Saç Ekimi Sonuçları
Harika görünüyor gerçekten. Şu haliyle bile tatmin edici, aracı olsan da bekir hocadan bi randevu alsak mümkünmü acaba. 😅 en az 1 yıl sonraya randevu veriyor diye okumuştum biyerde benimde 2. Ekime 1 yıl var.😅
Teşekkür ederim dostum 😇 Bekir hocanın evet randevu listesi çok kabarık 1 seneden önceye kimseye randevu veremiyor. Yabancıların ilgisi çok büyük özellikle. Ama sen istersen tabi aracı olurum elimizden geleni yaparız Ama senin bence 2. Bir ekime ihtiyacın olmaz diye düşünüyorum 😎
Son şansımız donör de ancak 2000-2500 civarı çıkarır bu konuyu direk bekir hoca gibi usta birine emanet etmeliyim diye düşünmekteyim. Niyetlenirsem haberleşelim de bi kıyak yap bize sağolasın.😅🙋🏼♂️
güzel sonuc takviyeler nedir ?
Rica ederim hocam. Ne demek . 🙏 İnşallah gerek kalmaz 2. Ekime ama hevesimde yok değil olmuşken tam olsun diye düşünüyorum. 😅Son şansımız donör de ancak 2000-2500 civarı çıkarır bu konuyu direk bekir hoca gibi usta birine emanet etmeliyim diye düşünmekteyim. Niyetlenirsem haberleşelim de bi kıyak yap bize sağolasın.😅🙋🏼♂️
Öncelikle arkadasimizi bu güzel sonuc icin tebrik ediyorum. Cok dogru bir düsünce. Maalesef ben büyük hata yaparak donörümü pek arastirma yapmadan 3 degisik klinikte mahvettirdim.
153. GÜN GÜNCELLEMESİ Herkese merhabalar. Bugün spontane olarak ışığın en yoğun olduğu yerde Avm’ de fotoğraf çekip sizinle paylaşmak istedim. Nedeni ise resimlerin aldatıcı olmasını istemediğimden.Süreç sanırım biraz geriden geliyor hala anne saçı kadar yoğun olmadığının farkına vardım ekilen saçların. Heralde 9 veya 10. Ay gibi dahada yoğunluk artar diye düşünüyorum. Eskiye göre kıyaslarsak Norwood 4 seviyesinden buralara gelmiş olmak tabiki mutlu edici ve Bekir hoca beklentimi fazlasıyla karşıladı diyebilirim. Umarım sürecim bu yolda ilerleyen herkese yol gösterici olur.
Her bakımdan harika bir sonuç olmuş dostum .Çizgi tasarımı ,sıklık ve doğallık olarak bundan daha iyi bir sonuç zaten mümkün değildi .Dr bey güzel işler çıkarıyor ama senin ekimin bence şu ana kadar gördüğüm en güzel ekimi .Bu konuda çok şanslısın.
Hocam saçların süper olmuş. Şuan kendimle kıyaslayınca senin saçlarını kıskandım valla
Hayırlı olsun iğne atsan yere düşmez hocam maşallah, ben beğendim ekiminizi sizi de tatmin ediyordur diye düşünüyorum.Darısı bana ve benim gibilere (3.Günümdeyim Daha..)