Gönderen Konu: Dr.Hakan Klinik 5100 greft saç ekimi 25.12.2025  (Okunma sayısı 87 defa)

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
Dr.Hakan Klinik 5100 greft saç ekimi 25.12.2025
« : 26 Aralık 2025, 19:32:04 »
Merhabalar ilk saç ekimim üzerinden 5 yıl geçti.Yaşım 23 iken Mersin'de Murat Mantı kliniğinde Ekim yaptırmıştım merak edenler ilk konumdan inceleyebilirler.O zaman ön bölgeye Ekim yapılmıştı orta ve arka kısımlar dökülmemişti açıkçası beni bir 5 sene idare etti.Ama artık arka kısımlarda dökülmeye başlayınca daha da kötü bir görüntü oluşmaya başladı önde saç var ortada yok bı garip geldi bana.Calistigim iş yerinde bir arkadasim ekim yaptırdı.Onun ekimini beğendim ve yaptırdığı klinikle bir ön görüşme gerçekleştirdim WhatsApp üzerinden Dr.Hakan beyin asistanı Koray beyle.İlk ekimimde donör bölgeme çok zarar verilmiş ve homojen bir alım yapılmamıştı.Ve açık olan kısmı da göz önüne aldığımızda tepe kısmını boş bırakmak istediler.Daha sık ve sağlıklı bir sonuç olması için.Ben de ikinci ekimim olacağını o yüzden saç derimin gözüktüğü her alanı kapatmak istediğimi belirttim.Onlarda kliniğe geldiğinizde yüz yüze tekrar değerlendiririz dediler.Neyse işlem günü kliniğe gittim eşimle beraber İstanbul'a.Bursadan iki saate vardık kendi tasitimizla.Hakan hocayla ilk kez orada tanıştım ve görüştüm.Kendi kliniği değildi yalnız arkadaşının kliniğinde işlem gerçekleştirildi.Kendi kliniğinin tadilatta olduğunu söylediler.Her neyse Hakan hoca gerekli incelemelerinden sonra tepeye ekmeme konusunda ısrar etti.Tepe boş kalsın onun dışındaki kısımlara sık ve güzel bir ekim yapalım dedi.Ben de artık donör alanımin kalmayacağını son ekimim olacağını o yüzden tüm bölgeyi kapatmak istediğimi niteledim.O da seyrek bir ekim olacağını greftimin bu kadar alana yetmeyeceğini söyledi.Ben de olabilecek maksimum sayıda ne kadar greft alabilirseniz alın dedim.Sakaldan da 600 tane alıp tepene ekleriz o zaman dedi.Daha sonra saç tıraşı oldum.Fotograflarim çekildi.Hakan bey eski donör alanını görünce içi kıyıldı.Seni mahvetmisler böyle alım mi yapılır dedi.Hakliydi.Kisa hiçbir şekilde kestiremiyordum saçımı çok kötü bir görüntü oluyordu.Neyse alım yapıldı.Hakan hoca geldi 5100 greft çıktığını bunun 4100 ünün ön bölgeye kalan 1000 greftin de tepe kısmına ekilecegini söyledi.Tamam dedim.Ön cizgimden memnun olduğumu söyledim.O da Kanal acmayalim o zaman dedi.On çizgi cizmedik sadece araları dolduralım dedi eski Ekim bölgesinin.İşlem yaklaşık 10 saat sürdü.Tecrübeli olmama rağmen yordu baya işlem.Ektirenler bilirler ancak o acı ve hareketsiz kalmaktan oluşan ağrıyı.Saat 20 civarlarında işlemi bitti.Baya uğraştıklarını hissettim bu arada çalışan arkadaşların.Kübra Elif Gizem ve Berna hanıma çok teşekkürler tekrardan:). Şu anlık klinikten yana tek eleştirim Hakan bey bir görüşürüz geçmiş olsun simdiden bile demeden çıkmış klinikten.O hoş olmadı bence.En azından hastasıyla bir iki ilgilenmesi gerekirdi diye düşünüyorum belki de unutmuştur beni gerçi o daha kötü.Onun dışında genel olarak memnundum.Ücret konusuna gelecek olursak fiyat 100 bin + KDV idi.Eğer sürecimi saç ekimi forumunda paylaşırsam 5 bin TL indirim uygulayacaklarını söylediler.Ben de zaten foruma üye olduğumu ve zaten paylaşacağımı belirttim.Forum sayesinde 5 bin TL de yol parasını çıkartmış oldum.Ayni dönem Bursa'da bir klinikte 60 bin TL fiyat almıştım.Ortalama bir saç ekim kliniğinden 1.5-2 kat pahaali bir fiyatlandırması var.Ben bunu bilerek gittim bu fiyat farkının iyi bir sonuç satın almamı sağlayacağını umut ediyorum.Malum ilk ekimim de çok memnun kalmayınca bütçeyi ona göre belirledim son ekimim diye.Ayni gün Bursa'ya döndük eşimle biraz bitkin haldeydim ama kazasız belasız geldik.Yemek yiyip uyudum hemen.Bugun hiçbir işlem yapmadım ilaçlarımı aldım sadece.İlac olarak da 1 aydır proscar kullanıyorum günde 1 mg.Omur boyu da kullanmayı düşünüyorum etkisini görürsem.Yanina takviye ilaç öneriniz varsa alabilirim.simdlik bu kadar fotoğrafları aşağıya yükledim.Yorumlarinizi bekliyorum.

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr.Hakan Klinik 5100 greft saç ekimi 25.12.2025
« Yanıtla #1 : 26 Aralık 2025, 19:33:46 »
Fotoğraf devam

Celal200048

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 26 Aralık 2025, 19:43:01 »
Hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsın
  • Ekim Tarihi: 06.09.2025
  • Ekim Merkezi ismi Muğla Büşra can hair transplant
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Biotin

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 26 Aralık 2025, 20:05:36 »
Hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsın
Teşekkürler hocam 🙏 siz de aynı şekilde inşallah

ProfessorX

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Aralık 2025, 21:51:47 »
Ben de sizinle benzer durumdayım. Benzer açıklığım var, 2. Ekimim olacak ve Hakan clinicte ekim olacağım 2 ay sonra. Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız

Keldişçi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 26 Aralık 2025, 23:48:07 »
Ben de sizinle benzer durumdayım. Benzer açıklığım var, 2. Ekimim olacak ve Hakan clinicte ekim olacağım 2 ay sonra. Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız
Şimdiden hayırlı olsun diyelim hocam o zaman size de umarim umduğumuz gibi olur

Facebook Twitter Instagram