ben bunları çok kez izledim redditler chatgptler araştırmalar hepsine göz attım evet yan etkiler var ama kana karısması vesaire tamamen
alkol propilen glikol oranı- finasterid dozu- saç derisi inceliği kalınlığı - uygulama sıklığı - hormonal hassasiyet - vücut yağlılığı ve zayıflığı
hepsi bağlantılı
3 tane haptan aşagı yukarı 1 aylık spey yapıyorsun gibi şuan bildigim kadarıyla ruhsatı olan bir firma yok bunu sprey olarak yapacak
topical olarak bariz şekilde daha az yan etkisi var performansı da 1 tık geride ama bu kabul edilebilir düzeyde
Senin yaptıgım karışımın yogunlugu nedir kaç mg olarak yapıyorsun 0.025mg yan 0.005mg olarak mı
bunlar elbette kişiden kiye degişecekler şeyler kendi saçım için 12 yılda bu kadar döküldü belki 13 sürecimin çok yavaş oldugun düşünüyorum
13 senedir aktif hızlı ya da yavaş bir dökülmesi olan birini 6-7 ay 6-7 sene geriye götürecegini düşünüyorum dikkatini çekerim 12-13 yıldır aktif dökülen bir şey
en son lise2 lise 3 müydü böyle gür sıkı oldugun hatırlamıyorum burdan yola çıkmak istedigim sonuç aslında 13 seneye göre çok kötü degil cogu insan 4-5 sene saçlarını döküyor. ben acaba bu cure ile aradaki farkı cogunu kapatabilir miyim az bi side effect ile
oral olan da bir şeyler olma ihtimali %3-4 diyor bunu sürece yaysak belki 3 yılda illa ki olacak bunun olma ihtimalini %60 olarak derdim şimdi yok ama 3 yıl boyunca olmaması bayagı bir ihtimal oluyor
sanırsam topical de bu oran 3 yılda %30 un altında gibi bir şey olur topical yan etki verim regrowth olarak düşünüldügünde bence maks %25 oraldan geridedir
%25 bence benim nezdimde kapatılabilir bir şey oldugunu düşünüyorum.
biraz da stress ve iyi yaşamla falan desteklersem en azından ölmeden bir kez daha 15 sene önceki saçlarıma kavuşacagım sonra giderse de gitsin