Hocam sana bir iyi bir kötü haberim var. İyi haber ekimin ve planlaman çok güzel olmuş. Ön saç çizginde doğal duruyor . Kötü haber yaşın daha çok genç dht saçları bu yaşta dökmeye başladıysa muhtemelen önden arkaya doğru 30 yaşına kadar şuanki açıklığının 2 yada 3 katı daha fazlasını dökeceksin ve kafan norwood 5 seviyelerine ulaşacak. Benimde forumda konum var yeni saç ektirdim. Yaşım 35 şuan. Ben dökülceğine bu duruma geleceğime asla inanmazdım ki bende saç dökülmesi 26 yaşında başladı. Senin yaşında en ufak saç kaybım yoktu. Sonuç ise 9 yılda yavaş yavaş norwood 3 seviyesine geldim. Hiçbir takviye kullanmamam bu yaşa kadar benim hatam oldu. Demem o ki bir kere ekim yaptırdın arkadaki rezerv alanından ciddi bir kayıp yaşadın ilerideki dökülme durumuna göre en fazla bir ekim daha yaptırabilirsin. Bunun planlamasını şimdiden yap. Sana tek tavsiyem saçların bu dht döngüsüne başladığına göre durmayacaktır ve 35 yaşına kadar süreç hızla ilerleyecektir. Mutlaka korumaya al en azından finasteride bir süre kullan bu yaşlarda. İleride pişman olup keşke deme. Yarım doz bile kullansan sana çok faydası olacaktır. Bunu doktorunla konuş derim. Herşey gönlünce olsun.