Gönderen Konu: Ali Bulun Diyarbakır Pişmanlığı  (Okunma sayısı 3332 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ali Bulun Diyarbakır Pişmanlığı
« Yanıtla #30 : Bugün, 00:44:51 »
buraya konu açmıssın tamam şikayet etmissin haklısındırda inan hak veririm ama benim konumun içine neden kendi kafanın resimlerini atıp konumun içine sıçıyorsun . benim saçlarımda 10 üzerinden 10 oldu ne yapalım şimdi 100 kişiden 1 kişi kötü oldu diye boklayalımmı karalayalımmı
benimkide süper oldu benim konu linkinide atıyorum fotolarımıda atıyorum

Benim konu link
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=33663.135

dostum sen neden adamın şikayeti üzerine ekimini konuda paylaşıp ben iyi sonuç aldım diye merkezin borazanlığını yapıyorsun sanane ? adam sorun yaşadım diyor senin saç ekiminin sana göre iyi olması kimi bağlar ? böyle mi savunuluyor :)) komiksiniz gerçekten yav

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : Bugün, 15:23:01 »
Gerçekten çok komik ya, insanın aklıyla resmen dalga geçiyorlar :)
Adam “pişmanım” diye konu açmış, ama merkez aynı başlık altında sahte bir hesapla “ben süper sonuç aldım” diye yorum yaptırıyor!

Bu kadarına da pes gerçekten…
Bu merkeze saç ektirmeyi düşünen arkadaşlar, lütfen bu durumu dikkate alarak karar versin.
Yaptıkları şeyin dolandırıcılıktan farkı yok  acınası bir davranı
Benim başlığa dönmüş bura :Dd

Bakiilgin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : Bugün, 16:35:47 »
Ver vaadleri adamı mağdur et sonra burada fakeler ile aslında başarı oranı yuksekmıs mı dıyeceğiz zannediyor bunlar. Buradaki kimse sizin tavsiyenizi dikkate alıp kendi bedenine işlem yaptıracak kadar tecrübesiz değil. Saç ekim firmaları burada biz kelleri ( afedersiniz kel tabirim için ) saç gidince zeka ,algıda gidiyor zannedip bizleri avlayacaklarını düşünüyor olmalılar. Oysa bu forumda bizler hizmet almak isteyen açık hedefleriz , reklam bütçesi harcamadan kazanabileceğiniz müşterileriz. Yaptığınız güzel işleriniz sonuçlarınız, ile vaad değil güven ile yapılan işin arkasında olarak, teknoloji ve tecrübe ile sizi tercih etmek istiyoruz bunu bilin.
  • Yaşınız 47

Facebook Twitter Instagram