Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası orta alan ve vertex açıklığı için sıklık ekimi yapmalı mıyım ?  (Okunma sayısı 411 defa)

dirk_kuyt_1907

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet abilerim kardeşlerim bugün saç ekimimin 258. günündeyim ve durumumu önceki konuma fotoğraf atarak belirttim sizlere fikir oluşturması için buraya da atayım.
Saçlarımı geçen yıl Eylül ayının 9 unda ektirdim. Saçların durumu tekrar şekillendikçe bazı şeyler gözüme çarpmaya başladı bunlar;
1. Halen Ön bölgede, Orta alan ve vertexte seyreklik
2. güneş altında kafa derisinin parlaması
Sözün özü bu yılın ekim ayında Ankara'da ki Şahin Çelik beyefendi ile görüşecek ve ekim yaptırmak isteyeceğim fakat sizden de fikir almak istedim. Sizce ekim yapılırsa var olan saçlara ve ekilen saçlara zarar verilir mi ve aşşağıya fotoğrafını atacağım parlama yok olabilir mi
Şu anda Saç için 1/4 finasterid ve Nutraxin keratin formula kullanıyorum. Minoxile 2. saç ekimi sonrası sadece geceleri olmak üzere 2026 yılı başında başlayacağım
Fotoğraf Sırasına göre tarihler
1. 25 Şubat: 169. gün
2. 10 Nisan 213. gün
3. 14 Nisan 217. gün
4. 20 Mayıs: 253. gün
5. 22 Mayıs: 255. gün

dirk_kuyt_1907

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yok mu fikir verecek yardımsever biri acaba dostlar

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
donörü çekip paylaş.yorum gelir.

dirk_kuyt_1907

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler yorumun için hocam dediğim gibi bir ekim yapmıştım bu 2. ekim olacak. Şunu da belirteyim. Saçlarım çok ince ve cansız acaba minoxile mi başlasaydım

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
dönörün yanında biraz da sakal takviyesi gerekebilir.

minoxil kullanmayı doğru bulmuyorum.

konuş bakalım şahin hocayla ne diyecek.

hasandaglarca

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2. ekim şart zaten hocam

dirk_kuyt_1907

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2. ekim şart zaten hocam
Yorumun için teşekkürler. Yaklaşık 9 aydır finasterid kullanıyorum ve aklıma şu takılıyor: Yeni ekimde var olan ve ekilen saçlara zarar verilir mi ?

dirk_kuyt_1907

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
dönörün yanında biraz da sakal takviyesi gerekebilir.

minoxil kullanmayı doğru bulmuyorum.

konuş bakalım şahin hocayla ne diyecek.
Hocam teşekkür ederim yorumun için. Aşağı yukarı kaç greft gider acaba yukarısı için

dirk_kuyt_1907

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

dirk_kuyt_1907

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
30 k üye olan bir forumuz tekrar UP

dirk_kuyt_1907

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Kerimm34

• Hero Member
donör çok zayıflamış ekim ise epey başarısız olmuş .yaş kaç acaba? fin ve minox takviyesi olmadan bence ikinci bir ekim yaptırma hocam yoksa gene başarısız bir sonuç alman oldukça olası bana göre.

dirk_kuyt_1907

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
donör çok zayıflamış ekim ise epey başarısız olmuş .yaş kaç acaba? fin ve minox takviyesi olmadan bence ikinci bir ekim yaptırma hocam yoksa gene başarısız bir sonuç alman oldukça olası bana göre.
yorumun için teşekkürler. yaş daha 25 hocam ve 9 aydır fin kullanıyorum sakal takviyesiyle bile birşeyler yapılamaz mı sizce ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
şu an kafanda olan saçları güçlendirmelisin önce sonra saç ekimi düşünmelisin ilk ekim kötğ yön ve kötü ön çizgi ile maffetmişler üzüldüm
keşke daha iyi bir merkez seçim bunlarla uğraşmasaydın

kötü seçim hem saçlarınızı maffeder hemde düzeltmek için senelerinizi alır

donör yıpratılmış ama bir ekim daha çıkar
Global Moderator

dirk_kuyt_1907

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
şu an kafanda olan saçları güçlendirmelisin önce sonra saç ekimi düşünmelisin ilk ekim kötğ yön ve kötü ön çizgi ile maffetmişler üzüldüm
keşke daha iyi bir merkez seçim bunlarla uğraşmasaydın

kötü seçim hem saçlarınızı maffeder hemde düzeltmek için senelerinizi alır

donör yıpratılmış ama bir ekim daha çıkar
saygılar sevgiler hintell hocam teşekkürler yorumun için minoxile yarı doz olarak sadece geceleri 5er fıs başlasam olan saç tellerini kalınlaştırmak amacındayım ama sen ne dersin halihazırda 9 aydır fin kullanıyorum

Facebook Twitter Instagram