Gönderen Konu: 19 yaşında kel kaldım sizce ne yapmalıyım  (Okunma sayısı 913 defa)

Thatss

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
19 yaşında kel kaldım sizce ne yapmalıyım
« : 26 Nisan 2025, 21:34:24 »
Bana küçük yaşta erken ergenlik tanısı kondu her ne kadar tedavi görsemde 13 yaşının başlarında epifiz plağım kapandı ve boy uzamam durdu ardından saç dökülmesi başladı ilk olarak minoksidil kullandım sonrasında prp ve mezoterapi yaptırdım ardından ankarada eksozom yaptırdım en sonda geçen sene 6 ay boyunca hamid aydının özel kürünü yaptırdım bu tedavilerden sonuç alamadım geçen eylül ayında minoksidil ve dermaroller kullanıp xpecia içmeye başladım başlarda tüylenmeler olsada çıkan tüylerde döküldü ve saçım şu an bu hali aldı bazı ekim yapan doktorlarla görüştüm ekim için erken olduğunu 5-6 sene daha beklemem gerektiğini söylediler  ama benim donör bölgemde dökülüyor  bence ektirmek için tam zamanı çünkü dökülme ilk senelere nazaran baya azaldı psikolojik olarakta maddi olarakta çok yıprandık ailemle etkirip artık sürekli kafayı saça takıp gençliğimi bitirmek yerine hayatıma bakmak istiyorum sizce ne yapmalıyım siz bu yollardan geçmis abilerimin fikirleri benim için çok önemli

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 19 yaşında kel kaldım sizce ne yapmalıyım
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2025, 16:38:24 »
abilerim okuduktan sonra fikirlerinizi yazsanız cidden fikirlerinize ihtiyacım var yks den hemen sonra ektirmeyi düşünüyorum

Noone35

• Full Member
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2025, 18:41:55 »
Kardeşim elinden gelen her şeyi yapmışsın neredeyse bir tek finanstredi kalmış denemediğin ama onun içinde yaşın çok genç daha.bu yaşta sana bir doktorunda fin kullanmanı tavsiye edeceğini düşünmüyorum ama sen yinede bir görüş.ekim kısmına gelirsek minyatürleşmis saclarin var henüz dökülmeyen suan ekim yapsan 1 2 seneye onlar dökülür daha kötü bir görüntü çıkar ortaya emin ol.

Thatss

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Nisan 2025, 22:31:05 »
Abi daha önce kafama kullandığım iki spreydede finastried vardı bu spreyleri 1 sene kafama sıktım bide şimdi saç protez veya saç simülasyonu yaptırsam sence mantıklı olur mu saçın böyle olması cidden beni çok yıpratıyor
  • Yaşınız 19

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2025, 06:43:15 »
Kral, iyi bir ekim merkezi seçersen güzel bir sonuç alırsın. Çoğu şeyi denemişsin ama seni tatmin eden sonuç yok. Şu an var olan saçların dökülmeye devam edebilir evet, ama beklemek de sana bişey kazandırmicak gibi. Kararlıysan ekime, yaptır kurtul derim

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2025, 13:17:57 »
Donörde dökülüyorsa beklemenin mantığı yok ektir 3 sene 5 sene neyse artık saçının keyfini çıkarırsın. Bekletirsen ve donör dökülmeye devam eder de ekmeye donör bulamazsan son kurşunuda kaybedersin

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2025, 14:36:51 »
Saçsızlık dünyanın sonu değil..Çok rahatsızlık veriyorsa ektir en azından yirmili yaşları saçsız geçirmezsin..

Thatss

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2025, 03:32:57 »
Kral, iyi bir ekim merkezi seçersen güzel bir sonuç alırsın. Çoğu şeyi denemişsin ama seni tatmin eden sonuç yok. Şu an var olan saçların dökülmeye devam edebilir evet, ama beklemek de sana bişey kazandırmicak gibi. Kararlıysan ekime, yaptır kurtul derim
evet abi bende ekim için doktorlarla görüşüyorum forumdan da araştırıyorum inşallah yks den bi kaç gün sonra ektiricem su anda doktor olarak şahin çelik aklıma yatıyor
  • Yaşınız 19

Thatss

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2025, 03:45:47 »
Donörde dökülüyorsa beklemenin mantığı yok ektir 3 sene 5 sene neyse artık saçının keyfini çıkarırsın. Bekletirsen ve donör dökülmeye devam eder de ekmeye donör bulamazsan son kurşunuda kaybedersin
abi ben önceden çok özgüvenli biriydim sosyaldim sporcuydum kız çevrem genişti birini beğenirsem yolda, kafede, otobüste yanına gider tanışır konuşurdum kafamda kellikler oluştukca arkadaşlarım dalga geçmeye başladı lakap takmaya başladılar arkadaşlarımdan soğudum çoguyla arama mesafe koydum okula, etüte gittim hocalar saçımla espiriler yapmaya başladı dalga geçtiler açığa geçtim, yaşıtım kızlar abi demeye başladılar,  sadece benden çıkar güden kızlarla beraber olmaya başladım duygusal bir ilişki kuramadım, yolda yürürken biriyle konuşurken insanlar sürekli kafama bakıyor, göz teması kurmuyor artık bende durum böyle olunca eve kapandım dışarı çıkmıyor kimseyle görüşmüyorum artık tek isteğim normal birey gibi yaşayabilmek
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2025, 04:05:57 Gönderen: Thatss »
  • Yaşınız 19

Thatss

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Nisan 2025, 03:58:26 »
Saçsızlık dünyanın sonu değil..Çok rahatsızlık veriyorsa ektir en azından yirmili yaşları saçsız geçirmezsin..
evet abi ektiricem yks geçsin yoksa bu mesele bende intihara kadar gider ama takılmayacak gibi değil bundan 3 ay önce benimle yaşıt bir kızla buluştum kız saçlı fotoğraflarımı biliyordu geldi konuşurken sürekli kafama bakıyor en son kafama bakarken yine sen kanser misin dedi dondum kaldım eve gidincede kız iyi birisin ama sen çok büyük duruyorsun konuşmak istemiyorum dedi ve heryerden engelledi beni bundan 2 sene önce de sevmediğim sürekli tartıştığım bir kız benim saçımın tepesini çekip o zamanki sevgilimde dahil aynı okulda bulunduğum bir sürü kişiye snapten üstüne kel yazıp random atarak gönderdi bu tarz daha çok olay yaşadım artık bu sorunu çözmek istiyorum
  • Yaşınız 19

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2025, 10:31:40 »
Bu yeni nesil niye böyle ya ben anlam
Veremiyorum bizim gençlikte herkes herkesin kusurlarını eksiklerini dile getirmezdi düşman bile olsa mesele sadece kellik de değil bu arkadaşın çevresi de sorunu büyütmüş arkadaşım psikolojin düzelmesi için öncelikle kabullenmek lazım çevrendeki saçmaları da kendinle barışık olarak üstesinden gelirsin evet bu yaşlarda çok kötü bir şey genetik agresif dökülme yaşıyorsun bir de bizim lise zamanında saçı dökülen de görmezdik genc yaşta yeni nesil çabuk saç döküyor bir de sac dökülmesinin en riskli zamanında yaşıyorsun ekim ilaçlar tavsiye edilmiyor o sıkıntı dokulme devam ediyor ilac desen baskılamak bu yaşta cok riskli kimileri bu yaşlarda finas kullanan var yapma etme desek de kafayı takmış insanlar ekim acaba sonuç verecek mi nasıl bir sey ortaya çıkacak onu da bilmiyorum benim tavsiyem dokulme stabil hale geldiyse birkaç sene daha bekle bir sene finas kullan ondan sonra ekime git derim ben
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 29 Nisan 2025, 12:15:19 »
bu yaşta ve bu durumdayken saç ekimi yaptırman doğru olmaz .olanıda kaybedersin ve ekilenlerin açıklığını kapatması ihtimali çok çok düşük olur yani kendi saçlarını kaybedince sadece ekilenlerle baş başa kalman durumunu dahada ağırlaştırabilir .tedavi diyeceğim ama onunda bu yaşta riskleri var belki doktor kontrolünde bir şeyler yapılabilir antiandrojen kullanımı konusunda.

Thatss

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Nisan 2025, 16:09:35 »
Bu yeni nesil niye böyle ya ben anlam
Veremiyorum bizim gençlikte herkes herkesin kusurlarını eksiklerini dile getirmezdi düşman bile olsa mesele sadece kellik de değil bu arkadaşın çevresi de sorunu büyütmüş arkadaşım psikolojin düzelmesi için öncelikle kabullenmek lazım çevrendeki saçmaları da kendinle barışık olarak üstesinden gelirsin evet bu yaşlarda çok kötü bir şey genetik agresif dökülme yaşıyorsun bir de bizim lise zamanında saçı dökülen de görmezdik genc yaşta yeni nesil çabuk saç döküyor bir de sac dökülmesinin en riskli zamanında yaşıyorsun ekim ilaçlar tavsiye edilmiyor o sıkıntı dokulme devam ediyor ilac desen baskılamak bu yaşta cok riskli kimileri bu yaşlarda finas kullanan var yapma etme desek de kafayı takmış insanlar ekim acaba sonuç verecek mi nasıl bir sey ortaya çıkacak onu da bilmiyorum benim tavsiyem dokulme stabil hale geldiyse birkaç sene daha bekle bir sene finas kullan ondan sonra ekime git derim ben
aynen abi yaşıtlarımız böyle maalesef önceki senelerde bende takmıyordum ama insanların sürekli bir sorun varmış gibi konuyu saçıma getirmesi benimde kafama takmama sebep oldu bir iki sene beklemek yerine bu yaz ektirmeyi düşünüyordum araştırıyorum yine ektirip tutmamasını o kadar paranın çöp olmasını bende istemem
  • Yaşınız 19

Thatss

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Nisan 2025, 16:12:26 »
bu yaşta ve bu durumdayken saç ekimi yaptırman doğru olmaz .olanıda kaybedersin ve ekilenlerin açıklığını kapatması ihtimali çok çok düşük olur yani kendi saçlarını kaybedince sadece ekilenlerle baş başa kalman durumunu dahada ağırlaştırabilir .tedavi diyeceğim ama onunda bu yaşta riskleri var belki doktor kontrolünde bir şeyler yapılabilir antiandrojen kullanımı konusunda.
abi hormon ilaçlarını hiç oral kullanmadım hangi cildiye dermatoloji doktoruna gittiysem oral kullanma dedi ama kullanıp yan etkisini görmeyenlerde var bu konuda kafam çok karışık
  • Yaşınız 19

Thatss

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 29 Nisan 2025, 16:18:27 »
Bunlarda hormon değerlerim
  • Yaşınız 19

Facebook Twitter Instagram