Gönderen Konu: SERKAN AYGIN SAÇ EKİMİ (5670 GREFT) DHI YAŞ 24  (Okunma sayısı 7907 defa)

MarcineV

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SERKAN AYGIN SAÇ EKİMİ (5670 GREFT) DHI YAŞ 24
« Yanıtla #61 : 13 Ekim 2025, 09:43:23 »
Yorumlar için teşekkürler, klinik ilerdeki 6 ay ile saçın hacim kazanma dönemine gireceğini iletti. 12. aydaki sonuç nasıl olacak merak ediyorum. Gündelik biotin-multivitamin hapı, kliniğin serumu ve şampuanı ile devam ediyorum.
MD plus bio food supplement(5000mg biotin+saw palmetto,çinko demir,
MD plus bio şampuan
Md plus bio serum
Coledan-D3
B12 iğnesi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 14 Ekim 2025, 14:52:50 »
6 ay için saç gelişimin çok güzel duruyor 12 aya kadar da gelişim devam edecektir
saç çizgisi böyle bir açıklık ve ve geniş alın için profösyonelce tasarlanmış... 
Global Moderator

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 14 Ekim 2025, 21:08:15 »
Ekimi ibrahim koç mu yaptı
İbrahim koç unda ayrıldığı doğrumu

MarcineV

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 18 Ekim 2025, 10:37:05 »
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ekimi ibrahim bey ve ekibi yaptı fakat klinikten ayrıldığına dair bir bilgim yok
MD plus bio şampuan
Md plus bio serum
Coledan-D3
B12 iğnesi

auto

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #65 : 10 Şubat 2026, 23:51:10 »
hocam son durum nasıl

MarcineV

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 22 Mart 2026, 18:35:18 »
Selamlar herkese,

20 gün sonra 1 yıl dolmuş olacak uzun süre güncelleme yapamamıştım herkese iyi günler diliyorum
MD plus bio şampuan
Md plus bio serum
Coledan-D3
B12 iğnesi

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 22 Mart 2026, 18:43:54 »
Hayırlı olsun. Güzel olmuş ekim. Medikal takviye de almadığınız için ekstra dikkatimi çekiyor bu ekim. Paylaşımlarınızı hep devam ettirirsiniz inşallah.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 22 Mart 2026, 19:38:00 »
maşallah gerçekten çok güzel duruyor

saçı kullanan biri olarak süreçle ilgili düşüncelerini biraz daha detaylı paylaşabilir misin memnuniyet oranın nedir özellikle ekim öncesi ve sonrası süreçte neler yaşadın iyileşme süreci nasıldı beklentini karşıladı mı

aynı zamanda saçın şu anki yoğunluğu doğallığı ve günlük kullanım açısından seni ne kadar tatmin ediyor bunlardan da bahsedersen çok faydalı olur
Global Moderator

MarcineV

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 23 Mart 2026, 12:54:11 »
maşallah gerçekten çok güzel duruyor

saçı kullanan biri olarak süreçle ilgili düşüncelerini biraz daha detaylı paylaşabilir misin memnuniyet oranın nedir özellikle ekim öncesi ve sonrası süreçte neler yaşadın iyileşme süreci nasıldı beklentini karşıladı mı

aynı zamanda saçın şu anki yoğunluğu doğallığı ve günlük kullanım açısından seni ne kadar tatmin ediyor bunlardan da bahsedersen çok faydalı olur

Yorum yapan herkese teşekkürler.

Ekim öncesi klinikle görüştüm bayağı içime sinmişti, çizgi ve plan da yapıldıktan sonra ekim sürecine girmiş oldum. Açıkçası ekim yaptırmaya çekinen varsa hiç çekinmemeli. Bugün saçtan memnun olmama rağmen bir ekim daha yaptırtabilirim bu iş her türlü yaptırılması gereken bir iş. Operasyon yaklaşık 10 saat sürdü biraz hissettim biraz hissetmedim ama çekilebilecek bir acı vardı. Ekim sonrasında da ilk 15-20 gün günlük yıkaması dikkat etme gibi konular da bir şekilde atlatılıyor gözde büyütülecek bir durum yok.

Ekim sonrasında kliniğin sattığı 3 aylık seti kullanmaya devam ettim bittikçe aldım. Yaklaşık 10 kutu multi vitamin içtim ve içmeye devam ediyorum. Onun dışında bu paketin içerisinde günlük kullanılması gereken serum ve şampuan da var. Günde 2 tablet ve günde 2 defa olacak üzere serumu kullanmaya devam ettim. Ekimin yanlış hatırlamıyorsam 3. ayı gibi yine klinikte mezoterapiye başladım. Yaklaşık 8 seans mezoterapi oldum ve bundan sonraki süreçte de aylık şekilde yaptırmaya devam edeceğim. Tabii hem ekim masrafı hem kullanılan ilaçlar, mezoterapi masrafı derken açıkçası ekim işi biraz pahalıya patladı diyebilirim fakat benim hayatımdaki etkisi çok daha olumlu oldu. Fin-minoxidil her ne kadar klinik sürekli önerse de kullanmadım, kullanmayacağım. Belki kullansam çok daha farklı olurdu ama gereği yok.

Onun dışında saçın asıl görünümü 8. ay ile olmaya başladı diyebilirim. Ondan öncesinde çim adam görünümü hakimdi. Şu anki haliyle konuyu bilmeyenler açıkçası saç ekimi olduğunu çok anlamıyorlar.

Klinikteki doktorumla görüştüğümde aylık mezoterapinin tam olarak yerini tutmasa da fin+minoxidile yakın etki gösterebileceğini söylemişti. Ondan dolayı mezoterapi(2-3 dk içerisinde vitamin ve büyüme hormonunu kafa derinizden iğneler ile enjekte ediyolar) ile devam edeceğim. Belki eksozom tedavisine de başlayabilirim emin değilim. Bundan sonraki süreçte olan saçı korumak amaçlı bakıma devam edeceğim.

Ek olarak sigara ve alkol kullanan birisi değilim. Beslenmeme dikkat ediyorum ve düzenli olarak spor yapıyorum. 2026'nın başında d3k2-omega3-magnezyum gibi vitaminler de kullanamaya başladım. Ne kadar etkisi oldu, emin olmamakla birlikte paylaşmak isterim.

Saçın doğallığı-yoğunluğu açısından memnunum ilk fotoğraflarım da burda mevcut farkı ben de görebiliyorum. Genel olarak hem klinikten hem süreçten memnunum. Buna rağmen bir gün yoğunluğu daha çok arttırmak için bile tekrar saç ektirebilirim.
MD plus bio şampuan
Md plus bio serum
Coledan-D3
B12 iğnesi

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 23 Mart 2026, 13:13:08 »
Bu yolda bir çok başarısız örnek (DHT bloklamadan genç yaşta ekim) görmüş biri olarak maceranızda başarılar dilerim. Klinikler finasteride'i aslında kendi çıkarlarına ters düşmesine rağmen öneriyor. Adam dökülmesi durursa sana tekrar gelmez aslında.
Olası seneryoları zaten araştırmışsındır daha da bilgilendirmeye gerek yok.

Facebook Twitter Instagram