Merhabalar,
Pandemiden beri bir ara yaptırırım diye düşündüğüm saç ekimini sonunda yaptırdım. Siteleri üzerinden sorularımı ilettim ve 1 hafta sonra dönüş yapıldı ve Whatsapp üzerinden iletişime devam ettik ve sonrasında bir Whatsapp grubu kuruldu. Başta ekim tarihini 22 Mayıs olacak şekilde planlamıştık ama ekimden iki gün öncesinde ağır bir faranjit geçirince erteleme durumunda kaldım, bu konuda sağ olsunlar sorun çıkartmadılar. 28'inde sabah 7'de klinikteydim ve akşam 6 gibi işlemlerim bitti.
İşlem için forum indirimiyle beraber 90000 TL ödedim, işlem günü yapılan PRP'ye ek olarak 3 adet PRP de pakete dahil. Sedasyon isterseniz de ek olarak 6000 TL bir ücreti var. İşlem sonrası boyun yastığı ile birlikte başlangıç için gereken ilaçlar ve yıkama seti de verildi. Ayrıca bilmem gereken detayları da kurdukları Whatsapp grubundan gönderdiler. Bana söylenmeyen bir detay akıntı konusuydu sanırım. Bir kaç gün sağlam akıntı oluyor yattığınız yere temiz havlu koymanızı tavsiye ederim. Onun dışında belli aralıklarla konuyu güncel tutmaya çalışacağım.
İşlem öncesi klinikte çekilmiş fotoğraflardan 5 tanesini ekte bulabilirsiniz.