Gönderen Konu: Ali Bulun Diyarbakır Pişmanlığı  (Okunma sayısı 603 defa)

H.K.

• Yeni üye
  • *
Ali Bulun Diyarbakır Pişmanlığı
« : 06 Mayıs 2025, 20:12:19 »
03.12.2023 tarihinde maalesef Diyarbakır da bulunan Ali Bulun da saç ektirdim.Aradan 17 ay geçmesine rağmen eski halimden bi farkı olmadı.Boş yere 9 saatlik bir operasyona maruz kaldım. Benim için pişmanlık olan bu saç ekimi gidecek arkadaşlara örnek olsun.Emin olun daha iyi daha sık daha doğal yapacak yerler vardır. Kısaca benim için Ali Bulunda saç ekimi pişmanlıktır.

Violator

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ali Bulun Diyarbakır Pişmanlığı
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2025, 11:03:57 »
Ekim öncesi kan tahlili yapıldı mı? TSH (hashimato), b12, magnezyum, demir , çinko bu tahlillerin sonuçları nedir? Klinik ekim öncesi randevu sırasında saçlarınıza bakıp başarı oranı hakkında bilgi verdi mi? Saçlarınız ince telli ekim sonrası 5000 mg biotin ve 4/1 procsar kullandınız mı? Ekim sonrası prp yaptırdınız mı?
  • Yaşınız 36

H.K.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2025, 11:30:14 »
PRP hariç dediğiniz her şey yapıldı.Hatta klinik tarafından sabahları sarımsak ye tavsiyesine dahi uydum.Klinik ince tel olduğunu ekimden yaklaşık10 ay sonra attığım fotoğrafta anlamış olmalı ki ince tel için iyi bir sonuç dedi.Tabi onlara göre iyi.Baştan herhangi bir şekilde ince tel için birşey söylenmedi.

Selkartal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2025, 17:42:52 »
İyi sonuç olduğunu düşünüyorlarsa devamlı instagramdan saçları yıkarken paylaşım yapıyırlar ya sizinkini de yıkayıp instagrama koymalarını teklif edin  geçmiş olsun

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2025, 19:04:11 »
03.12.2023 tarihinde maalesef Diyarbakır da bulunan Ali Bulun da saç ektirdim.Aradan 17 ay geçmesine rağmen eski halimden bi farkı olmadı.Boş yere 9 saatlik bir operasyona maruz kaldım. Benim için pişmanlık olan bu saç ekimi gidecek arkadaşlara örnek olsun.Emin olun daha iyi daha sık daha doğal yapacak yerler vardır. Kısaca benim için Ali Bulunda saç ekimi pişmanlıktır.
geçmiş olsun abi keşke biraz daha iyi merkezlere gitseydin ama sağlık olsun moralini bozma bir dahaki ekim için iyi bir araştırma yaparsın

H.K.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2025, 19:32:54 »
İyi sonuç olduğunu düşünüyorlarsa devamlı instagramdan saçları yıkarken paylaşım yapıyırlar ya sizinkini de yıkayıp instagrama koymalarını teklif edin  geçmiş olsun
O kadar cesaretli olduklarını düşünmüyorum.Teşekkür ederim.

H.K.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2025, 19:34:35 »
geçmiş olsun abi keşke biraz daha iyi merkezlere gitseydin ama sağlık olsun moralini bozma bir dahaki ekim için iyi bir araştırma yaparsın
Tekrar ekim yapmaya ne heves bıraktılar ne saç.Teşekkür ederim.

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2025, 19:42:40 »
Tekrar ekim yapmaya ne heves bıraktılar ne saç.Teşekkür ederim.
bozma abi moralini bu piyasa böyle it çakal piyasası bende 19 yaşındayım istanbul ankara izmir kayseri şehir şehir dolasıp tedavi yaptırdım babamın yüz bin liraları gitti bunlar parayı alırlar sonra işlemin sonucu fln umurlarında olmaz donör bölgen iyiyse bir kaç sene sonrasına iyi bir planlamayla a kalite yerlerle iyi sonuçlar alabilirsin

H.K.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2025, 21:46:38 »
bozma abi moralini bu piyasa böyle it çakal piyasası bende 19 yaşındayım istanbul ankara izmir kayseri şehir şehir dolasıp tedavi yaptırdım babamın yüz bin liraları gitti bunlar parayı alırlar sonra işlemin sonucu fln umurlarında olmaz donör bölgen iyiyse bir kaç sene sonrasına iyi bir planlamayla a kalite yerlerle iyi sonuçlar alabilirsin
Maalesef piyasa öyleymiş kardeşim.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın,haram para yedirmesin.

Soulfly

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2025, 22:22:47 »
Ne oldu Asmed in kullandıpı keep i kullanıyorum aynı kalitede ekim yapıyorum diyorlardı :)) demek ki bu işler öyle olmuyormuş.

thatkerem3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Mayıs 2025, 23:03:06 »
Maalesef piyasa öyleymiş kardeşim.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın,haram para yedirmesin.
binlerce kişiyle saçı olacak umuduyla ceplerini sömürüyolar devletin birşeyler yapması lazım bu sektöre el atması lazım

spokesperson

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Mayıs 2025, 23:35:47 »
Valla hocam akıllı adam forumdan araştırmadan saç ektirmez bu forum ne kadar büyürse o kadar az insan madur olur

H.K.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 09 Mayıs 2025, 19:02:26 »
Ne oldu Asmed in kullandıpı keep i kullanıyorum aynı kalitede ekim yapıyorum diyorlardı :)) demek ki bu işler öyle olmuyormuş.
Standart laf oyunları maalesef  deneyerek öğrenmiş oldum.

H.K.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 09 Mayıs 2025, 19:03:52 »
binlerce kişiyle saçı olacak umuduyla ceplerini sömürüyolar devletin birşeyler yapması lazım bu sektöre el atması lazım
İnşallah olur en azından başkaları yanmasın.

H.K.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 09 Mayıs 2025, 19:06:28 »
Valla hocam akıllı adam forumdan araştırmadan saç ektirmez bu forum ne kadar büyürse o kadar az insan madur olur
Araştırdım sandım hocam da maalesef iyi araştıramamışım.Yazıyı yazmamın  en büyük sebebi başkaları benim düştüğüm duruma düşmesin diye.

Facebook Twitter Instagram