de şu an dökülmeler devam ediyor. Bu benim donör bölgemi seyreltmez mi ayrıca greft alımını dökülmelerden kaynaklı zorlaştırmaz mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Saçekim merkezi bu konunun uzmanı.Öyle demişlerse vardır bildikleri.
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Proscar 1/5

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2025, 04:39:17 »
Donör alana minox mu? :D Donör bölge DHT’ye dirençli, zaten kan akışı yüksek ve sağlıklı saç köklerine sahip bir alan. Minoxidil bu bölgede gereksiz olduğu gibi, kullanımı saç döngüsünü bozup geçici dökülmelere yol açabilir. Sağlam saçı riske atmanın hiç mantığı yok.
Bu ekim merkezine olan ısrarı da açıkçası anlamıyorum. Ben de forumda adını sık gördüğüm için o uçuk fiyatı göze alıp ektirmeyi düşünmüştüm, ama son anda vazgeçip başka bir yeri tercih ettim. Zamanla forumdaki şikayetleri ve önerdikleri şeyleri gördükçe, iyi ki uzak durmuşum dedim.

Facebook Twitter Instagram