Gönderen Konu: Ali Bulun Diyarbakır  (Okunma sayısı 213 defa)

Mümin

• Yeni üye
  • *
Ali Bulun Diyarbakır
« : 17 Nisan 2025, 18:35:21 »
Selamlar İstanbuldan Diyarbakır sürecimi sizler ile paylaşacağım.20 Şubat ta ekimi gerçekleştirdim.İstanbuldan Diyrbakıra gitme sebebim merkezin Ekimlerin doğal olmasıydı.20 Şubat sabah 10 da ekime başladım Ekim sürecinden hiç memnun değilim gerek planlama olsun gerek ekim süreci rahatsız ediciydi kal açımına Eli bulun yaptı kanallar istediğim gibi oldu Ekim sürecini kendi ekibi yaptı ilk günden bu zamana kadar olan fotoları ve sonra ki süreci paylaşacağım yorumlarsanız sevinirim

Mümin

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ali Bulun Diyarbakır
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2025, 18:39:03 »
Ekimde söylenilen 2.800 Grafter ekildi Ekim ağrısız geçti 2.gün yıkamayı kendi ekibinden arkadaş yaptı salgın olacak ki saçı Işk önce sıcak kaynar su ile ıslattı sonrasında özür dileriz filan ama inşallah bir sorun.2.günün sonunda İstanbul’a ger döndüm 10.gün de kabukları kendim döktüm

Mümin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2025, 18:42:38 »
60.gün Şok dökülme bitti sayılır ufak ufak çıkılar götürüyorum.Ekim alınan bölgeden pek memnun değilim zira ekilen greft sayısına göre bu kadar açıklık olmasını normal olmadığını düşünüyorum kullandıklarım

Biotin 5.000 güne eşli
Xpicia günde iki
Biber ye ve bitki yağı karışımını arada masaj ile sürüyorum gün içerisinde boş kaldıkça kafaya masaj yapıyorum

Mümin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2025, 18:43:32 »
60.gün yakın çekim

Ahmet196316

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2025, 18:44:26 »
Hayırlı olsun ali hocayı herkez bilmez ama bana. Göre çok başarılı güzel sonuç alırsınız sabır işi saç ekimi ektirdim biti olmuyor şok dökülme insanın canını sıkıyor 3 ay sabır sonrası güzel günler İnsallah

Mümin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2025, 18:47:03 »
Teşekkür ederim evet herkesin bildiği bir yer değil ama ben ilgi den de Ekim sürecinden de memnun değilim tek memnun olduğum şey kanaş açımı ve saçların yönü

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2025, 01:33:02 »
Memnun olmadığınız durum nedir ?
Global Moderator

Mümin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 18 Nisan 2025, 09:19:57 »
1.cisi planlama yapılmadan alım yapılıp Ekim yapıldı
2.Ali bulun alım yapıldıktan sonra gelip sadece kanal alımına katıldı sonra ki süreçte hiç yoktu
3.aynı anda 2 Ekim yapmaya çalışıldı bu sebeble sürekli acelecilik vardı
4.prefesyonellik sıfır Ekim odası yol geçen hanıgibi girip çıkanın hatti hesabı yoktu
5.ekim sonrası ilgi çok kötü bazı sorularıma açıklama beklerken sadece evet hayır demekle yetindiler.
Bunlar memnun olmadığım tarafıydı memnun olduğum kısımlar
1.ön çizgi
2.kanal açımı ve saç yönü

Facebook Twitter Instagram