Merhaba,
Saç ekimi sürecimin176. günündeyim. Güncel fotoğrafları paylaşıyorum. Fotoğrafları evde gün ışığında çektim. Ne çok loş ne de çok aydınlık bir ortam. Yanları yeni kısalttım. Donör bölgeyi de daha rahat görebilirsiniz. Saç çıkışlarından, ön çizgi tasarımından ve doğallık konusunda aşırı memnunum sonuçlardan. Çevremde konuya çok hakim olmayanlar artık ekim olduğunu söylemeden anlamıyor. Şu anda görüntü olarak tek rahatsız eden şey tepe bölgesinin boş olması, orası için de 2. ekimi yaptırmak için sabırsızlanıyorum. 1 yılı tamamladıktan sonra yaptırmayı düşünüyorum. Finasterid vs türevlerini hiç kullanmadım ekim sürecinden sonra. Sadece 3 kez klinikte prp işlemi yaptırdım. Onun dışında takviye olarak Solgarın biotin, çinko içerikli tableti ve d vitaminini kullanıyorum. Şampuan olarak klinikten aldığım şampuana devam ediyorum. Ekimden önce ve sonra sigara alkol kullanmadım, mevcutta da kullanmıyorum. Aktif olarak da spor yapıyorum. Sonuçlarda bu yaşam biçiminin etkili oldugunu düşünüyorum. Genel olarak süreçten gayet memnunum.